• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamda Deli Sorular

Grumpy-Cat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
27
17
3
31
Öncelikle buralarda yeniyim umarım doğru yere konu açmışımdır kızlar. o_O
Eminim yeni evlenecek ya da evlenmiş herkesin aklından en az 1 kez geçmiştir genital bölge temizliği. :oops: 22 yaşındayım ve genital bölge temizliğinde bu güne kadar sürekli krem ve acil durumlarda birkaç kez (deniz, havuz vb.) jilet kullandım. Ağda deneyimim olmasına rağmen kesinlikle dayanamadım. Koltuk altım ve bacaklarımda sorun yokken genital bölgeye ağda uygulamakta da zorlandım açıkçası. Makineyle de denedim ama sonuç yine aynı. Acısına dayanamamak bir yana ağda ve makine ile almaya çalıştığımda kıl köklerim (abartmıyorum her bir kök) kanıyor ve kabuk kabuk oluyor. Bu konuda cildiyeye bile gittim. Cildimin çok hassas, kıl köklerimin çok dar olduğunu ve bu kanamanın önlemeyeceğini söyledi. :110: Bir de sürekli olarak krem kullandığım için kararma oluyor. Cilt hassasiyetim ve güneş alerjim sebebiyle ne yazık ki lazer düşünemiyorum. Anlattığım sebeplerden ötürü ağda ve makine de çok zor. Bikini bölgesine çok yayılmadığı için üşenmeyip o bölgeyi yavaş yavaş cımbızla temizliyorum, bu şekilde pek kanama olmuyor (olsa da çok az oluyor)
Şimdi kızlar bu durumda bana ne önerirsiniz? Hem genital bölge temizliği hem de kararma ile ilgili... Henüz nişanlıyım ama bu konu kafamı çok kurcalıyor. Var mı buralarda sorunumu çözebilecek, akıl verecek birileri? :KK22:

Kararma için çinkolu kremler satılıyor ve bölgenin rengini açıyor. Kişisel fikrim hiç uğraşmaya değmez her halinizle damat beyden daha iyisinizdir. Tüyler için maalesef bir fikrim yok.

Kararma için çinkolu kremler satılıyor ve bölgenin rengini açıyor. Kişisel fikrim hiç uğraşmaya değmez her halinizle damat beyden daha iyisinizdir. Tüyler için maalesef bir fikrim yok.

Biz aramızda bu tür şeyleri konuşan, birbirinin fikirlerini merak eden bir çiftiz aslında. Bu konu da daha önce aramızda geçti ve kendisi asla böyle bir şeyi sorun etmeyeceğini iddia ediyor. Ancak ben hem utanıyorum hem de rahatsız oluyorum bu durumdan :oops:

Bu durumu konuştuysanız çok ta utanılacak bir şey kalmamış. Konu evlilikse bu tür sıkıntılar basit kalıyor. Olmayan dert üretmeyin kendinize. bu konuda bdv size yardımcı olur.

Bu durumu konuştuysanız çok ta utanılacak bir şey kalmamış. Konu evlilikse bu tür sıkıntılar basit kalıyor. Olmayan dert üretmeyin kendinize. bu konuda bdv size yardımcı olur.

Çok teşekkür ederim. Belki de haklısınız ama şuan ki heyecan, stres vs tedirginlik yaratıyor sanırım.

Kıl konusunda yardımcı olamadım ama çok ta önemli değil. Kafayı önemsiz şeylere takmayın. Düğün ne zaman?
Henüz net bir tarihimiz yok ancak nişanlı olduğumuz için çok uzatmayı düşünmüyoruz. Benim okulum bu dönem biterse 2017 Eylül/Ekim gibi düşünüyoruz inşallah. O zamana kadar da kafamda böyle bir sorun olsun istemediğim için fikir almak istedim :)

Haklısınız 1 yıl düşünülecek bir konu değil. Hayırlısıyla bir düğününüz olsun , kıl tüy önemsiz.

Etmez tabi, kendisi kaymak mı sanki. Hem böyle konuları onunla çok konuşmamanızda fayda var. Düğüne çok uzun bir zaman var. Aklına ot düşmesin.
Kasıtlı olarak açılmış bir konu değildi. Cinsellikle alakalı bir şeyden bahsederken laf lafı açtı da konuştuk.

Back