- 21 Eylül 2017
- 1.204
- 1.857
- 133
- Konu Sahibi uykucubiri
-
Allah sana da istediğini en kısa zamanda kavuştursun inşallah canım.. ama sen de ilaç kullanıyormuşsun insan ilk önce kendini düşünmeli bu hayatta... stres olursak bak sağlığımız elden gidiyo allah korusun
Canım şimdi baktım o yok. Ama fsh lh falan hep normal olması gerektiği gibi düşük veya fazla olan yok hiçtabiki... Kist gibi seyler gorulurdu ve emin olmak icin ca125 yapilirdi ki yapilmis da olabilir cunku ca125 hormonlarla ilgili bisi.. Doktorlarin cogu yapar.. Ultrasonda kesin cikardi. Ca125 var mi tetkikler arasinda?
Evet canım aminn allah yardımcımız olsun hepimizinAminnnnn canım.. Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlısını versin inşallah.. İlacı bırakalı 2 sene oldu çok şükür ihtiyaç duymuyorum artık. Ama dediğin gibi stres bütün hastalıkların başı.. mümkün olduğu kadar stres yapmamaya çalışıyorum..
tabiki... Kist gibi seyler gorulurdu ve emin olmak icin ca125 yapilirdi ki yapilmis da olabilir cunku ca125 hormonlarla ilgili bisi.. Doktorlarin cogu yapar.. Ultrasonda kesin cikardi. Ca125 var mi tetkikler arasinda?
tamam korkma bak 5 doktor a görünmüşsün. Gerek bile görmemişler. Kasık ağrin da yok sanki.Canım şimdi baktım o yok. Ama fsh lh falan hep normal olması gerektiği gibi düşük veya fazla olan yok hiç
Kasık ağrımda yok ama yinede korkuyorum internete yazdığımda direk o çıkıyor.. ayın 3 üne yine randevum var bakalımtamam korkma bak 5 doktor a görünmüşsün. Gerek bile görmemişler. Kasık ağrin da yok sanki.
ahh kuzumm daha 21 yasindasin ne bu korku??Yaşım 21 yaşım gereği öyle bir hastalıktan süphelenmiyorlarama çok korkuyorum hep düşünüyorum
ahh kuzumm daha 21 yasindasin ne bu korku??
Simdi 5 doktor sana speklumla bakti rahimagzin temiz yara bere yok.olsaydi kanama bundan olabilirdi onu geçiyoruz
Vajinal ultrasonla da yumurtaliklarina rahmine bakiyorlar bir sey çıkmamış ki mesele ara kanamaya sebep bir sey olsaydi ki ara kanama varsa onlardan ötüru muhakkak vajinal ultrasonda çıkardı.
Ailede boyle bir sey mi var ondan mi korkuyorsun??
Muhtemelen kist var.Bende geçen ay kist çıktı.Digum kontrol hapı verdi doktor neredeyse 1 ay olacak kanamam kesilmedi.Bu normalmis.kist olduğu için yavaş yavaş sökülüyor yumurtalıktan.Yani kanamanın sebebi doğum kontrol hapı.korkma sakin.
Ara lekelenme tarihlerinizi takip edin, adetten kaç gün sonra oluyor ve ne kadar sürüyor. Yumurtlama zamanları lekelenme yaşıyor olabilirsiniz tüm testleriniz normal çıktıysa. Bende de oluyordu genelde adetten 15 gün sonra bazen kırmızı bazen kahverengi şeklinde.hanımlar merhaba 5 aydır ara kanama daha doğrusu ara lekelenme çekiyorum. Doğum kontrol hapına başladım bu yüzden ama şimdide kahverengi akıntım oldu 10 gündür geçmiyo adetim bitti biteli geliyor. Bir sürü test yaptırıyorum testlerde hiçbirşey çıkmıyor kafayı yemek üzereyim allah aşkına bu nedir hiç bir ağrı sızı yok ama akıntıyla karışık kan geliyor?? Bunu yaşayan var mı lütfen biri yardım etsin rahim kanseri miyim?
Ara lekelenme tarihlerinizi takip edin, adetten kaç gün sonra oluyor ve ne kadar sürüyor. Yumurtlama zamanları lekelenme yaşıyor olabilirsiniz tüm testleriniz normal çıktıysa. Bende de oluyordu genelde adetten 15 gün sonra bazen kırmızı bazen kahverengi şeklinde.
Evet insanı geriyor benim 1 hafta sürdüğü zamanlarda olmuştu ama yumurtlama zamanı normal olması. Sonuçta testleri yaptırmışsınız bir sorun olarak görmeyin kendinizi de üzmeyin boş yere :)Aynen benimkide o şekilde takriben adetten 8-10 gün sonrasında başlıyor takvime baktığımda yumurtlama dönemi yazıyor ama onu görmek sinirimi bozuyor
Teşekkürlerr :))Evet insanı geriyor benim 1 hafta sürdüğü zamanlarda olmuştu ama yumurtlama zamanı normal olması. Sonuçta testleri yaptırmışsınız bir sorun olarak görmeyin kendinizi de üzmeyin boş yere :)
Canim 3 sene once mantar sorunu icin gitmistim gerci ama 5 doktor 4 ude yumurtaliga rahme falanda bakıyorlar tabi tertemiz sorun yok diyorlar 5. doktor 2 tane kist buldu ve gösterdi.Yani demem o ki görmemiş olabilirler görüp küçük olduğu için önemsemeyip söylememiş olabilirler kisti.Smear temiz ise korkma farklı hücreler varsa mutlaka çıkardı smearde.Teşekkürlerr :))
Dimii sanırım lezyon vs olunca vajinal ultrasonda görünüyormuşCanim 3 sene once mantar sorunu icin gitmistim gerci ama 5 doktor 4 ude yumurtaliga rahme falanda bakıyorlar tabi tertemiz sorun yok diyorlar 5. doktor 2 tane kist buldu ve gösterdi.Yani demem o ki görmemiş olabilirler görüp küçük olduğu için önemsemeyip söylememiş olabilirler kisti.Smear temiz ise korkma farklı hücreler varsa mutlaka çıkardı smearde.
O da gittiğin doktor gorebilirse:))Dimii sanırım lezyon vs olunca vajinal ultrasonda görünüyormuş
Ahah 6 doktora gittim görsünler bir zahmet:))O da gittiğin doktor gorebilirse:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?