• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafamda deli sorular..

Adete 3 gun var hayalet czgi var gbi geliodu beynm bnle oyunoynuo demekki :KK43: git cnm sen doktora muayene ol inş bebeişin sennledr

Amin canim insallah bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz. Sen de biraz daha bekle bence benim adet gunumde cizgi gozukmustu. Cok da takmamak lazim stres yapmamak lazim sanrm

Amin canim insallah bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz. Sen de biraz daha bekle bence benim adet gunumde cizgi gozukmustu. Cok da takmamak lazim stres yapmamak lazim sanrm
Aynen sende hiç strrs yapma pzt gt doktora hem o gun kan ver yaz sonucu cnm hadi baklm:) darısı basımıza

Canim bisey danisabilir miyim sana? Bem daha hic doktora gitmedim muayeneye. Hamiligin baslarinda folik asit kullanmak gerekiyormus onun icin buara bir kadin doguma gitsemmi sence? Pek bilgim yok benim cunku
tabikide folik asite hemen başlaman gerekiyor canım istersen dr a danışarak istersen reçetesizde alabilirsin ben folbiol kullanmıştım o biraz fazlaymış oyüzden folidoce ye döndüm folbiol 3-4tl folidoce biraz daha pahalı 15 tl falan ama daha iyi b12 takviyeside var eczacınada danışabilirsin

İdrar testni sabah kalktgmz ilk idrarla mı yapmalıyız? Mesela gece uyandk fln onla mı yoksa sabah kalktgmzda mı yarın tekrar etcemde bu konu hakknda blgm yok :D

tabikide folik asite hemen başlaman gerekiyor canım istersen dr a danışarak istersen reçetesizde alabilirsin ben folbiol kullanmıştım o biraz fazlaymış oyüzden folidoce ye döndüm folbiol 3-4tl folidoce biraz daha pahalı 15 tl falan ama daha iyi b12 takviyeside var eczacınada danışabilirsin

canim zaten yarin tip merkezinde kan testi yaptircam gene degerlere bakmak icin. Bi aksilik yoksa haftaya doktora gidicem insallah. Onun yonlendirmesiyle alirim almam gereken ilaclari o zaman

İdrar testni sabah kalktgmz ilk idrarla mı yapmalıyız? Mesela gece uyandk fln onla mı yoksa sabah kalktgmzda mı yarın tekrar etcemde bu konu hakknda blgm yok :KK70:

Canim sabah ilk idrarindaki hamilelik hormunun daha fazla oldugu soyleniyor. O yuzden sabah ilk idrarinla yap ayrica afedrsin ilk gelen idrarla degil biraz yaptiktan sonra bekle ve oyle plastik bardaga al. Hangi marka testle yapiyorsun? Markadan markaya da duyarlilik farkeder

Canim sabah ilk idrarindaki hamilelik hormunun daha fazla oldugu soyleniyor. O yuzden sabah ilk idrarinla yap ayrica afedrsin ilk gelen idrarla degil biraz yaptiktan sonra bekle ve oyle plastik bardaga al. Hangi marka testle yapiyorsun? Markadan markaya da duyarlilik farkeder
Vla hiç bakmıom markalarına cnm :) oyle yapim bari yda kan verym ay bilmiom ki :) adeti beklym desem hayatta sabredemem 2 gun dha :D

canim zaten yarin tip merkezinde kan testi yaptircam gene degerlere bakmak icin. Bi aksilik yoksa haftaya doktora gidicem insallah. Onun yonlendirmesiyle alirim almam gereken ilaclari o zaman
sen bilirsin ama zaten drlar gebelik planlarken almamızı tavsiye ediyorlar folikasidi bence sen en iyisi folibol al eczaneden günde yarım tane iç dr a gidene kadar

Merhaba arkadaşlar adetim 2 gün geçti bugün pembemsi bir şey geldi adet oldum şadim ama herhangi birşey olmadi başka bazilari gebelik belirtisi olabileceğini söylüyor sizce nedir varmi boyle birşey yaşayan

Vla hiç bakmıom markalarına cnm :) oyle yapim bari yda kan verym ay bilmiom ki :) adeti beklym desem hayatta sabredemem 2 gun dha :KK70:

Canim benim gebeligimi en erken gosteren marka surelab diye normal gebelik testiydi 5 tl olanlardan. Adet olacagim gun hayalet cizgi cikmisti. Eczacinda varsa onu al istersen

Eklentiler

• 20160224_232334.jpg
    20160224_232334.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba arkadaşlar adetim 2 gün geçti bugün pembemsi bir şey geldi adet oldum şadim ama herhangi birşey olmadi başka bazilari gebelik belirtisi olabileceğini söylüyor sizce nedir varmi boyle birşey yaşayan

Merhabalar yerlesme kanamasi denen bir kanama var dediginiz gibi acik renkli ama ben de olmadigindan konuya vakif degilim. Hamilelik testi yaptinizmi?

Tamam alayim yarin canim peki folibol ile folidoce farki nedir?
İyi akşamlar canım bende hamileliğimi bthcg 7 ile öğrenenlerdenim çok stres yaptım acaba artıcakmı yoksa dış gebelikmi yada kese boşmu gözükçekmi resmen kafayı yicektim Çünkü hala hiçbir belirtim yok Allahıma binlerce şükür 9 haftaya geldik hemde tüp bebekte heyeti beklerken mucemiz geldi sakın takmayın . Bu arada doktorum bana folio verdi bu yeni çıkmış bebek gelişimi için daha etkilimiş onu kullanıyorum * ALLAHIM İSTİYEN HERKEZE NASİP ETSİN *

İyi akşamlar canım bende hamileliğimi bthcg 7 ile öğrenenlerdenim çok stres yaptım acaba artıcakmı yoksa dış gebelikmi yada kese boşmu gözükçekmi resmen kafayı yicektim Çünkü hala hiçbir belirtim yok Allahıma binlerce şükür 9 haftaya geldik hemde tüp bebekte heyeti beklerken mucemiz geldi sakın takmayın . Bu arada doktorum bana folio verdi bu yeni çıkmış bebek gelişimi için daha etkilimiş onu kullanıyorum * ALLAHIM İSTİYEN HERKEZE NASİP ETSİN *

Amin cok sagolun rabbim tum hamilelerin evlatlarini saglikla kucaklarina almayi isteyenlerede tez zamanda hamile kalmayi nasip etsin insallah. Benim gebeligim henuz cok yeni o yuzden doktorla gorusmedim hic. P.tesi gidicem insallah, o yuzden de yarin folik asite baslamak istiyorum eczaneden alip.

Back