ha birde bu yasananlar dün akşamdı bugun annemdeyim az önce msj cektii aynen söyle( ben oraya gelmicem bu akşam direk eve gececeğim işten canın ne istiyosa onu yap,kafana göre takıl) diye yani ister gel ister kal demek istemişş ama bu msj iyi niyetle yazmamışş tabikii sizce ne yapmalıyım gitsemmi bu aksam burdamı kalsamm( içimden eve hiç gitmek gelmiyorr)
BESTECİM tam ters,i ben hep yapıcı oldum hepppp hiç sesiimi çıkarmadımm hep tatlı dilli oldum ama böle oldukca o benim tepeme dAHA çok çıktı burda beni sürekli okuyan arkadaslar coık iyi bilir bu kadar iyi niyetli olma derlerdiii.inan ama baktımki iyice eziliyorumm biraz karsılık vermeye basladımm buda hakkım değilmii benimde bi gururuum var onun için yeri geldi onuda ezdim bennn hiç bişe böle değil benim eşim cok tuhaf bi insan cok serttt derdinden ölsen barısmaz inat gururluuu böle bi tipp yani 2 tatlı sözzle kanacak biri değil ha bi,rde ben kıyafet konusun cok dikkatli biriyim her zamann onun için benim güzel olmam bile yeterli huzursuz olması için yanii
İçinden ne geliyorsa öyle davran bir süre için, onun yaptığı gibi yani..
Kendini suçlu hissetme, konuşmak isterse konuş, istemezse hiç birşey olmamış gibi davran, üstüne gitme, çünkü böyle durumlarda bazı erkekler, sen olayı çözmeye çalıştıkça, ''bak hatalı ya ondan kendini affettirmeye çalışıyor'' gibi algılıyorlar..
O nasıl davranıyorsa sen de öyle davran bir süre, kafaya da takma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?