• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafayı yicem bi bakın Allah rızası icin

Mantıklı hiçbir öneriyi kabul etmiyorsun. Çalışamam, param yok, babam parayı vermiyor vs. O zaman ya arkadaşından talep edeceksin parayı, vermiyorsa da bi şekilde bulacaksın yani. Babanın tehdit edildiğinizden haberi varmı? Ayrıca buda suçtur, bunun icin suç duyurusunda bulunun

Mantıklı hiçbir öneriyi kabul etmiyorsun. Çalışamam, param yok, babam parayı vermiyor vs. O zaman ya arkadaşından talep edeceksin parayı, vermiyorsa da bi şekilde bulacaksın yani. Babanın tehdit edildiğinizden haberi varmı? Ayrıca buda suçtur, bunun icin suç duyurusunda bulunun
Hayır yok olsa ortalık karışır

Kardeşim param olsa anında öderim uğraşmam bile ,şuanda çalışmıyorum ve yazın köyde oturuyoruz çalışacak bir mekan yok.
O zaman durumunuzu anlatın ve parayı ödeyeceğiniz bir tarih verin. Ya da evde el emeğinizle birşeyler yapıp internetten satmaya çalışın. Hayır hakikaten nasıl bir çözüm önerisi bekliyorsunuz; parayı ödemekten nasıl yırtacağınıza dair mi? Aha söylüyorum tek yolu ev sahibini arayıp ben o evde geçiciydim kontrat kimin üstündeyse onunla hesaplaşın dersiniz sonra da sizle evini paylaşmış kıza kazık atmanın suçluluk duygusuyla oturursunuz

Hayır yok olsa ortalık karışır
O zaman yüz göz olmadan bulmaya çalışın parayı. En azından 2 aya bölsün 350 350 şeklinde ödersiniz. Ben olsam bulaşıkçılık yapar yine toplarım o parayı. 750 lira icin kendimi tehdit aracı yapmam

Herhangi bir kontrat imzalamışlığım yok. Yukarda dediğim gibi herhangi bir sorumluluk üstlenmiyorum farklı bir yorumunuz yoksa yapmayın lütfen.

Arkadaşlar param olsa anında öderim ama şuanda çalışmıyorum ayrıca yazın köyde oturuyoruz yani burda çalışabileceğim bir yer yok sanki keyfimden mi konu açıyorum

Ozaman canım arkadaşının evinden hemen taşın. Telefon no değiştir. Arkadaşınla da ömür boyu konuşma. Kaç ordan!

Şunu cevapla; arkadaşın ve onun ütüyü fişte unutan arkadaşı ne diyor bu duruma?
Sen onu eve aldın oda evi yaktı sizin sorumluluğunuzda de onlara. Adama da sorumluluk onların ikisi 1500 ödeyecekler de taşın ordan nonu da değiştir.

Şunu cevapla; arkadaşın ve onun ütüyü fişte unutan arkadaşı ne diyor bu duruma?
Sen onu eve aldın oda evi yaktı sizin sorumluluğunuzda de onlara. Adama da sorumluluk onların ikisi 1500 ödeyecekler de taşın ordan nonu da değiştir.
Valla kız evi yakmamş gibi gayet keyfi yerindeydi. En sonunda öyle yapacağım galiba

Çok yaratıcı bir düşünce sağol

Hiçbir öneriyi beğenmiyorsunuz. Aramızda para toplayıp verelim dememizi mi bekliyorsunuz anlamadım ki...

Evde kim oturuyorsa zarardan o sorumludur. Misafirin kabahati olup olmaması ev sahibini ilgilendirmez.
Ya paşa paşa ödeyeceksiniz parayı ya da arkadaşınıza "Kontrat senin üzerine, beni bağlamaz. Bak başının çaresine " deyip evden gideceksiniz. Vicdan azabı çekip çekmeyeceğiniz de sizin sorununuz artık.

Hiçbir öneriyi beğenmiyorsunuz. Aramızda para toplayıp verelim dememizi mi bekliyorsunuz anlamadım ki...

Evde kim oturuyorsa zarardan o sorumludur. Misafirin kabahati olup olmaması ev sahibini ilgilendirmez.
Ya paşa paşa ödeyeceksiniz parayı ya da arkadaşınıza "Kontrat senin üzerine, beni bağlamaz. Bak başının çaresine " deyip evden gideceksiniz. Vicdan azabı çekip çekmeyeceğiniz de sizin sorununuz artık.
Kimseden bir beklentim yok hukuksal olarak sormuştum. Mersi.

Arkadaşlar param olsa anında öderim ama şuanda çalışmıyorum ayrıca yazın köyde oturuyoruz yani burda çalışabileceğim bir yer yok sanki keyfimden mi konu açıyorum
Anlıyorum ama yapacak birşey yok kontrat sadece yazılı olarak değil sözel olarak da oluyor ev sahibi sizden bu parayı istemek hakkı gelen misafir adamı bağlamaz diğer konuda da yazmıştım.

Mahkemeye verse 3000 binlik borc avukat masrafı,faizi derken 5 bini bulur,eğer yine ödeyemezseniz icra olunur o zaman 3 binlik borç 10 bini bile bulur günlük faiz vs böyle olması sizin için daha kötü olur,ileride kredi çekmek istesesiz çekemezsiniz kredi kartı bile vermezler.

Back
X