• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafayı yedim herhalde

ben de aynıyım canım herşeyi değiştirmek istiyorum, 8 yıllık oldu bide benimkiler taşına taşına tayinlerden şaftı kaydı,
koltuğu değiştirsen perde halı var, o bu derken ooofff

yalnız değilsin.bende oraya buraya tablo ,yok olmadı eşya yerini değiştirme ,şu perdelere fonmu yaptırsam,yatak odamla uyumlu bi uyku setimi alsam,çocuklarrın odasını habire değiştiriyorum onlar bile yinemi benim yatağım yeri değişti diyolar.
bazen durduk yerde şöyle duvarları falan süzüyorum buraya ne alsam diye ama ne zaman var bu kadar şeye nede maddi imkan.hiç bişey birbiriyle uyumlu değil gibi geliyor.ama zamanla tek tek alınan eşyalarda bu kaçınılmaz.yok mutfağımı beğenmiyorum ama dolap bulaşık makinesi değişecek hali yok.
banyonun düzeni gözüme batıyo falan filan.

Son düzenleme:
ha ha ha ya demekki sende benim gibisin sen şimdi tasınmayada alışmışındır oturdugun evden sıkılırsın tasınmak istersin:) ben öyleyimde

bende kadınlar kulübüne üye olduktan sonra böyle oldum :) sürekli yenileme bişeyler alma ev dizaynı ile uğraşırken buluyorum...burda görüyoruz cillop gibi evleri kendi evlerimizi beğenmiyoruz sonra..
ben evleneli 3 buçuk sene oldu eşyalarım yeni sayılır ama evlenirken pek sözümüz geçmediği için eşimin ailesi onun fikri bunun tavsiyesi derken biraz uyumsuz oldu mobilyalarım...renk uyumu olmayan evlerde zaten çok basit kalıyor karman çorman herşey gibi geliyor gözüme...
ama son bi kaç aydır artık evle eşya ile pek uğraşmıyorum, çünkü burdaki evim dar ve evim rutubetli lojmandayız...nasip olurda memleketimize tayinimiz çıkarda taşınırsak allah izin verirse herşeyi yeni baştan bende cillop gibi alıp yapıcam :) allah izin verirse tabi.. yatak odam siyah, nefret geldi böhh geldi sil sil toz al bıktım yıldım...mesela ilk işim yatak odamı beyaz almak olacak...salonuma koltukları soft bişey düşünüyorum...güzelce perdesiyle beraber.. ilk aklımdakiler bunlar...haa oturma odama da kruvaze tül istiyorum inşallah..çok dandirik şeyler var evimde...insan hevesleniyor...ama şimdilik bıraktım nasipse herşeyi yenileyecem taşınırsam :( inşallah

bende kadınlar kulübüne üye olduktan sonra böyle oldum :) sürekli yenileme bişeyler alma ev dizaynı ile uğraşırken buluyorum...burda görüyoruz cillop gibi evleri kendi evlerimizi beğenmiyoruz sonra..
ben evleneli 3 buçuk sene oldu eşyalarım yeni sayılır ama evlenirken pek sözümüz geçmediği için eşimin ailesi onun fikri bunun tavsiyesi derken biraz uyumsuz oldu mobilyalarım...renk uyumu olmayan evlerde zaten çok basit kalıyor karman çorman herşey gibi geliyor gözüme...
ama son bi kaç aydır artık evle eşya ile pek uğraşmıyorum, çünkü burdaki evim dar ve evim rutubetli lojmandayız...nasip olurda memleketimize tayinimiz çıkarda taşınırsak allah izin verirse herşeyi yeni baştan bende cillop gibi alıp yapıcam :) allah izin verirse tabi.. yatak odam siyah, nefret geldi böhh geldi sil sil toz al bıktım yıldım...mesela ilk işim yatak odamı beyaz almak olacak...salonuma koltukları soft bişey düşünüyorum...güzelce perdesiyle beraber.. ilk aklımdakiler bunlar...haa oturma odama da kruvaze tül istiyorum inşallah..çok dandirik şeyler var evimde...insan hevesleniyor...ama şimdilik bıraktım nasipse herşeyi yenileyecem taşınırsam :( inşallah

evet gerçekten benim de öyle, bide kiracı olunca daha zor
halı, perde değiştirmek mümkün değil ki, ben 1 önceki evimde gittim mis gibi salon perdesi aldım, şimdi ki evimde 3 pencere var salonda, hadiii onu yatak odasına astım, koridor yollukları ayrı dert, bi evde yeter, öbüründe artar, sıkıntı gerçekten

ha ha ha ya demekki sende benim gibisin sen şimdi tasınmayada alışmışındır oturdugun evden sıkılırsın tasınmak istersin:) ben öyleyimde

evet sıkılıp kaşıntı oluyorum:27: 1 günde toplanıp 1 günde yerleşebiliyorum, aştım kendimi:27:

Ben de farklı değilim. Sürekli yeni ürünler çıkıyor, reklamlara dergilere fena halde gözüm kayıyor. Kataloglar elimden düşmüyor. Ki evimdeki bütün eşyaları çok seviyorum. Yine de değiştirmek istiyorum. Sadece 5 yıllıklar.

bende kendimi numunelik sanırdım demeki yanlız değilmişim:1: bende hergün evi değişirim eşyaların yeri değişir odaları değişir eşim bıktı benden artık:27:

Son düzenleme:
evet canım ben de senin gibiyim. ben de düşünüyodum benim gibi var mı diye. sürekli bişeyler almak istiyorum ama ben parama da kıyamıyorum almaya gidiyorum alamadan dönüyorum eve gelince bin pişman oluyorum. hadi ertesi gün yine git bakın bakın gel oooooffffffff napçaz biz ya :/

ah biz kadınlar ,demek hepimiz aynıyız ,bende 7 yılda 4 ev değiştirdim ,sonunda kendi evime geçtim şükür ama burdan bile sıkıldım düşünün artık :)) kiraya mı versek acaba bizde kiraya başka yere çıksak diyorum .
şimdi şu country tarzı çıktı ,benim eşyalar o tarza gelecek bi tip de değil ki hadi perdeyle ,objeye değişsin ,ama gerçekten çok güzel bir tarz ,yapan yapıyo şimdi allah için

ben taşınırken hiçbir eşyamı değiştirmedim ,annem izin vermedi diyelim daha doğru olur :9:ah evladım yeni daha o ,aman kızım onu verme delimisin ,ah ah evimde yer olacaktı ki ben alacaktım dedi dedi hepsi yine başıma kaldı ,
şimdi o yana çeviriyorum yok ,bu yana çeviriyorum yok habire değişiyo.
eşim elinde bişeyle geliyo karanlıkta koltuğa bırakcak pat yerde ,aa koltuğa ne oldu diyor ,camın önünde o diyorum ,dün burdaydı diyor :9:

yani anlayacağınız her gördüğünü almak isteme konusunda bende sizdenim ,ama şu ara salon konseptimi değiştirmekle meşgulum ,önce gittim englishome dan örtüler ve kırlentler aldım ,biraz hava katayım dedim ,sonra sırada yatak odam var ,bitmez bizde dert :9:

Canim bu bir hastalik bence bir basladin mi birakamiyosun ben 7 sene lojmanda oturdum dugun alisverisimi bile onemsemeden yaptim eylulde yeni evime tasindim ocak ayindan beri dekorasyonla ugrasiyorum hala bitmedi bitmezde.ev almak isteyenlere Rabbim kisa zamanda nasip eder insallah.

Bende sizdenim
Salonun koltuklarını ve vitrinlerin yerlerini habire değiştiriyorum
salondaki konsolun üzerindeki aksesuarları bi sağa koyuyorum bi sola
Yemek masamın arkasına çok büyük bi ayna istiyorum
eşim de tablo alalım oraya diyo ama tablo alırsak bikaç ay sonra o tabloyu beğenmezsem diyorum
salonuma yeni avizeler almak istiyorum, yeni koltuklar, yeni vitrinler (ama para yok)
yatak odamı country tarzı yapmak istiyorum
off daha neler neler

Back
X