Canım ben de Çerkesim ve bildiğim kadarıyla sana cvp vereyim. Biz de doğulular kadar çok takı takmak gibi bir adet yoktur ama Çerkes erkeği takacağı takılarla cömertliğini, eşine olan sevgi ve saygısını ortaya koyar. Haklı olarak da eşin hem kendisinin ve ailesinin cömertliğini hem de sana verdiği değeri her Çerkes delikanlısı gibi göstermek istiyor:)
Söylememekte ısrar edince merak ediyordum bilgilenmiş oldum..Teşşekür ederim yorumun için:)
Valla ben espri yapmadım.![]()
Emin ol ben de seni ciddiye almıyorum
kötü niyetli yazdığını düşünmüyorum ama ben
doğrusu seninde bu kadar hassas olacağını düşünmemiştim bu konuda çünkü bende altın takmayı sevmem ama eşim takacak olsa hiç itiraz etmem
altın takmaktan hoşlanmayan tüm arkadaşlarımda aynı şekilde düğünde taktılar sonrasında kaldırdılar
bu birazda erkek tarafının gövde gösterisi gibi bir şey
neyse ben demek istiyorum ki eğer altın tak diye sen zorlamış olsaydın harcamalar konusunda sana hesap sorma hakkı olurdu ama şimdi tam tersi diye düşünüyorum
hiç keyfini bozma bence inş her şey gönlünce olur
Her bayan hediye almakdan hoşlanır..Normal arkadaşından da alsan hoşlanırsın.Ben sadece ona zorluk olmasın bide ztn taksada takmasada yine biz harcıcaz diye düşündüm o yüzden istemedim...İnş senin de herşey gönlünce olur:)