• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafasına gaz bombası gelen Dilan Alp ameliyata alındı.

tamam okey orda olsun.. ama elinde sirke (!) şişesiyle mi olsun? salata yapmaya mı gitmiş? 17 yaşındaki gencecik bir kıza değil tepkim..asla olamaz da ..asıl onu oraya sürükleyenleredir tepkim... gördük işte filler tepişti çimenler ezildi... üsttekilere ne oldu? hiç bir şey....

sonuçta burası tartışma platformu ise herkes aynı fikirde olmak zorunda mıdır? işinize gelmeyince ne aşağılık varlıklığımız kalıyor, ne asalaklığımız... bunu çözemedim gitti... kendinizden farklı bakış açılarına da biraz hoşgörü çok mu zordur?

tamam okey orda olsun.. ama elinde sirke (!) şişesiyle mi olsun? salata yapmaya mı gitmiş? 17 yaşındaki gencecik bir kıza değil tepkim..asla olamaz da ..asıl onu oraya sürükleyenleredir tepkim... gördük işte filler tepişti çimenler ezildi... üsttekilere ne oldu? hiç bir şey....

sonuçta burası tartışma platformu ise herkes aynı fikirde olmak zorunda mıdır? işinize gelmeyince ne aşağılık varlıklığımız kalıyor, ne asalaklığımız... bunu çözemedim gitti... kendinizden farklı bakış açılarına da biraz hoşgörü çok mu zordur?

"17 yaşındaki kızın , yüzünde poşuyla eylemde ne işi var?" dan "tamam okey orda olsun.." a döndük. Bu da bir şeydir.

:)

Biber gazının tadına bakmamış biri sirkeyle ilişkisini bilemeyebilir. :) Ha siz şimdi sırf kargaşa için gidilmiş o zaman diyeceksiniz. Diyebilirsiniz. Yapılan eylemlere, konuşmalara sirke ve limon ile gidilir bu ülkede... Çünkü bilinir her halükarda gaz yiyileceği...

Bu konuda ben de çok dert yanarım aslında... Ama bu konu hakkında okuduğum yorumlar bu kelimeyi kullanmama neden oldu. Tartışmaya ve fikirlerinizi yazmaya devam edebilirsiniz sizi tutan olmadı olacağını da sanmıyorum.

konu dilan değil seversiniz dilanların arkasına saklanmayı
acitasyon yapmayı

vicdan mı varda o yaşta cocuğun eline sirke verip savaşa yolluyorlar
anca demogoji

dilanları da rahat bıraksınlar
beyinlerini de yıkamasınlar
ülkemin malına kaldırımına bankasına da zarar vermesinler

ne hale getirdiler ülkeyi
vatansever olmak suç oldu

Son düzenleme:
acitasyon yapmayı

vicdan mı varda o yaşta cocuğun eline sirke verip savaşa yolluyorsunuz
anca demogoji
çok duygusal

dilanları da rahat bırakın
beyinlerini de yıkamayın
ülkemin malına kaldırımına bankasına da zarar vermeyin

"siz öldürmeyi daha iyi bilirsiniz" repliği geldi aklıma birden... :1: Neyse...

Dilan, Ali Ekber Alp' in kızıdır ve o gün en önde olmalıdır!

Evet konu "sadece dilan" değil Dilan o günün simge ismi haline geldi. Birilerinin arkasına saklanan yok. Burada sadece Dilan dan bahsedilmiyor. Yazılanları bir kaç kere daha okursanız anlaşılacaktır.

Ayrıca yerinizde saymanıza engel olan da yok.

Daha ne diyeyim size?

Son düzenleme:
Sözde boşyer olmadığı için yeni beyin ameliyatı olan kızı hastaneden çıkarmışlar.İlginç hastanede yer yok...

acitasyon yapmayı

anca demogoji

Bu ülkeyi bu hale getirenler kim biliyor musun ?Acıtasyon yapıp ve dilanın arkasına saklanarak yazıyorum.Beni göremeye bilirsin:)
senin bu düşüncelerin binlerce gencin ölmesine sebeb olmasından başka hiç birşeye yaramadığını gördüğümüz için severiz Dilanları,Severiz kahramanları. Madem yıkadılar bu gençlerin beyinlerini verdiler ellerine sirkeyi! Peki vatansever gençlerin elinde ki bçıkalar ne oluyor?Vicdanmış acitayonmuş,Vatanseverlikmiş Melekyavrum bunlar gençlerimizin ölmesini engellemiyor malesef!Ve bu gençlere vatanı değerli yapan tek şeyin insan olduğunu öğretemediğimiz sürece gerçek toplumsal barış sağlanamayacaktır Melekyavrum.

Al sana bir örnek.

(Ülkücülerin bıçakladığı Diyarbakırlı genç kurtarılamadı
06/05/2013 17:43|

Ülkücülerin bıçakladığı Diyarbakırlı genç kurtarılamadı
İstanbul Ümraniye'de 22 Nisan'da ülkücü grubun saldırısı sonucu yaralandığı bildirilen Kahraman Kaya adlı Diyarbakırlı genç yaşamını yitirdi)

Son düzenleme:
acitasyon yapmayı

anca demogoji

Gerçek bir vatansever bence, Ülkeyi ne hale getirdiler derken kaldırımların, bankaların hesabını yapmak yerine, ülkeyi kimlere peşgeş çekiyorlar, ülkeyi nasıl parçalamakla ugraşıyorlar, niye kafayı Yüce önder Atatürk ve onun T.C taktılar, AKPKK nasıl bugünlere geldi onu düşünmesi lazım. Vatansever bu soruların cevabını bulursa, belki eline sirkeli su alıp oda sokağa çıkar, yeter artık diye.:72:

Son düzenleme:
bu tartısma bitmez
ben Türk Kürt kavgasında değilim asla
aksine onca Kürt dostum var
bu topraklarda kardesce yasamısız yıllarca bu düzeni huzuru bozanlarla kavgadayım
ben düzen kavgasındayım
dağdakilerden onların yandascılarından nefret ediyorum
gecen sene eşimin en yakın arkadaslarından biri şehit oldu
evladını kaybeden bir anne olarak o annenin acısının kavgasındayım
dilanı oraya elinde sirkeyle yollayanın vicdanlarında en ufak bir acı olmadığına o kadar eminim ki
onlar daha da zenginleşmenin derdinde

uzatmaya gerek yok
ne ben öteki kıyıyı anlarım
ne de öteki kıyı beni anlar

ne diyeyim ötekileştirenler utansın

Üzerinde "insanların üzerine atmayın" uyarısı yazan bir şey var ve bu şey, bir kişinin kafasını dağıtarak, o kişiyi komalık ediyor...
Bunu siyasi görüşlerimizden öteye koyarak düşünürsek "o kız neden oradaydı?" demeden önce "o gaz bombası neden insanların üzerine sıkıldı?" sorusunu sormalıyız...
Başlangıç noktamız 1 Mayıs'ta sokağa çıkanlar teröristtir,haindir,,işçi değildir,ne işi varmış,kim yollamış falan olursa elbette insaniyetimizden uzaklaşıp asalaklaşmayı meziyet olarak alabiliriz-ne yazık ki...

Bunun dışında 1 Mayıs işçinin,emekçinin bayramıdır... İstediği yerde , istediği şekilde kutlar...
Memlekette sorun yoksa bu bayram eğlenme dinlenme günü olur - bkz dünyanın büyük kısmı
Memlekette sorun varsa bu bir bayram değil bir protesto ve ses duyurma günüdür... Ona da ezilen,sömürülen,haksızlığa uğradığını düşünen her yaş ve sınıftan insan katılır -bkz türkiye
Devletin resmi tatil günü ilan ettiği bir günde demokratik bir hakkını kullanarak gösteri yürüyüşü yapanları eleştirmek neden? yok provakatörmüş de yok liseliymiş de yok elinde sirke şişesi varmış...Hangi terör örgütü sirkeyle adam öldürüyor yahu bir kafanızı çalıştırın...

Hem artık bizim terörist dediğimize aktivist diyorlar,meydanlarda paçavralarıyla savaş diye bağırıyorlar ve biz biber gazı bulutları görmeyi beklerken ne görüyoruz???
Ben ne görmediğimizi söyliyeyim Türk Bayrağı!!!

Back