Kafaya bunu taktım

Delileyla

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
516
735
34
Hanımlar, neden bilmiyorum su sıralar fotografta gorebileceginiz cenenin yukarısındaki bu cokuntulere takmıs durumdayım.bunların adı ne, gamze desen gamze degil. Elmacık kemigi desen benimkiler cok belirgîndir, cogu insan estetik yaptırdıgımı dusunur hatta ama boyle cokuklerim yok. Bayılıyorum hangi kadında gorsem keske bende de olsa diye ic geciriyorum. Hayatta hîcbi seyî bu kadar cok istememisimdir heralde, netten surekli boyle cokuntuleri olan kadınlara bakıyorum. Derdime gelirsek 1) bunların adı ne? 2)bunları sonradan elde etmek mumkun mı? 3)bunlar nasıl belirgin hale getirilir?

Son düzenleme:
Elmacık kemikleriniz belirginse tam altlarına cildinizden koyu renkli bir pudra, bronzer vs. sürüp dağıtarak bu çökük görüntüye ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum.

Ayy bende bayiliyorum valla gordugum kadinlari kiskaniyorun filan hatta ben zayiflikla ilgili oldugunu dusunuyorum yuz çöküklugu gibi. Benimde elmacik kemiklerimin altinda bi koyuluk var bronzer surmus gibi ama kesinlikle boyle degil

Elmacık kemikleriniz belirginse tam altlarına cildinizden koyu renkli bir pudra, bronzer vs. sürüp dağıtarak bu çökük görüntüye ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum.
Makyaj konusunda kor cahilim bronzer tavsiyesi verebilir misiniz?

allah başka dert vermesin cnms
Amin, cumlemize.

Ayy bende bayiliyorum valla gordugum kadinlari kiskaniyorun filan hatta ben zayiflikla ilgili oldugunu dusunuyorum yuz çöküklugu gibi. Benimde elmacik kemiklerimin altinda bi koyuluk var bronzer surmus gibi ama kesinlikle boyle degil
Bende de o koyuluk belirgin elmacık her sey var ama o cokukluk yok cıldıriciim

Makyaj konusunda kor cahilim bronzer tavsiyesi verebilir misiniz?

Amin, cumlemize.

Bende de o koyuluk belirgin elmacık her sey var ama o cokukluk yok cıldıriciim

Bide o cukurluk yanaktaki yaglarin az olmasiyla ilgiliymis bende bi ara baya takmistim hatta estetik filan arastirmistim :) ama yanakta yagin fazla olmasi iyimis cunku yaslandikca azaliyomus. Bronzer konusunda size bi tavsiye verebilirmiyim ? Rimelin bronzeri haric ne kullanirsaniz kullanin bence bende ilk surdugum anda sivilce cikarmisti anneme verdim onda da cikarmis

Kilo sorunum yok ama 1-2 kilo daha verip suratımı incelteyim madem. Yuz icin egzersizler var onlar ise yarar belki ya sizin de aklınızda olsun:) tesekkur ederim

Yalnız ikinci fotoğraftaki kadın resmen ağzını hafif aralamış, yanaklarını içe çekmiş, dişlerinin arasına. Sen de 'öyle dolaşırım, sorun değil' diyorsan sen de yap ama çok konuşma, mazallah yanaklarını yersin :))

1.fotodaki bayanin gibi hat var benim yuzumde zayifliktan diye dusunuyordum hahaha saka biyana ben tontis yanaklarim olsun isterdim hep

ayy hayırrr...benim yüzüm aynen böyle ve nefret ettim ya
eski tombiş suratımı istiyorum yaa ...:)
bu bildiğin çökük yanak işte ne olcak
ve olgun gösteriyor insanı...
ben çok üzülüyorum...kg almam lazım...

Bu gamze buna gamze degil denmez. Koseli kemikli yuz tipinde gamze olunca bu goruntu cikiyor ortaya
Aa bilmiyodum tesekkurler
Haha bende farkettim ama kapalı agızlı fotolarında fln da var o cukurlar azcık hişe yapmıs diyelim:))

1.fotodaki bayanin gibi hat var benim yuzumde zayifliktan diye dusunuyordum hahaha saka biyana ben tontis yanaklarim olsun isterdim hep
Yaaaa ne guzel degis tokus yapalım cok sanslısınız:)

Kilo verince mi oldu eskiden yok muydu? Kilom ideal ama 2-3 kilo verebilirim bunlar icin:)

Nesi guzel yahu. Allahim benden al su kizlara ver su cokuklugu istiyolar madem
Bana ver bana ver bende sana tombik yanak veriyim:)

bdvde olmayacak bir konu daha. taşıyalım bakalım.
Kusura bakmayın, tesekkur ediyorum

Bir kuaforden yardım alırsanız bu makyajı yapmayı ogrenırsınki koyu pudrayla yapıyorlar
Makyaj hilesi mi bu? Ben cokuk sanıyodum o kısım

çok zayıf insanların böyle avurtları içe çökük olur..ama sende yapabilirsin..mesela ben şimdi bu resimleri görünce yaptım...avurtlarını içine doğru çek.iç yanakları emer gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…