Çatlaklar Kafayı yiyeceğim gerçekten çatlaklar nedir ya kurtulmak niye böyle zor?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

game over

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
56
3
29
Arkadaşlar hemen reklam yapıyor gi i kalıplara sokmayın inanın çok üzgünüm çocuk bile doğurmadan, . Catlakalrim var deli olacağım lazer tam çözüm değil.dediler bende sürekli krem yada serum araştırmasındayim. 3 tane krem buldum 1 i türkiyede mevcutken ikisi.yabancı ülkeden kartla alacağım. .bunların isimlerini versem sorun olur mu bilmiyorum ama gerçekten aglayacagim artık. ..lütfen.size etki eden.krem varsa yazın lütfen lütfen

canım lazer cozul degılse krem serum hepten cozum degıl lazerın gene bir nebzede olsa faydası var aslında kucumsenmıycek kadar faydası var %50-60 kadar. sana kım dedi lazerın faydası yok diye? asıl serumlara para verme onlar en fazla olusmasını engeller

Arkadaşlar hemen reklam yapıyor gi i kalıplara sokmayın inanın çok üzgünüm çocuk bile doğurmadan, . Catlakalrim var deli olacağım lazer tam çözüm değil.dediler bende sürekli krem yada serum araştırmasındayim. 3 tane krem buldum 1 i türkiyede mevcutken ikisi.yabancı ülkeden kartla alacağım. .bunların isimlerini versem sorun olur mu bilmiyorum ama gerçekten aglayacagim artık. ..lütfen.size etki eden.krem varsa yazın lütfen lütfen

Sadece tavsiye edebileceğim ve güzel geri bildirimler aldığım ürünler var. Ama lütfen şunu unutmayın, her ürün herkeste, her yağ herkeste aynı sonucu vermeyebilir. Bunun sebebi cildinizin sahip olduğu yap dokusundan tutun hücre dokusundaki değişikliklerden kaynaklanmaktadır.

-Av. sprey
-Dermaintense
-Algetics peeling
-Racine masaj yağı
-Av. babay mum

Ürünlerin kullanımını merak ederseniz ise lütfen mesaj atmaktan çekinmeyin. Yada alternatif sorular sormaktan. Bol sağlıklı güzel bir gün dilerim.

X