- 3 Temmuz 2019
- 553
- 293
- 26
-
- Konu Sahibi patatessss
Yorgun değilsiniz demekki.. İçinizdeki Enerji birikintisini atabilirseniz UyursunuzKızlar iyi geceler öncelikle .. ben kendimi bildim bileli geç uyuyan insanım en erken 3 sabah 5 kalksam hiç uyumadanda o günü geçirsem aynı ama şu 2 aydır beynimin içerisinde sesler susmuyor uykum geliyor ama uyuyamıyorum sürekli bir düşünce hali saçma sapan alakasız konular bir 5 yıl öncesinin olayı bir işte saç rengimi mi değiştirsem yok şöyle böyle gerçekten kafamı boşaltamıyorum kitap okuyorum meditasyon yapıyorum tütsü deniyorum dualarımı hiç bırakmam zaten ama ne yaptıysam düşüncelerden kurtulamıyorum şuan şu cümleleri yazarken bile kafamda evin duvarını ne renge boyatsam gibi sorular var ... cidden işin içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı .. var mı öneri olacak bir arkadaş ? Şimdiden teşekkür ederim
Vücut olarak çok yoruluyorum aslında ev yaptırıyoruz onun pisliği temizliği hiç bitmiyor ama uykusuzluk değil hiç uykuyu sevmedim ben 10’saat asla uyuyamam en fazla 5 6 saat konu bencede gereksiz saçma ama elimde değil durmadan bir şeyler düşünür oldum ...Yorgun değilsiniz demekki.. İçinizdeki Enerji birikintisini atabilirseniz UyursunuzDerdim büyük ise uyuyamam ama ev boyası makyaj zart zurt düşünüp de uykumu kaçırmam
İnan ki artık yatakta dönmekten eşim uyandı az önce sırf dönmiyim gözlerimde yorulsun belki uyurum düşüncesi ile girdim yoksa sürekli elinde telefon olan biri değilim .. panik atak mı artık yoksa psikolojik bir rahatsızlık mı bilemiyorum ..Telefonu sakince yere bırakmalısın
Şaka bir yana kendimden biliyorum. Telefonu belli bir saatten sonra erişimden çıkarınca olay genelde çözülüyor.
Uyuyalım artıkVücut olarak çok yoruluyorum aslında ev yaptırıyoruz onun pisliği temizliği hiç bitmiyor ama uykusuzluk değil hiç uykuyu sevmedim ben 10’saat asla uyuyamam en fazla 5 6 saat konu bencede gereksiz saçma ama elimde değil durmadan bir şeyler düşünür oldum ...
Şimdiden kolay gelsin ellerinize sağlık darısıda bana inşallah uykununUyuyalım artıkben 3 katlı ev temizliyeceğim birde kendi evimi gidip temizlemem lazım
Ac bir film karsisinda uyursun.Bir donem bende de boyle durum vardiKızlar iyi geceler öncelikle .. ben kendimi bildim bileli geç uyuyan insanım en erken 3 sabah 5 kalksam hiç uyumadanda o günü geçirsem aynı ama şu 2 aydır beynimin içerisinde sesler susmuyor uykum geliyor ama uyuyamıyorum sürekli bir düşünce hali saçma sapan alakasız konular bir 5 yıl öncesinin olayı bir işte saç rengimi mi değiştirsem yok şöyle böyle gerçekten kafamı boşaltamıyorum kitap okuyorum meditasyon yapıyorum tütsü deniyorum dualarımı hiç bırakmam zaten ama ne yaptıysam düşüncelerden kurtulamıyorum şuan şu cümleleri yazarken bile kafamda evin duvarını ne renge boyatsam gibi sorular var ... cidden işin içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı .. var mı öneri olacak bir arkadaş ? Şimdiden teşekkür ederim
Amin.. Çiftcilik yap Bu sorun ortadan kalksın birde benim gibi kayınvalide evi temizle kocaman bir Ev sonra kendi evine koş Sana birşey söyliyeyimmiŞimdiden kolay gelsin ellerinize sağlık darısıda bana inşallah uykunun
İnan denemedim mi netflix de dahil izlemediğim flim kalmadı uykusuzluğa yine razıyım inan ona yıllardır alıştıktan kafamın içindekiler hiç susmuyor nedense ..Ac bir film karsisinda uyursun.Bir donem bende de boyle durum vardi
Vallaha evin önünde 120 metre kare hobi bahçemiz var domates salatalık biber nane filan tarzı şeyler yapıyoruz ağaç yapraklarından bıkmış durumdayım yaramı deşmeAmin.. Çiftcilik yap Bu sorun ortadan kalksın birde benim gibi kayınvalide evi temizle kocaman bir Ev sonra kendi evine koş Sana birşey söyliyeyimmiUykudan kalkamazsın
Uzun yıllar uyku ilaçları kullandım bir çoğu asla işe yaramadı ama bu tavsiyenizi hemen denileceğim çok teşekkür ederim inşallah işime yarar çok duacınız olurumUyku konusunda oldukça sorunlu birisiyim, çoğu kez uyku hapı almadan uyuyamam.
Ama tavsiye edebileceğim şeylerden birisi seviyorsanız "Yağmur sesi" açmak.
Youtubeda ortalama 8-10 saatlik bu tarz ses kayıtları bulabilirsiniz, çeşitli şiddetlerde yağmur sesleri, orman sesleri, ateş böceği, şöminede yanan odunlar vb pek çok dinlendirici ses bulabilir ve uykuya dalmak için kullanabilirsiniz.
Bende işe yarıyor. :)
Bu durum uyku tutmama durumu degil.Psikiyatriye gidin uyku ilaci verecektirİnan denemedim mi netflix de dahil izlemediğim flim kalmadı uykusuzluğa yine razıyım inan ona yıllardır alıştıktan kafamın içindekiler hiç susmuyor nedense ..
Aslında düşünüyorum ama bu korona dolasıyla korkutuyor çözümü burda aramak geldi aklıma ama en mantıklısı biraz saha sabretmek gibi teşekkür ederimBu durum uyku tutmama durumu degil.Psikiyatriye gidin uyku ilaci verecektir
Uzun yıllar uyku ilaçları kullandım bir çoğu asla işe yaramadı ama bu tavsiyenizi hemen denileceğim çok teşekkür ederim inşallah işime yarar çok duacınız olurum