- 22 Şubat 2008
- 661
- 4
-
- Konu Sahibi Eylxuxl_ce
Çok şükür canım üçlü testin temiz cıkmasına cok sevindim.Umarım bundan sonrada herşey yolunda gider.Bakalım bende perşembe gunu gidicem kontrole.Teşekkür ederim yazdıkların içinde burda paylaştıkça rahatlıyorum biraz.eylulcum yazılarını az cok takıp edıyorum... belkı bılıosundur bende kanama ve akabınınde dusuk tehlıkesı yasadım... ıgne ve jel kullandım senın gıbı. sonra o gectı dedık ıkılı testım rısklı cıktı. sımdı onuda gecırdık cok sukur uclu temız geldı... bende aynı soruyu cok sordum kendıme sureklı stres sureklı gergınlık gozyası neden boyle gecıyor hamılelıgım neden herkes gıbı gecmıyor dıye... sımdı ara ara mınık pıt larını duyuyorum kızımın herseye ınat burdayım ben dıyo sankı bana... nefes alamıyosun sanırım benımde ara ara nefesım daralıyor buyuyen rahmın ıc organlara yaptıgı baskıdan kaynaklıymıs... kasık agrılarım hala devam edıyor... hatta bı konu bıle acmıstım kasıklarıma bıcak saplanıyor dıye... ara ara oyle keskın agrılar hıssedıyorum kı nefesım kesılıyo sankı... benım karnımda cok buyuk degıl ama doktorun dedıgıne gore 20 haftadan sonra buyume gosterıcekmıs... yasadıgın korkuyu stresı ınan anlıyorum ama boyle gecmez sureklı... bı bebısını hıssetmeye basla ben burdayım desın hepsı gecıcek ınan...
Onlar Allah'a emanet hanimlar her seyi O'na (c.c ) tevekkel edin.
kolaymi içinizde bir canli buyuyor her azasi noksansiz yaradiyo yaradan. elbet bir takim rahasizliklar cekicez. bu da anneligin bir cilvesi olarak dusunun. bu gunlerde gececek ins kucaginiza alaginiz gunu dusunun bu dusunmek bile buyuk rahatlik veriyor insana..
pozitif dusunun ki bebekginiz de sizin mutluluk hormanlariniz ile beslensin. unutmayin ki stres kaninizda bir takim atrananil salgilar salgiliyor buda bebege hemen yansiyor.
yavrularinizi hayirlisi ile alirsiniz ins kucaklariniza. kolay dogumlar ins.
Az kaldı senın Allahın izniyle kucagına alıcaksın butun bu sorular panıkler endişeler sonunda hepimize kucagımıza almayı nasip etsin inşallah canım zaten sen en buyuk orneksin benim içinEylül aynı şeyleri yaşadık seninle ve hala aynı şeyleri yaşıyoruz
Bak bende doğuma az kaldı ama senin yaşadıkalrını bizzat yaşadım 2 haftada hatta 1 haftada dr gittğim oluyordu 2 haftayı hiç geçmedi.... nasıl geldim bugüne bir ben birde Allah bilir....
yok erken doğum mu olcak yok rahimmi açıldı yok kanamamı oldu yok bebek mi beselnmiyorr offf neler neler.........
bak şimdi 37 haftaya geldim şimdide kafaya takıyorum bebeğin suyumu azmmış hareketleri normal mi diye kontrol ediyorum oynamayınca uyandırıyorum biraz zayıf kafama takıyorum
KISACASI SAĞLIKLA alana kadar kucağımıza bu böyle devam edecek(
İnşallah canım inşallah test sonucunda temiz cıkar ve bundan sonra hersey yolunda gider.İnan bende hala hiç bir şey almadım su 28. haftalara gelelim bir hayırlısıyla.aynı şeyleri ben de yaşıorum eylülce.hala yatıorum inanır mısın 2 ay oldu nerdeyse.en başta düşük tehlikesi, sonra hematom oluştu, plesanta previa dendi, şimdi de başka bi doktor miyom var dedi.kafam o kadar karışık ki.çok korkuorum ben de inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi.çok istediğim halde hiç bişey alamıorum kızıma, sırf korkumdan.cuma günü kontrolüm var, 4lü testimiz olcak.inşallah herşey yolundadır ve bundan sonra da hepimiz için hep yolunda olur.