Anladım, çok teşekkürlerGeldikten iki ay sonra tekrar verdim
Şuanda yok tüylenme
Ewet benim mutfagimdaki halı el dokumasi hic tüy yapmiyor.ti ye aldınız sanırımHiç olmuyor değil mi onlarda tüy? Sağ olun :)
Tiye almak derken?Ewet benim mutfagimdaki halı el dokumasi hic tüy yapmiyor.ti ye aldınız sanırım
Dalga geçtiniz yaniTiye almak derken?
Estağfirullah, hiç öyle bir şey düşünmedim. Kaldı ki ne haddimedir ciddiye alıp bana yorum yazmış birisini tiye almak. Yanlış hissettiniz sanıyorum ki, öyle bir şey asla olmadı.Dalga geçtiniz yani
Hiç olmuyor mu yani?
Tamam canım ben yanlış anladım o zaman.kusura bakmaEstağfirullah, hiç öyle bir şey düşünmedim. Kaldı ki ne haddimedir ciddiye alıp bana yorum yazmış birisini tiye almak. Yanlış hissettiniz sanıyorum ki, öyle bir şey asla olmadı.
Ayyyy çok sağ olun gerçekten! Bunu düşüneceğim. İşin içinden çıkamıyorum artıkHayır hiç olmuyor inanın.İlk etapta avuç avuç topluyordum kapı arkalarından koltuk kenarlarından ama şu anda hiç yok.
Annelik duygusallığı sanırım öpüyorum :)Tamam canım ben yanlış anladım o zaman.kusura bakma
hayir bitti. am aylarca tuy topladim oncesinde koltuklardan kapi arkalarindanEvet canım bunu da bir deneyeyim, tüylenme var mı hala?
Halıları çok sık yıkatmayın oda yıpranmasına neden olur 8 ayda 3 kere yıkama çok senede 2 kere verin en fazla.Ben her karesinden topluyorum, eve yayıldı artık...