Kafamız karışmış durumda???

eesra_a

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
668
219
30
Annemin özellikle yürüdüğü zaman artan bel ağrısı şikayetleri var hayat kalitesini düşürüyor haliyle. Şikayetleri üzerine iki farklı doktora gittik ve anneme bel kayması teşhisi konuldu. En son gittiğimiz doktor ki tavsiye üzerine gittik kendisine, ameliyat gerekli dedi. İnternetten az biraz araştırma yaptığımda bel kayması ameliyatı olanların ameliyattan sonra bacak ağrısı gibi şikayetleri olduğunu okudum. Endişelendim haliyle, anneme de belli etmemeye çalışıyorum endişeli halimi ama ameliyat olup olmaması konusunda tereddüt halindeyim. Ailenizde ya da çevrenizde bel kayması ameliyatı olan var mı? Ameliyatın ardından ne gibi şikayetleri oldu?

2016 da Ağır iki ameliyat geçirmiştim servisde yatan hatta odamda kalan bütün kadınlar hep kurbanlık gibi fıtık bel kayması vs ameliyatları oluyorlardı beni ziyarete gelenlerden pişmanım keşke olmasaydım diyeni çok gördüm fizik tedavi önerisi aldınızmı bilmiyorum ama bikaç doktora göründükten sonra ameliyatı onaylayın derim
Çok geçmiş olsun

Netten DMSO + magnezyum yağını bir araştırın isterseniz, özellikle ağrılar ve iltahaplanmalar konusunda etkili olduğuna dair araştırmalar var.

Benim annemde de var. Hem fıtık hem bel kayması.
Çok fazla olmamakla birlikte kilosu da var.
Bel fıtığına yüzme iyi geliyor.
Geçen hafta yüzmeye başladık. Bakalım böylelikle ameliyatsız atlatırız diye umuyoruz.

Ameliyattan önce alternatifleri düşünün. Kimse memnun değil.
Çok geçmiş olsun.

Fizik tedavi denilmedi ama denemedik de gerçi

Geçmiş olsun. Ameliyattan ziyade Manuel tedavi miydi adı onu da araştırıp onunla ilgilenen Dr larla da görüşün isterseniz. Fizik tedavi doktorları ilgileniyordu sanirim

Annem 3 platin var belinde.
Doktoru ,en son aşamada ameliyatı önermişti.
En son aşamada , bacağının üstüne basamıyordu , boşluğa basar gibi dizi kırılarak yürüyordu.
Ameliyattan sonra ara ara ağrıları olup geçiyor.

bel icin ameliyat en son care olmali anca agrilar dayanilmaz boyutlara gelirse.ki onun da fayda edecegi supheli.ameliyattan sonra daha da kotu olan cok fazla.alternatif yontemler deneyin fizik tedavi medikal masaj ozon falan gibi.kendini cok yormasın sık sık dinlenerek is yapsin.bu yasimda benim bile sirt agrim bel agrim var bu sekilde idare ediyorum.

Belinde kayma vardı değil mi? Şu an da nasıl ayağı uyuşma vs. gibi şikayetleri var mı?

Belinde kayma vardı değil mi? Şu an da nasıl ayağı uyuşma vs. gibi şikayetleri var mı?
Fıtık ve kayma aynı şeymi bilmiyorum ama fıtık vardı.
Ayağı uyuşuktu hatta bacağı uyuşuktu.ameliyat sonrası uyuşuklık geçti ama ağrı zaman zaman yine oluyor.izmirde murat yılmaz a oldu bi araştır istersen on numara doktor biz çok araştırmıştık.9 eylülde.annemle bir ameliyat olan herkes 2-3 ameliyat daha oldu sonradan başka doktora yaptırmışlardı ilk ameliyatlarını.

Anneme bel fıtığın var demişlerdi. Ameliyat gerekli dediler ama annem olmak istemedi kayseride bir uzmana gitti. Bel kayması dedi ve ameliyatsız tedavi etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…