Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 4 yıllık evliyim ve bu 4. evim gerçekten benimkilerde çizik çizik
bende kadınlar kulübüne üye olduktan sonra böyle oldum :) sürekli yenileme bişeyler alma ev dizaynı ile uğraşırken buluyorum...burda görüyoruz cillop gibi evleri kendi evlerimizi beğenmiyoruz sonra..
ben evleneli 3 buçuk sene oldu eşyalarım yeni sayılır ama evlenirken pek sözümüz geçmediği için eşimin ailesi onun fikri bunun tavsiyesi derken biraz uyumsuz oldu mobilyalarım...renk uyumu olmayan evlerde zaten çok basit kalıyor karman çorman herşey gibi geliyor gözüme...
ama son bi kaç aydır artık evle eşya ile pek uğraşmıyorum, çünkü burdaki evim dar ve evim rutubetli lojmandayız...nasip olurda memleketimize tayinimiz çıkarda taşınırsak allah izin verirse herşeyi yeni baştan bende cillop gibi alıp yapıcam :) allah izin verirse tabi.. yatak odam siyah, nefret geldi böhh geldi sil sil toz al bıktım yıldım...mesela ilk işim yatak odamı beyaz almak olacak...salonuma koltukları soft bişey düşünüyorum...güzelce perdesiyle beraber.. ilk aklımdakiler bunlar...haa oturma odama da kruvaze tül istiyorum inşallah..çok dandirik şeyler var evimde...insan hevesleniyor...ama şimdilik bıraktım nasipse herşeyi yenileyecem taşınırsaminşallah
ha ha ha ya demekki sende benim gibisin sen şimdi tasınmayada alışmışındır oturdugun evden sıkılırsın tasınmak istersin:) ben öyleyimde