• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafaya takmama sanatı

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
800
282
103
34
merhaba arkadaşlar ben 34 yaşındayım ve şuan çalışıyorum şöyle ki yıllardır bir çok alanda kendimi geliştirdim deneyimler kazanarak daha profesyönel olaya yaklaştım lakin gelin görün ki şu izin alma olayını bir kendi içimde çözemedim saatlik günlük yada yıllık izin alacağım zaman birkaç gün öncesinden karnıma ağrılar giriyor ve çok zor söylüyorum acaba karşı taraf izim vermezse yada çok sinirli duruyor şimdi izin istersem kesin vermez işler kalır diye hadi izin alamazsam diye korkuyorum bunu nasıl aşabilirim? herkes izin alırken benim de almaya elbette hakkım var diyorum ancak sonrasında tekrar hadi izin vermezse diyorum bu konuda öneri veya tavsiyleeriniz nelerdir?

merhaba arkadaşlar ben 34 yaşındayım ve şuan çalışıyorum şöyle ki yıllardır bir çok alanda kendimi geliştirdim deneyimler kazanarak daha profesyönel olaya yaklaştım lakin gelin görün ki şu izin alma olayını bir kendi içimde çözemedim saatlik günlük yada yıllık izin alacağım zaman birkaç gün öncesinden karnıma ağrılar giriyor ve çok zor söylüyorum acaba karşı taraf izim vermezse yada çok sinirli duruyor şimdi izin istersem kesin vermez işler kalır diye hadi izin alamazsam diye korkuyorum bunu nasıl aşabilirim? herkes izin alırken benim de almaya elbette hakkım var diyorum ancak sonrasında tekrar hadi izin vermezse diyorum bu konuda öneri veya tavsiyleeriniz nelerdir?
Merhaba.
Hepimiz amirlerimize karşı zaman zaman cekinme yasamisizdir, çünkü iş ortaminda gergin olunan zamanlar olabiliyor, yuzler asılabiliyor, ters veya yanlış kelimeler ağızdan çıkabiliyor, keske böyle olmasa ama herkes insan, hata yapilabiliyor.
Bu durumu yaşayan tek siz değilsiniz diye düşünerek rahatlamaya çalışın, "şu anda benim gibi izin almaya çalışan birçok kişi olabilir, bu normal bir durum" diye düşünün.
Ha izin verilmezse de sakinlikle işinizin başına gider, çalışmaya devam edersiniz, bazen şartlar istediğimiz gibi olmuyor.
İyi düşünün iyi olsun.

Back