Kafamda deli sorular..

MİDe bulandırıyo gerçekten
Allahtan 2 saatlik mesafede oturacağım hoş onun dili her yere uzanır
Bosver sımdıden kendını sartlama. Sadece sana laf soylenılmesıne ızın verme sınırını çiz, konussun dursun abuk subuk. Benımkı oyle şahsen ama napim. Saygı duymak lazım. Benımkı 5 dk lık mesafede. Bu sekılde de oluyor gozun korkmasın her sey sınırı cızmekle alakalı. Aramız da ıyıdır cok şükür. Yakın olup kotu olmak da var uzak olup kotu olmak da.

İşte kafa yapıları bu.
İnşallah sorun olmaz ama hiç ümidimde yok

Tecrubelerime dayanarak sana sadece küçük bir nasihat lütfen onların bu tavırları yüzünden nisanlinla arani germe sizin iliskinizi etkilemesine izin verme..Tavır yaparak rahatsızlığını görünce ve kaynana ya belli edebilirsin..Oneriler sunduklarinda belli edebilirsin aslında soğuk davranarak yada ben şu şekilde istiyorum diyerek onlara yap.Onlara bir şey diyemeyip arkadan nisanlinla bu meseleyi halletmeye calisirsan daha büyük bir hata olur diye dusunuyorum.

Off ne bileyim artık gerçekten bunaldım zerre heyecan yok korku var

Ben onlardan dolayı kaç defa nişanlımın beynini yedim
Elimde olmuyo bazen onlar bana yapıyo ben onlara yapıyorum

Off ne bileyim artık gerçekten bunaldım zerre heyecan yok korku var
Bu zamanlar stres olabiliyor ama eş gercekten pasifse tekrar dusunulmelı. Sorunlar olsa yanında olur mu mesela bunları gozden gecır. Anlayıslı olup olmaması cok onemlı. Allah yardımcınız olsun

Okumadim hepsini. Kendi paranizla yaptiginiz alisverişlere cagirmayin onlari. Siz haber vermeseniz nereden bilecekler saksi almaya gittiginizi veya alisverise gittginzi. Normal buluşmaya da peşinize gelmezler heralde.

Herşeyi de anlatmayin anlatirsaniz öneri ve yorum gelir, duymak istemiyorsaniz soylemeyin en ufak şeye kadar. Yok saksiya varana kadar onlar aliyorsa diyecek biseyim yok.

Vallahi billahi geliyorlar
Hadi gelmedi diyelim
Napıyolar biliyo musunuz
Arıyolar bizi
Naptınız
Bizde (söylemiyoruz) işte oturuyoruz filan yerde
Aaaa
Tamam atlayın gelin sizi özledik ne yani bi kahve de mi içmeyeLim
Sizde iyice bizden sıkıldınız belli ki
Gitmiyoruz 50 sefer arıyolar hadi ama
Neyse o saksıyı aldık varsayalım
nişanlım benim bırakıyorken görümcem kuyruk olduğu için arabada gözü poşette

Eşin safın önde gideniyse bu zamana kadar anne sözündeydi bundan sonra senin sözünde olcak demektir. Yani anneci olmakla saf olmak farklı şeyler. Anneci olsa kork derdim ama dün annesinin lafına bakan evlendikten sonra karısının lafına bakar. Ki utanıyor zaten ailesi adına falan demişsin.

Evlenene kadar yani uzakta da oturacakmışsın bence evlendikten sonra sıkıntı olmayacak sana. Alışveriş dönemi iyiyse de kötü oluyor kayınvalideler nedense. Güç savaşına giriyorlar ne olursa olsun lanet olsun diyip onların dediğini alma. Sen kullanacaksın her şeyi bu yüzden kendilerini de yırtsalar istediğin şeyleri al ve gözünü korkutma şimdiden.

Gözüm çok korkuyo
İstemsizce belki keyif almam gereken bi dönem bu ama ekstra stresliyim.
Aslında kv tek basına zararsız görümce fitneleyince fena oluyo bi anda.
Ben biraz sabırsızım herseyim hemen olsun isterim en kötü huyumdur onlarda son dk cılar bu yuzdende cok sataşıyoruz

Bizimkiler de öyle ben çok tezcanlıyım onlar kurbanı bile bayramın 1. Günü alırlar düşün. Bunlar en eğlenceli zamanlar değil en stresli zamanlar, nişanlar genelde dönüyor burdan o yüzden sabırlı ol kendini mümkün olduğunca sakin tutmaya çalış. Geçiyor valla. Kolaylıklar diliyorum

İnşallah çok tesekkür ederim

Ben de oyleydım hemen olsın bıtsın alınsın kafasındaydım onlar para gelsın bakalım yaparız bı dur bakalım vs vs. Bosver hepsi oluyor gıdıyor dugune kadar sen nısanlınla ıyı olduktan sonra gerisi onemlı değil. Birbirinizi yıpratmayın bu donemde genelde cok yıpratılır. Az kalmıs hem de sabret. Dugun bıtınce o evin kapısından sadece ikiniz giriyorsunuz her sey geride kalıyor hazırlıklar ısler gucler kızılan seyler eksık seyler soylenen laflar. O yuzden birbirinizi yıpratmayın bas basa kalacaksınız.

Nişanlımla bi ömür yaşarım bir an keske demeden.
Ama bunlar dahil olunca her şey çorba oluyo.
Mesela bi plan yapılıyor ailecek yemek yenilecek o güne kadar tamam herşey hiç sıkıntı yok
O günün sabahında herkes hazırlanmış kv ben gitmicem ben gelmicem bi ton şey söylüyo
Bi kaç defa yakaladım görümce erkek arkadssıyla görüşebilmek için bütün programı iptal ettirebiliyo düşünebiliyı musun bacak kadar kızın lafına gidiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…