önce Allahtan şifa diliyorum sana ve şifa isteyen herkese.belki yasadıkları onu zorlamıs olabılır,yada senın ozluyor olman bunu dert etmen senı zorluyordur dıye dusunmus olabılır.yada hepsını bırak o bır ınsan ve çiğ süt emmiş nihayetinde keyfı olarak bıtırmıs olabılır,yada sevgısı bıtmıs olabılır kı olabılır.senın oncelıkle dusunmen gereken kendı saglıgın.sen ıyı olursan o ask senın kaderındeyse senı mutlaka bulacaktır yıne.bak burada bır cok evlılık ornegı goruyorsun.bu ısler bırazda nasıp ısı.dedımya nasıbınde varsa zaten olur bıur sekılde.ama yoksa Allahın sevgılı kuluymussunkı erkenden bıtmesı ıcın sebep cıktı.ayet te ne dıyor sizin hayır bildiklerinizde şer,şer bildiklerinizde hayır olabılır dıye.evet ayrılık acısı zor,helekı senın su an zor zamanların dahada zor ama asılmayacak degıl.bak burda kac cocuguyla esınde ayrılan,cok cırkınce aladıtalan arkadaslr var.ve coguda bu ınsanlarla evlenmek ıcın ne buyuk emekler vermısler.onlar dayanıyorsa sende dayanırsın.onlar cocuklarını babasız buyutmenın,parasız pulsuz yenıden hayat kurmanın zorluklarına ragmen dayanıp,sabredıyorlarsa sende edebılırsın ve edeceksınde.hayat ondan ıbaret degıldı ve olmyacaktaa.evet hayatındakı eylemlerının buyuk cogunlugunu onunla paylastıgın ıcın cok yer ısgal etmıstı.sımdı bosaltırsın zamanla ve baska guzellıkler koyarsın onun yerıne egerkı donmezse.tabı doner dıyede bekleme.cunku gelmedıgı her gun atesını tekrar alevlendırıp,yangını artırsın.Sen cok sanslı bır cocuksunku aılen senın yanında ve sevgılerını senden esırgemıyorlar.bak burda anne yada baba sevgısını sefkatını hıc tatmamıs arkadaslar var.burdakı forumlşarı oku senın elınde ne kadar cok seyın oldugunu gorursun.
kendını daha kotu uzeme kı vucudun ıyuılesmen ıcın gereken seyler ıcın kullansın enrjını,senı boyle zamanda yarı yolda bırakan bır dangalak ıcın degıl.
Merhaba Arkadaslar Ben BÖTE 3. sınıf örgencisiydim ama bu yıl saglık sorunlarımdan dolayı dondurmak zorunda kaldım O ise Aynı Üniversitede Mimarlık 4.sınıf Okuyor... Çok bunaldım çok sıkıldım arkadaslar kafayı yemek üzereyim böyle seyler bana göre degil ama arkadasım yazınca rahatlıyacagımı söyledi neyi nerden anlatıyım bilmiyorum Ben 5 ay önce kan kanseri oldugumu ögrendim tedavim çok yavas ilerliyor çünkü kalbimde aort kapagında acıklık olması kan akısını yavaslatıyor dahada kapagın yenilenmesi veya ameliyatla damarların onarılması gerekli ama oda çok riskli göze alamıyorum ama Allaha şükür elim ayagım tutuyor işimi gücümü kendim yapabiliyorum ama hayatımda öyle bir dönem noktası olduki o gitti gözümü açamaz oldum sanki bütün hayatım oymus her şey ondan ibaretmiş gibi hastaneme düzenli gitmiyorum ilaçlarımı almıyorum yasamanın anlamı yokmus gibi geliyor ondan bahsetmem gerekli sanırım o benim en yakın arkadasım en yakın dostum cocukluk askım gençlik askım ve eşim olmasını Allahtan diledigim tek insandı aynı mahallenin iki cocuguyduk büyüdük aynı kalpte atan birer insan olduk ve hayallerimiz vardı aynı kalbin sahiplerinin minnacık birde cocugu olması hep yanımda oldu suana kadar dershanedeyken babam cogu zaman beni almaya gelirdi oda arkamızdan gelirdi babam önden yürür oda arkadan arada kafamı bile kaldıramazdım eve geldigimizde babam sanırdıki beni korur hiç kimse bakmaz güzel kızına ama öyle degildi işte babamın tabiriyle güzelinin gönlü çoktan yerini almıstı baksa gönülde ben onun için benim üzerimde hakkı olan arkadaslarımı kırdım aramız açıldı epilepsi nöbetleri geçirdigimde sabaha kadar basımda duran arkadaslarımı kırdım hemde hiç olmadıgı kadar ama noldu bir aksam hastaneden geldim telefonumu açtım mesaj gelmiş kimden titanikten o benim titanigimdi o ignelerin hiçbir acısı kalmadı o anda her şey gitti gibiydi yüzümdeki tebessümü anlatamam size ama mesajı açmamla birlikte gözümünün önünün kararması bir oldu mesaj aynen su Yapamıyorum Bitti ne demek bu neyi yapamıyor cevap veremedim uzun bi süre kaldım öylece nedenini sordum öyle olması gerekli geregini soruncada daha fazla konusmayalım dedi o beni hiç incitmezdi ki her şeyimi düşünürdü cogu zaman parasız kaldıgımızda cebindeki tek kurusuna kadar bana verirdi sen kızsın lazım olur diye herkesin kıskandıgı bi çifttik biz çok kibar degildi belki ama adam gibi adamdı en çok hosuma gidende üniverstede abdest almak için paçalarını sıvayıp lavobonun dısındada unutup öyle dolasmasıydı ilk yüzüklerimizide lastikten yapmıstık onunki biraz sıkmıstı ama olsun çok zengin degildik cogu zaman gittigimiz pastanede paramız ucu ucuna yettigi bazende yetmedigi oluyor adamlara masum masum bakıyorduk marketten bir avuc zeytin azıcık peynir iki domates iki salatalık birde o karpuzu çok severdi alıp kamelyalarda piknik yapıyorduk en büyük zenginligimiz bursun yattıgı gün oluyordu şehrin en güzel yerinde etli ekmek keyfi sürüyorduk hastaneden çıktıgımda papatyalarla karsımda sırıtan bi yüz cogu zaman gece fenalastıgımda kendi yurdundan taksiye atlayıp beni hastaneye götürüp sonrada sabahın erken saatinde yurdun tam karsısındaki camiye gelip okul saatime kadar elinde 2 tane küçük petitoyla beni bekleyen bir insan ama noldu birden bilmiyorum ben bu yıl memlekete balıkesire gelmek zorunda kaldım egitime ara verdim beni hiç bi gün aksatmadı sabah namazlarımda beni kaldırmak için hiç sıkılmadan her sabah aradı ama iki hafta önce üç günlügüne üniversteye gittim onu görmeye gelecegim sabah rahatsızlandım yanıma geldi kendine cok cok dikkat et beni üzme dedi otobüsle beraber geldik garajlardan aldı ve o inmeden geri gitti sonra ertesi gün mesaj benim hayatımı söndürdü susmak sadece susmak geliyor içimden hiç bişi degil benim onunla bir dakikam için ömrümü verirdim ya gözlerimin altı şişti tek çocuk degilim 4 kardeşin en küçügü oldugum için üstüme çok düşüyorlar ve ben neden açıklayamıyorum babam benim biricik babam benim bu halime en çok o üzülüyor farkındayım ama gülmek gelmiyorum içimden çünkü titanik battı benide içinde götürdü arkadaslar akıl verin kafayı yiyecegim napıyım bende yeni nesil gibi alıp kendimi mi jiletleyim içkiyemi veriyim kendimi veya çıkıp atlayımmı derin sulara dua etmek tek tesellim o sadece dua ama kafayıda sıyırmak üzereyim
belkide cesaretimi toplayamadıgımdan veya sonuclarına katlanamayacagımdan atamıyorum mesaj arkadasım atmıs neden böyle birşey yaptın diye cevap olarak "o iyi olsun yeter.bana sevgisi sadece 2 tane itiraz mesajı kadarmış" demiş yani ne anlayamadım bana naz mı yapıyor ben cevabı zor attım ya o anki durumumu göz önünde bulundurması gerekmezmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?