Tsk ederim canim taDerz arası temizleyici var bazen bazı yerlerde sihirli su diye geçiyor
Bizim dükkanda da var 5 lt li şişe de kalemli olanı tavsiye etmiyorum .
Ama bu su olan harika bişey anında bembeyaz yapıyor
Inan ki bu ev kafayi yedirttiPsikolojiniz daha önceden bozukmuş gibi duruyor.
Kiz ben alciyi nerden getirem bu saatteAlçı sürsene sabaha kurur ve beyaz durur kafayı da yeme şimdi
Alçı kullanma tavsiye etmiyorum bu benim şahsi düşüncem bir kere yaptım alçı güzel olur diye yapmaz olaydim heryer alçı oldu kuru tane tane oldu zamnla yerleri silince 1 hafta içinde hepsi çıktı rengi beyaz yerine kirli beyaz olduKiz ben alciyi nerden getirem bu saatteyakinda temizlik malzemelerini karistira karistira ölcem zaten gözlerim cift göruyo suanda
Zaten istesemde yapaamam yarin tavsiye ettiginiz sudan alacam oda olmadi ev kira zaten yapacak bisey yokAlçı kullanma tavsiye etmiyorum bu benim şahsi düşüncem bir kere yaptım alçı güzel olur diye yapmaz olaydim heryer alçı oldu kuru tane tane oldu zamnla yerleri silince 1 hafta içinde hepsi çıktı rengi beyaz yerine kirli beyaz oldu
Olsun sanada temizlikten öldü derizKiz ben alciyi nerden getirem bu saatteyakinda temizlik malzemelerini karistira karistira ölcem zaten gözlerim cift göruyo suanda
Lavobo açısınını da kullanıyorum bir çay bardağı bile çok etkili oluyor
Çok teşekkürler hiç tanıdık gelmedi raflara daha dikkatli bakayım .