• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafasını sağa sola sallama ??

Gulmslbrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2020
4
0
36
31
Merhaba, oglum 12 aylık. 10 aydan beri kafa sallama var. Sağa sola salar. Nöbet değil. Bilinçli yapıyor. Biliyorum ilk seni seniiii oyunu yaparken kaptı. Ama şuan sürekli ve hızlı bir şekilde yapıyor. Kafayı yemek üzereyim. Google giriyorum otizm diuor. Birşey oluyor otizm diuor. Yaşayan var mı ? Nolur oldu geçti gitti deyin. Gelişim basamağı deyin 😔 cevap yazın lütfen 😔

Öyle yaparken sakin yapma demeyin dikkatini o an başka şeye çekin biraz bu şekilde yapın ama olmazsa görmezden gelmeyi de deneyin bunların hiç biri sonuç vermezse hangi zamanlarda ne kadar süre ile yaptığını not edin. Onu tetikleyn bir şey var mı anlarsnz ve doktoruna sorduğunzda da cevap almnz kolay olur.

Öyle yaparken sakin yapma demeyin dikkatini o an başka şeye çekin biraz bu şekilde yapın ama olmazsa görmezden gelmeyi de deneyin bunların hiç biri sonuç vermezse hangi zamanlarda ne kadar süre ile yaptığını not edin. Onu tetikleyn bir şey var mı anlarsnz ve doktoruna sorduğunzda da cevap almnz kolay olur.
Görmezden gelmeyi denedim ama artık sinirlerim çok yıprandı. Dr görmüştü. İlgilenmeyin demişti. Mama sandalyesinde yapıyor daha çok. Ama şöyle De birşey var babası yemek yerken boğazına birşey gittiğinde yapardı bakk bakk seni seniiii diye..

Back