• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamı kurcalayan bir konu..

Tantee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
7
1
36
Iyi geceler arkadaslar ben sitenin yeni üyesiyim o yüzden herhangi bir hatam olursa affola sormak istediğim bir soru var. Kafami kurcalayan bir konu Muhasebeci ve Muhasebe müdürü arasinda ki fark nedir? Bir şirkette(fabrika) Muhasebe müdürlüğü yapan birisi ortalama ne kadar maaş alır? İktisat okuyan birisi Muhasebe müdürü olabilir mi? Benimle bilgilerinizi tecrübelerinizi paylaşirsaniz çok sevinirim.

Iyi geceler arkadaslar ben sitenin yeni üyesiyim o yüzden herhangi bir hatam olursa affola sormak istediğim bir soru var. Kafami kurcalayan bir konu Muhasebeci ve Muhasebe müdürü arasinda ki fark nedir? Bir şirkette(fabrika) Muhasebe müdürlüğü yapan birisi ortalama ne kadar maaş alır? İktisat okuyan birisi Muhasebe müdürü olabilir mi? Benimle bilgilerinizi tecrübelerinizi paylaşirsaniz çok sevinirim.
Hiç fikri olan yok mu? Yardimci olsaniz..

Benim hiç bir fikrim yok.. bu bölümde fazla kimse yoktur.. konunuzu "bir derdim var " bölümüne açarsanız belki bir fikri olan çıkabilir:))

Bu bilgiyi okulda vermiyorlar mi? Kademe atladıkça müdür pozisyonuna geçilir herhalde. Bu mesleği hiç bu açıdan düşünmedim ben

Iktisat bölümü bitirirsen daha iyi tabi daha geniş kapsamda iş bulabilirsin

Öncelikle cevap verdigin icin cok tesekkurler..Yani bu avantaj diyorsun.
Bu bölümde yeni mezunlar daha iyi yardım edeceklerdir sana. Fakat mantıken de bi muhasebeci olarak bi fabrikada finans departmanında çalışabilirsin. Mali müşavir olabilirsin. Çalıştığın birimde muhasebe müdürü de olabilirsin çok çok uzun süre sonra belki. Ama iktisat bölümü bana göre daha avantajlı araştır

Bu bölümde yeni mezunlar daha iyi yardım edeceklerdir sana. Fakat mantıken de bi muhasebeci olarak bi fabrikada finans departmanında çalışabilirsin. Mali müşavir olabilirsin. Çalıştığın birimde muhasebe müdürü de olabilirsin çok çok uzun süre sonra belki. Ama iktisat bölümü bana göre daha avantajlı araştır
Tamam tesekkurler arastirayim

Muhasebeden sonra mali müşavirlik için baya çaba gerekiyor muhasebe oludum müşavir olcam diyemezsin ayrı belge ve sınavları var iktisatın alımları ve iş alanlarını bilmiyorum ama önü açıksa iktisat daha kestirme üstelik müşavirlik ve müdürlük kadın için bankacılık vs den daha yıpratıcı çalışma ortamı olarak maliyeye atamayla iktisatçı aldıklarını biliyorum

Back
X