• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayi yiycem arkadaslar yardim edin :((((

nuekhet_88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
45
0
86
Almanya
Selam Arkadaslar,

artik düsünme gücü kalmadi bende Ben Almanyada yasiyorum Sözlüm ise Istanbulda yasiyor
bekledik bekledik Allaha sükür Sözümüz oldu ve diledigim gibi hayal ettigim gibi oldu. Asil sorunlar simdi basladi ben mutlaka Nisanimin bir salonda olmasini istiyordum ondan Söz yaptik bilseydim ailemin karsi cikacagini Sözyüzügü yerine Alyans alip Nisan niyetine olurdu. Neyse kabul ettim olmasin ozaman Nisanim dedim. Neyse tüm dertler kalkti derken Nikah sorun oldu Nikahimi ya Mayis yada Haziran gibi düsünüyorduk dügünümüz de Eylül de olsun diye karar verdik cünkü buraya gelebilmesi icin yarimseneden beri evli olmamiz sart ozaman Vizeye basvurabiliyor. Simdi ise abim ve ablam dügünümün ertelenmesini istiyorlar yani 2012 yaza nedenini sorarsaniz iki kere gelgit cOk pahali olur diye cocuklari Okulda oldugu icin Fiyatlar okul tatilinde bayaa yükseliyor :( Zaten zor dayaniyoruz bu ayriliklara her ondan ayrilisimda ikimizin de gözleri doluyor zor tutuyoruz ayrilinca da hüngür hüngür agliyoruz :a015: yanimda olmasini istiyorum neyapicam :( bir sene daha uzayacak :gitme:

siz kendi kararlarınızı verecek yaşta değilmisiniz?
masraf olacak tabi,sizin mutluluğunuz söz konusu.
annen baban ne diyor?

Allallah yaaa masraf olcakmışş olcak tabii düğüne gideceksin heralde

okul tatilinde yüksek fiyat olduğu içinmi gelmiyor! aradaki farkı siz ödeyin ozman (ne kadar ayıp aslında)

walla canım sen annenleri ikna et .annen ve baban tamm dediktn sonra kardeşlrn mecburen gelmek zorunda kavga etcek değiller ya..

Bir iş uzadımı suyu çıkıyr buna inanlardanım,kavusamayınca bir daha birbirinize saracaksınız zaman geçtikçe sizde de heves kalmayacak bence ertelemeyin :3:

bence canım ilenle konuş sonuçta abinler düğün olcağını biliolardı onların kendilerini ayarlaması gerekiodu tamam abinin düğünde olması önemli ama bunuda onun düşünmesi gerekirdi yani.. hem uzat uzat nereye kadar bence çok fazla da uzatmanın alemi yok ve siz ayrı yerlerdesiniz kendimden biliyorum çok zor bi durum bu .. sen ne yap ne et bu düğün senin istediğin zamanda olsun

Ben 22 yasindayim evet kararlarimi kendim verebiliyorum allaha sükür ama ailemin kararlarina da saygi duyuyorum hep altan aldigim icin kaybettim en kücükleri oldugum icin (abimle aramda 17 yas ablamla da 12 yas var) benim kararlarim ve düsüncelerim hep yanlisti cünkü ben kücügüm babamin gözünde. Babam ikisinden de parasini hic eksik etmedi benim Nisan isteyim babama cok geldi onlara kalsa Alyansa bile gerek yOk Söz yüzügümü kullanicakmisim. Ben artik onlari anlayamiyorum ben okadar mi degersizim gözlerinde :( en kücükleriyim diye bukadar insanin üzerine düsülmez ki hayatimda birkere de hersey benim icin dönsün benim istedigim olsun diyorum ama en Mutlu günleri mi bile onlara göre planlamak zorundayim :((((((((

seni anlayışla karşılamaları lazım olurmu canım öyle şey ablanla yada annenle konuş durumunu anlat yazık degilmi size ben işten gelene kadar eşim göbegim çatlıyor seni hiç düşünemiyorum

ya canım nie bole yapıolar sorodun mu hiç ne demek alyansa bile gerek yok .. olur mu ole şey .. babanla konuşamıosan bunları en azından annenle konuşmalısın hani sonuçta ben bi kere bu durumları yaşıcam ve istediğim gibi olsun istiorum neden bu şekilde davranıosunuz de .. acaba onlarında mı maddi durumları yok seni kasmamak için solemiolar

Ya babamin maddi durumu süper degil ama kötü de sayilmaz hepimiz allaha sükür calisiyoruz ya ben ona ödetmem bile. Babamin sorunu ablama kiyamiyor onun Master parasini ödedi simdi hep ona veriyor babam Okuyan cocuklarinin üzerine düsüyor böyle de olunca maddi sIKIntIsI oluyor tabii Kardeslerim de alismis babamin parasini yemeye hic takmiyorlar bile. Ben sirf Meslek yaptim diye önemsemiyor fazla. Desem ki Sözlümü sevmediler ben almanya ya döndügümde annemler daha Türkiye deydi onlar sonradan döndü ve hergün cagriyorlardi Sözlümü, kendileri de hep söylüyor cok iyi biri allaha sükür diye. Ya Türkiye de oldugu icin fazla masrafa gerek yOk burda ev kurmana yardim eder baban diyor Annem. Ya bilmiyorum okumadim ama iyi bir meslegim var elimde allaha sükür ablama her Imkani sundu bana gelince herseye gereksiz diyor bilmiyorum artik. Herseyden vazgectim su dügün 2012 ye kadar uzamasin da tek istegim o :(((((

Back