Merhaba lütfen bana akıl verin her şeyi sil baştan tekrar yaşıyorum sanki 7 sene sonra ikinci anneligimi ikiz kızlarımla yaşıyorum hayatı kendime zehir ediyorum desem daha iyi hamileliğim de biri az hareket ediyor diye sma diye kendimi yedim bitirdim doğdular karnimda da az hareket eden doğduğu zamanda çok hareketsizdi hamur gibi ve titremeleri vardı çenesi ve ayağı titriyordu bu kesin sma dedim gece gündüz ağladım bir haftalık 3 Dr gördü reflexleri normal sarılıktan olabilir dedi inanmadim topuk kanı sonucunda sma çıkmayinca sonra bu çocuk hipotonik dedim bir kaç çocuk Dr gördü değil dedi,az hareket ediyor kafasını tutamıyor çok sessiz hiç ses çıkartamiyor ağlama dışında bu çocuk serebral palsili mi acaba dedim kafasını tutamaya başladı ses çıkarmaya başladı hareketlendi, şuan tam 4 aylık ve ben otizm den şüpheleniyorum sese dönüp bakmıyor göz teması çok az kuruyor kucaktayken asla insan yüzüne bakmaz yatarken iyice yaklaşınca beni görmesini sağlayınca biraz yüzüme bakıyor sosyal gülümseme var bazen karşılıklı ses çıkarıyor aau gıı gibi ama çığlık atıyorum bağırıyorum dönüp bakmıyor ama sesimi duyunca kafasını çevirmeden o yöne gulumsedigini görüyorum kafayı yemek üzereyim şu an herşey için çok erken götürsem teşhis bile koyamacaklar yedi sene önce oğlum için de kesin otizimli demiştim dr Lara götürdüm o zman da kafayı yemiş gibiydim şuan yedi yaşında ve 1. Sinfa gidiyor maşallah o yüzden eşim ailem artık benden çok yoruldu kimseye birşey diyemiyorum artık kimse bana inanmıyor ve kendimi çok kötü ve çaresiz hissediyorum rabbim sen kimseyi evladı ile sınama düşüncesi bile insanı bitiriyor yaşanacak varsa yaşanıyor ama elimde degil bu düşünceden kendimi alamıyorum evladım için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım hiç birşey için geç kalmak istemiyorum