• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kağan isimli tanıdığı olanlar Lütfen yardım!

gulayse111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
19
3
86
Konya
Merhaba 15 gün sonra bir oğlum olacak Kağan ismine karar verdik fakat etrafimizdakiler Kagan isimli cocukların çok öfkeli ve kızgın hatta yaramaz olduklarını söylüyorlar Bu gerçekten doğru mu? Kağan isminin bir diğer anlamı da kükreyen öfkelenen demekmiş. Kafamda soru işareti kaldı.

Kağan isimli birini tanıdım mı hiç hatırlamıyorum ama anlamlara dikkat etmek lazım. Ben olsam “kükreyen, öfkelenen” anlamı olan bir ismi tercih etmezdim

Merhaba 15 gün sonra bir oğlum olacak Kağan ismine karar verdik fakat etrafimizdakiler Kagan isimli cocukların çok öfkeli ve kızgın hatta yaramaz olduklarını söylüyorlar Bu gerçekten doğru mu? Kağan isminin bir diğer anlamı da kükreyen öfkelenen demekmiş. Kafamda soru işareti kaldı.
Çocuğun karakteri ve davranışları ismine göremi oluyor Allah aşkına annesi ve babasi olarak siz onun karakterini şekillendireceksiniz bunlari kim söylüyorsa boş yapmış.

Çocuğun karakteri ve davranışları ismine göremi oluyor Allah aşkına annesi ve babasi olarak siz onun karakterini şekillendireceksiniz bunlari kim söylüyorsa boş yapmış.
Haklısınız tabi de isim bulma işi gerçekten çok zor zaten Çevredeki bazi anlayışsız insanlar da bu şekilde kafa karıştırıyor malesef engel olamıyorum

Kuzenim var kağan bebekliginde çok aglakti şu an 12-13 yaşlarında aşırı kafa dengi heleki ergenlik denilecek çağda bile böyleyse ilerde daha uyumlu olabilir diye düşünüyorum. Ne biliyim biz otururken kalkar yiyecek biseyler getirip hepimize paylastirir paylaşımcı bir çocuk yani. Haa her kağan aynı mı bilmem sadece yorum yapmak istedim 😊👍

Ben ismin etkisini hem kendi uzerimde hem cevremdeki insanlarda cok gordum. Surekli oyle seslenildigi icin insana.. karakterini etkiliyor. Mesela cocugum cok yaramaz diye anlatip durmayin, yaninda benim cocugum cok akilli deyin hep bahsederken. Degistigini goreceksiniz diyordu bir pedagog.

Bende Kağan koymak istedim oğlumun adını ama kesinlikle Kaan istemiyordum aynı enerjiyi alamadım.
Ve Kaan adında bir ilkokul arkadaşım oldu o zamanlar biraz hiperaktif bir çocuktu yaramaz denilenlerden. Şimdi tabi ki daha sakin mizacı olan biri. Ama pek güleç diyemem :) Ben isimlere göre karakter olduğunu değil ama isimlerin enerjisi olduğuna inanıyorum.
Bu arada Kağan isminden vazgeçme sebebim ileride resmî işlerde vs yada günlük hayatında “ğ” yüzünden sıkıntı yaşayabileceğini düşündüğümdendi. Fikrimi yazmak istedim ama Kağan çok karakteristik bir isim benim gözümde🙂

Eşimin ismi.Hayatımda gördüğüm en sakin insan olabilir.Her işi yapar elinden gelir. Ama isimlerin bu denli etkilediğine inanmayanlardanım. Anne babası çok güzel yetiştirmiş.

Evet kesinlikle doğru benim bi tandık ogluna koymş terör estırıyo daha bir yaşnda ve aşırı sinirli , agresif ve zarar vern bi çocuk abisi de var o çok sakin tam tersi ben isimlerin çok etkili olduguna inanıyrm sahsen 😉

Back
X