inşallah zor bir durum gerçekten etrafımdakiler kafana takma psikolojik durum hormonları çok etkiliyor diyor ama elde değil gidicem artık da bir fırsat bulabilsemOlmiyosa yinede kadindogumcuya gitmen lazim baska bi ilcede.. banada doktorum demisti bi sene dolmadan tedavi gerek yok diye. Bende bi sene oldu zaten dedim sirf beklemiyim daha fazla diye. doktorlara kalirsak bekletiyolar.. uzulme tedaviyle hamile kalirsin insllh.
Aynen kessinlikle stres yapmamalisin ve kesinlikle tedavi en kolay cozumu bu.inşallah zor bir durum gerçekten etrafımdakiler kafana takma psikolojik durum hormonları çok etkiliyor diyor ama elde değil gidicem artık da bir fırsat bulabilsem
Haklısınız da işte stres yapmamak mümkün değil etraftaki boş sorular daha da geriyor insanı inşallah hamile kalırım bu ay da kalamasam da inşallah doktora gitmem için engel çıkmazAynen kessinlikle stres yapmamalisin ve kesinlikle tedavi en kolay cozumu bu.
1 yılı geçmiş bende aksatmayın ve doktora gidin muayene olun ve hormon tahlili yaptırınHaklısınız da işte stres yapmamak mümkün değil etraftaki boş sorular daha da geriyor insanı inşallah hamile kalırım bu ay da kalamasam da inşallah doktora gitmem için engel çıkmazilginize de teşekkür ederim :)
Ben stesle alakalı olduğunu sanmıyorum 5 yıldır evliyim 2,5 yıl istemedik ama korunmadık da olmadı 2,5 yıldır istememize rağmen olmadı üstelik aşılama ve iğne tedavisi de denedik rabbim sağlıkla nasip eder inşallah herkeseKafaya takma deniliyor 2 sene stresten olmadı vaz geçtim artık dedigim ay hamile kaldım malesef kalp atışı durdu 1 sene daha bekledim ve dktorlar hiç sorun bulamadı en sonunda tüp bebekle hamileyim çok şükür
Benim 10 yaşında bir kızım var evlendigim ilk ay hamile kaldım ama imkanın varsa aşılamayla hiç zaman kaybetme bende 1 sene önce aşılama için doktora gittigimde doktorum yaşımdan dolayı beklememi ve aşılamanın sadece zaman kaybı maddi manevi seni yıpratır dedi imkanın varsa tüp bebek yaptır ben yaparım ama sadece senin paranı almış günaha girmiş olurum dedi ilk denememde hamileyim Allah isteyen herkeze nasip etsinBen stesle alakalı olduğunu sanmıyorum 5 yıldır evliyim 2,5 yıl istemedik ama korunmadık da olmadı 2,5 yıldır istememize rağmen olmadı üstelik aşılama ve iğne tedavisi de denedik rabbim sağlıkla nasip eder inşallah herkese
Ahh canım ah bende öle düşünüyordum abim sağlıkçı hiç boşa uğraşma tüp bebek dene kendini git gel tuttu tutmadı diye yıpratma dedi tamam dedim bir merkeze gittim baktılar her şey normal eşin sperm versin dediler sonuçlar çok iyi çıktı.Benim 10 yaşında bir kızım var evlendigim ilk ay hamile kaldım ama imkanın varsa aşılamayla hiç zaman kaybetme bende 1 sene önce aşılama için doktora gittigimde doktorum yaşımdan dolayı beklememi ve aşılamanın sadece zaman kaybı maddi manevi seni yıpratır dedi imkanın varsa tüp bebek yaptır ben yaparım ama sadece senin paranı almış günaha girmiş olurum dedi ilk denememde hamileyim Allah isteyen herkeze nasip etsin
Ayy canım çok zor biliyorum her ay başka bi doktora gidiyordum bende internette ne duysam yapıyordum artık piskolojım bozulmaya başlamıştı yaşımda geçiyordu bende eşimi çok zor ikna ettim normal yolla zaten oluyor diye maddi yönden bizide yıprattı tüp bebek merkezi o tahlil bu tahlil saglık ocagına bedava yaptırdıgımız tahlillere 300 tl para ödedim her seferinde ama burda yaptıracagım başka tüp bebek merkezi olmadıgı için mecbur kaldım yada başka bi şehirde oda 1 ay git gel zor inş seninde tedaviye başlamadan kendiliginden olurda gerek kalmazAhh canım ah bende öle düşünüyordum abim sağlıkçı hiç boşa uğraşma tüp bebek dene kendini git gel tuttu tutmadı diye yıpratma dedi tamam dedim bir merkeze gittim baktılar her şey normal eşin sperm versin dediler sonuçlar çok iyi çıktı.
Mutlaka aşılama deneyelim her şey yolunda tutmazsa tüp bebek deneriz dedi bizde parayı hazırlamıştık ama naptı ne etti aklımızı karıştırdı.
Aşılama denedik ve tutmadı.
Her şey yolunda dedi aşılama sırasında polip gördüm engel değil dedi devam etti sonra troid haşimato olduğumu öğrendim doktorlara inancım kalmadı maddi olarak tükettiler bizi şuan tüm çabalarım rapor almak için çünkü tüm birikimimizi harcadık bu uğurda
Mrb bu yazımı okuyup bana yardımcı olan herkese.Ben 1 yıl 3 aylık evliyim ve evlendiğimden beri hiç korunmadım ve hamile kalamadım doktora gittiğimde doktorum bir yıl olmamış daha bir tedavi gerekmiyor dedi ben de bu sebeple oluruna bıraktım ama hala olan bir şey yokSon 3 aydır adetimin 3. günü ya haftasonuna geliyor ya da misafir geliyor ve doktora gidemiyorum.Yaşadığım ilçede malesef kadın doğumcu yok ve içimi kemiren şey sizce geç kaldım mı doktora gitmek için bu soru gecelri beni uyutmuyor Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için
bence muhakkak bi doktora git gerekli bütün testleri yaptie esin de yaptirsin eğer bi problem cikmazsa akışına birakabilirsin ama bi sorun varsa bi an evvel tedaviye başlamış olursunMrb bu yazımı okuyup bana yardımcı olan herkese.Ben 1 yıl 3 aylık evliyim ve evlendiğimden beri hiç korunmadım ve hamile kalamadım doktora gittiğimde doktorum bir yıl olmamış daha bir tedavi gerekmiyor dedi ben de bu sebeple oluruna bıraktım ama hala olan bir şey yokSon 3 aydır adetimin 3. günü ya haftasonuna geliyor ya da misafir geliyor ve doktora gidemiyorum.Yaşadığım ilçede malesef kadın doğumcu yok ve içimi kemiren şey sizce geç kaldım mı doktora gitmek için bu soru gecelri beni uyutmuyor Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?