- 15 Haziran 2017
- 197
- 115
- 30
-
- Konu Sahibi Derya ama dertli
Teşekkür ederim inanki hiç bilmiyorumGeçmiş olsun. Stres kaynaklı mı acaba
İlaç falanmı sürdünüz rengi o yüzdenmi kırmızı gibi. Egzama falan olabilirmi diye düşündüm de. O beyaz beyaz olur kaşıyımca beyaz beyaz dökülürk
Kına yaktım canım iyi gelir dedilr ondan kırmızıİlaç falanmı sürdünüz rengi o yüzdenmi kırmızı gibi. Egzama falan olabilirmi diye düşündüm de. O beyaz beyaz olur kaşıyımca beyaz beyaz dökülür
Bide yaralar iğleşti şuan sadece dediğiniz gibi beyaz beyaz pul pul bişey dökülüyor hiç yara yok amaİlaç falanmı sürdünüz rengi o yüzdenmi kırmızı gibi. Egzama falan olabilirmi diye düşündüm de. O beyaz beyaz olur kaşıyımca beyaz beyaz dökülür
Kına yaktım canım iyi gelir dedilr ondan kırmızı
Benimde egzemam var benimde pul pul dökülüyor öyle aynı. Malesef bir tedavisi yok ilaç kullanırken geçiyor bırakınca geri çıkıyor. Stres odaklı biraz bu yaraBide yaralar iğleşti şuan sadece dediğiniz gibi beyaz beyaz pul pul bişey dökülüyor hiç yara yok ama
Evet canım aynısı çok şükür yaralar geçti ama kaşıntı var kaşıyınca beyaz kepek geliyor ondan kurtulamadımYara olmuştu sürekli kasiniyordu kasitip kanatiyordu su topluyordu üzeri seninde öylemi
seboreik dermatit gibi geldi bana. Kortizonlu saç losyonları var onlardan düzenli kullanırsan belki hafifletir ama tedavisi zor olan bir hastalık