- 30 Mayıs 2015
- 13.869
- 13.404
Kafam çok dolu düşünmekten yoruldum zaten bir çare bulamıyorum hiçbirşeye. derdin ne diye soracak olursanız maddiat. bir türlü maddiatımı düzeltemiyorum. tam yaz geldi işler düzelecek dedim sağım ve solumda olan kafeler kapattı battı,işler yine düştü. şimdi yan tarafımda açılacak olan kafenin tadilatının bitmesini bekliyorum. ama o kadar sıkışık ve zor durumdayım ki anlatamam. kart borcum 40 bin bende 8000 küsür var ne yapıcam ben ya? ben bunu nasıl aşıcam. dükkanımı devretmek istiyorum başka yerde açarım diye ama müşteri de çıkmıyor mecbur sabretmek zorundayım ama ne yapacağımı cidden bilmiyorum. anksiyetem tavan yine dün 1 saat ağladım biraz rahatladım, ama çare bulamıyorum.
erkek arkadaşım ben senin yanındayım diyor ama ondan da birşey istemek istemiyorum çekiniyorum. napıcam bilmiyorum gerçekten yazıp biraz dertleşmek istiyorum.ben hayatımın hiçbir döneminde rahatlayamadım ya maddi olarak. iş kurdum asgari ücretle geçinmek zor diye ama tam rahatlicam işler güzel gidecek dedikçe daha da kötüye gidiyor. neden böyle? neden neden yaa
erkek arkadaşım ben senin yanındayım diyor ama ondan da birşey istemek istemiyorum çekiniyorum. napıcam bilmiyorum gerçekten yazıp biraz dertleşmek istiyorum.ben hayatımın hiçbir döneminde rahatlayamadım ya maddi olarak. iş kurdum asgari ücretle geçinmek zor diye ama tam rahatlicam işler güzel gidecek dedikçe daha da kötüye gidiyor. neden böyle? neden neden yaa