- 3 Eylül 2018
- 132
- 26
- 13
- Konu Sahibi uykucubiri
-
Allah korusun ... ve geçmiş olsun ..
Eğer tek bir yere gittiyseniz , başka hastane ya da doktorlara başvurun ..
Cok ilginc kist yara vs olsa zaten belli olur.. Test yapilmasina ragmen gecmeyen bir sey..
Peki doktorlar ne diyor bunun tipta bir adi yok muymus??
Arkadaşım inan ki 5 farklı doktora gittim hiçbirşey çıkmıyor
smearda ne cikti.pekiBunlar basit şeyler diyorlar kist yara vs yok hepsine bakıldı alttan muayene ile.. stresten olur diyorlar kullanılan ilaçlardan. Hormon oynamalarından vs diyorlar hepsi aynı şeyi söylüyor
Temiz...smearda ne cikti.peki
Sağolun. Smearde temiz çıktı. Refleks derken?Öncelikle çok geçmiş olsun.. benimde refleks öncesi 1 hafta kadar lekelenmem olur mutlaka.. doktorum bunun normal olduğunu söylemişti.. smear testi yaptırdınız mı..?? Miyom da olabilir..
Sağolun. Smearde temiz çıktı. Refleks derken?
Regl olacaktı.. temiz çıkmasına sevindim canım.. hormonlarınla alakalı olabilir mi ki..??
ca125 yapildi mi yapildiysa korkma smear da temiz gelmis. ve ultrasonda belli olurdu o dediginCanım antidepresan kullanıyorum o hormonlarla oynuyormuş doktorum onunla ilgili olabilir dedi ama ben rahim kanserinden korkuyorum
Canım antidepresan kullanıyorum o hormonlarla oynuyormuş doktorum onunla ilgili olabilir dedi ama ben rahim kanserinden korkuyorum[/QUOTE
Rabbim korusun öyle bir şey olsa başka belirtilerin de olurdu bence.. Antidepresan nın etkisi olabilir evet.. şimdi hatırladım mesela regl öncesi bende hiç olmazdı lekelenme.. bende 4 yıl antidepresan kullandım.. o zamandan bu yana lekelenme oluyor..
ca125 yapildi mi yapildiysa korkma smear da temiz gelmis. ve ultrasonda belli olurdu o dedigin
Evet oda hormonları bozduğu için olurmuş allah hepimize şifa versin
tabiki... Kist gibi seyler gorulurdu ve emin olmak icin ca125 yapilirdi ki yapilmis da olabilir cunku ca125 hormonlarla ilgili bisi.. Doktorlarin cogu yapar.. Ultrasonda kesin cikardi. Ca125 var mi tetkikler arasinda?vajinal ultrasonda belli olur muydu acaba?
Allah sana da istediğini en kısa zamanda kavuştursun inşallah canım.. ama sen de ilaç kullanıyormuşsun insan ilk önce kendini düşünmeli bu hayatta... stres olursak bak sağlığımız elden gidiyo allah korusunBir yanımızı düzeltirken bir yanımızı bozuyor ilaçlar.. Amin canım Rabbim hepimize şifa versin.. Ben miyim ameliyatı oldum.. tüp bebek denedim dış gebelik oldu yine ameliyat oldum.. o kadar ilaç kullandım her yerim tertemiz ama lekelenme yine de oluyor tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?