Kafayı yemek üzereyim

Aynı sorunlar bende de vardı yaklaşık 1 yıl sürdü bende çok dr gittim bisey yok diyip doğum kontrol hapı verdiler onu kullandigim dönem yoktu bırakınca tekrar başlıyordu kanamam yoğun olduğunda korktum acile gittiğim de çok iyi bir dr denk geldi o da herşeyin normal olduğunu soyledi bu kahverengi akıntılar progesteron hormonu eksikliğinden kaynaklanıyormuş bir ilaç verdi adetin 16. Günü başlıyor 10 gün kullanıp bırakıyorum bir kaç ay daha devam edicem ama ara kanamalarım ve kahverengi akıntıların bitti bende kanserim diye çok ağladım hala da bir ıslaklık hissetsem hemen kontrol ediyorum yine kanama zannedip korkuyorum istersen sende dr gittiğim de bir sor progeston eksikliğinden olabilirmi diye

Gerçekten aynı şeyleri yaşıyoruz herkes bişey yok diyor tüm doktorlar. Ama siz de doğum kontrol hapı kullandığınızda ilk ay kanamanız oldumu?

Ilk ay oldu 2. Ay yoktu 3. Ay yine oldu 3. Ay sonunda ilacı bıraktım acil serviste denk gelen dr sayesinde tek ilaçla iyileştim ama o psikolojiyi daha üstümden atamadım

Eğer bursada oturuyorsan dr ismini verebiirim çok yoğun bir dr randevu almak bile zor inşallah sende en yakın zaman da iyilesirsin o sıkıntıyla yaşamak gerçekten zor anlamayanlara göre abartıyorsun oluyor

Eğer bursada oturuyorsan dr ismini verebiirim çok yoğun bir dr randevu almak bile zor inşallah sende en yakın zaman da iyilesirsin o sıkıntıyla yaşamak gerçekten zor anlamayanlara göre abartıyorsun oluyor
Evet sizede geçmiş olsun. İst de oturuyorum. Peki verdikleri ilaç adı neydi?? Ara kanamanızı geçirdimi

Polip olabilir bir baktırın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…