Kafayı yemek üzereyim

Aminnnnn canım.. Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlısını versin inşallah.. İlacı bırakalı 2 sene oldu çok şükür ihtiyaç duymuyorum artık. Ama dediğin gibi stres bütün hastalıkların başı.. mümkün olduğu kadar stres yapmamaya çalışıyorum..

tabiki... Kist gibi seyler gorulurdu ve emin olmak icin ca125 yapilirdi ki yapilmis da olabilir cunku ca125 hormonlarla ilgili bisi.. Doktorlarin cogu yapar.. Ultrasonda kesin cikardi. Ca125 var mi tetkikler arasinda?
Canım şimdi baktım o yok. Ama fsh lh falan hep normal olması gerektiği gibi düşük veya fazla olan yok hiç

Evet canım aminn allah yardımcımız olsun hepimizin

tabiki... Kist gibi seyler gorulurdu ve emin olmak icin ca125 yapilirdi ki yapilmis da olabilir cunku ca125 hormonlarla ilgili bisi.. Doktorlarin cogu yapar.. Ultrasonda kesin cikardi. Ca125 var mi tetkikler arasinda?

Yaşım 21 yaşım gereği öyle bir hastalıktan süphelenmiyorlar ama çok korkuyorum hep düşünüyorum

Yaşım 21 yaşım gereği öyle bir hastalıktan süphelenmiyorlar ama çok korkuyorum hep düşünüyorum
ahh kuzumm daha 21 yasindasin ne bu korku??

Simdi 5 doktor sana speklumla bakti rahimagzin temiz yara bere yok.olsaydi kanama bundan olabilirdi onu geçiyoruz

Vajinal ultrasonla da yumurtaliklarina rahmine bakiyorlar bir sey çıkmamış ki mesele ara kanamaya sebep bir sey olsaydi ki ara kanama varsa onlardan ötüru muhakkak vajinal ultrasonda çıkardı.

Ailede boyle bir sey mi var ondan mi korkuyorsun??

Endometrial pipel yaptırmanızı öneririm..

Korkmayin..5 doktora gitmissiniz..internete mi inanacaksiniz... bu hastalıkla ilgili testler vatmi bilmiyorim ama smear ve ultrasonda suphe gorunurdu diye düşünüyorum..

Muhtemelen kist var.Bende geçen ay kist çıktı.Digum kontrol hapı verdi doktor neredeyse 1 ay olacak kanamam kesilmedi.Bu normalmis.kist olduğu için yavaş yavaş sökülüyor yumurtalıktan.Yani kanamanın sebebi doğum kontrol hapı.korkma sakin.

Vallahi içimi rahatlattınız teşekkür ederimm. Ailemde de yok ama ben hastalık hastası olduğum için korkuyorum

Bana da öyle geldi. Ara lekelenmem vardı zaten ama doğum k hapının geçiriceğini söyledi. İlk alışma aşamasında olurmuş sanırım. Teşekkürler bilginiz için sizede geçmiş olsun

Ara lekelenme tarihlerinizi takip edin, adetten kaç gün sonra oluyor ve ne kadar sürüyor. Yumurtlama zamanları lekelenme yaşıyor olabilirsiniz tüm testleriniz normal çıktıysa. Bende de oluyordu genelde adetten 15 gün sonra bazen kırmızı bazen kahverengi şeklinde.

Aynen benimkide o şekilde takriben adetten 8-10 gün sonrasında başlıyor takvime baktığımda yumurtlama dönemi yazıyor ama onu görmek sinirimi bozuyor

Aynen benimkide o şekilde takriben adetten 8-10 gün sonrasında başlıyor takvime baktığımda yumurtlama dönemi yazıyor ama onu görmek sinirimi bozuyor
Evet insanı geriyor benim 1 hafta sürdüğü zamanlarda olmuştu ama yumurtlama zamanı normal olması. Sonuçta testleri yaptırmışsınız bir sorun olarak görmeyin kendinizi de üzmeyin boş yere :)

Teşekkürlerr :))
Canim 3 sene once mantar sorunu icin gitmistim gerci ama 5 doktor 4 ude yumurtaliga rahme falanda bakıyorlar tabi tertemiz sorun yok diyorlar 5. doktor 2 tane kist buldu ve gösterdi.Yani demem o ki görmemiş olabilirler görüp küçük olduğu için önemsemeyip söylememiş olabilirler kisti.Smear temiz ise korkma farklı hücreler varsa mutlaka çıkardı smearde.

Dimii sanırım lezyon vs olunca vajinal ultrasonda görünüyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…