Fizik tedavi denilmedi ama denemedik de gerçi2016 da Ağır iki ameliyat geçirmiştim servisde yatan hatta odamda kalan bütün kadınlar hep kurbanlık gibi fıtık bel kayması vs ameliyatları oluyorlardı beni ziyarete gelenlerden pişmanım keşke olmasaydım diyeni çok gördüm fizik tedavi önerisi aldınızmı bilmiyorum ama bikaç doktora göründükten sonra ameliyatı onaylayın derim
Çok geçmiş olsun
En son gittiğimiz doktor fizik tedaviden bahsetmediiğne ve fizik tedavi önerilmedi mi?
Geçmiş olsun. Ameliyattan ziyade Manuel tedavi miydi adı onu da araştırıp onunla ilgilenen Dr larla da görüşün isterseniz. Fizik tedavi doktorları ilgileniyordu sanirimAnnemin özellikle yürüdüğü zaman artan bel ağrısı şikayetleri var hayat kalitesini düşürüyor haliyle. Şikayetleri üzerine iki farklı doktora gittik ve anneme bel kayması teşhisi konuldu. En son gittiğimiz doktor ki tavsiye üzerine gittik kendisine, ameliyat gerekli dedi. İnternetten az biraz araştırma yaptığımda bel kayması ameliyatı olanların ameliyattan sonra bacak ağrısı gibi şikayetleri olduğunu okudum. Endişelendim haliyle, anneme de belli etmemeye çalışıyorum endişeli halimi ama ameliyat olup olmaması konusunda tereddüt halindeyim.Ailenizde ya da çevrenizde bel kayması ameliyatı olan var mı? Ameliyatın ardından ne gibi şikayetleri oldu?
Belinde kayma vardı değil mi? Şu an da nasıl ayağı uyuşma vs. gibi şikayetleri var mı?Annem 3 platin var belinde.
Doktoru ,en son aşamada ameliyatı önermişti.
En son aşamada , bacağının üstüne basamıyordu , boşluğa basar gibi dizi kırılarak yürüyordu.
Ameliyattan sonra ara ara ağrıları olup geçiyor.
Fıtık ve kayma aynı şeymi bilmiyorum ama fıtık vardı.Belinde kayma vardı değil mi? Şu an da nasıl ayağı uyuşma vs. gibi şikayetleri var mı?
Anneme bel fıtığın var demişlerdi. Ameliyat gerekli dediler ama annem olmak istemedi kayseride bir uzmana gitti. Bel kayması dedi ve ameliyatsız tedavi ettiAnnemin özellikle yürüdüğü zaman artan bel ağrısı şikayetleri var hayat kalitesini düşürüyor haliyle. Şikayetleri üzerine iki farklı doktora gittik ve anneme bel kayması teşhisi konuldu. En son gittiğimiz doktor ki tavsiye üzerine gittik kendisine, ameliyat gerekli dedi. İnternetten az biraz araştırma yaptığımda bel kayması ameliyatı olanların ameliyattan sonra bacak ağrısı gibi şikayetleri olduğunu okudum. Endişelendim haliyle, anneme de belli etmemeye çalışıyorum endişeli halimi ama ameliyat olup olmaması konusunda tereddüt halindeyim.Ailenizde ya da çevrenizde bel kayması ameliyatı olan var mı? Ameliyatın ardından ne gibi şikayetleri oldu?
Nasil tedavi uyguladi ameliyatsiz suan iyimi anneniz bendede ayni skinti var ameliyattan korkuyorumAnneme bel fıtığın var demişlerdi. Ameliyat gerekli dediler ama annem olmak istemedi kayseride bir uzmana gitti. Bel kayması dedi ve ameliyatsız tedavi etti