Ailesi cimri işte şimdiden paranın önünü kesmeye çalışıyorlar. Sizde kalıcam ne demek? Siz de iğneli iğneli cevap verin gösterin dişinizi biraz.Herkese merhaba
Direk konuya girmek ve sizlerden akıl istiyorum.
Nişanlıyım ekim ayında düğünüm olacak. Ivır zıvır alınacak şeyler kaldı kv ve görümce her yere bizle gelmek istiyor. Büyük eşyalarda ayıp olmasın diye hadi tamam dedik ama konu şuanda aksesura kadar kaldı ona bile dahil olmak istiyorlar nişanlım kaç yüz sefer söyledi bu seferde sorun yaratmaya baslıyo. Biz borçsuz evlenen şanslı şanssızlardanız böyle oluncada işte herşeye dahil olmak istiyorlar. Bİşi alıcaz mesela halı perde vs olsun bu bende var kullanmadım vereyim diyor ne alaka ya?
Aile durumları cok cok iyi
Ama örneğin ben x ürünü istiyorum (piyasada olan bi ürün ve ekstra bi pahalılığı yok gayet sıradan) gidiyo o ürünün ucuzlarını buluyo bunlar bunlar varmış bak diyo. İyide ben sana bunların ikamelerini göster diye söylemiyorumki sen niye bana habire alternatif sunuyosun?
Her işlerini son dakikaya bırakıyolar biz şimdi alalım çıksın aradan istiyoruz ailesi uyuzluğuna erteliyo ya arkadaş bunlar yapılacak zaten paranızda var neyi zorluyosun zorlaştırıyosun
Artık gerçekten son noktamdayım kayınbabam çok iyi ama kv ve görümce benim sınavım heralde
Bide tutturmus bende sizde kalıcam artık hafta sonları bilmem ne . Emri vakilerden zaten oldum olası nefret etmişimdir nişanlımda allahtan bana hak veriyo bazen onunda cok arada kaldığını düşünüyorum ama ne yapayım kızlar akıl verin
Cİmrinin ötesi bi boyut . 1 liranın hesabını yapıyo bazen şok oluyorum ama kendisne kızına öyle değil görseniz hergün cilt bakımı vs asla eksik olmaz ama bana karşı böyleler anlamadımAilesi cimri işte şimdiden paranın önünü kesmeye çalışıyorlar. Sizde kalıcam ne demek? Siz de iğneli iğneli cevap verin gösterin dişinizi biraz.
YA yapıyo ama öyle bi aile yapısı varki bişi istiyoruz ya heyete sunuluyo onay verilirse işleme alıyoruz (bu söylediğim şey şaka veya abartı değil bu arada)Sen değil nişanlınin yapmasi gerekiyor. Allah yardimcin olsun
EMin olun bende öyle olmasını o kadar çok isterdimkiNişanlınız size hak veriyorsa onları getirmeyecek
Şunu alacağım demeyeceksiniz
Kimse evimdeki hiçbir şey hakkında fikir vermedi çünkü sormadım söylemedim
Perde almaya gideceksen git onlara neden söyleyesin ki
Aİlesi karşılıyor.Alınanların parasını kim ödüyor?
Kendiniz karsılayacak kapasiteye gelmeden evlılık dusunmeseydınız keske. Parayı odedıklerı ıcın Karısmayı kendilerinde hak goruyorlar.Aİlesi karşılıyor.
Benimkileride ailem karşılıyor
EMin olun bende öyle olmasını o kadar çok isterdimki
Ama resmen bazen neden nişanlandım diyorum
Bazende inanılmaz anlayışlı inanılmaz bonkör oluyorlar kendime kızıyorum
DUrduramıyor. vvallahi çirkeflik yapıyo gözümle görmesem nişanlıma cok kızarımda biliyorum yani huylarınıAma işte nişanlın alacak parayı gelecek
Annem ödeyecek yanımızda gelecek diyorsa da almayacaksın o perdeyi
Hem seni haklı buluyorum deyip hem de onları durdurmuyor
Sorunun cevabını vermişsiniz aslında "Benim param istediğim şekilde karışırım" şekilde görüyor olayı. Önünü kesmeniz de imkansız çünkü onlar ödüyor.Aİlesi karşılıyor.
Benimkileride ailem karşılıyor
YA yapıyo ama öyle bi aile yapısı varki bişi istiyoruz ya heyete sunuluyo onay verilirse işleme alıyoruz (bu söylediğim şey şaka veya abartı değil bu arada)
Evet ikimizde çalışıyoruz da işte elimizde ev düzecek kadar birikmişimiz yoktu böyle bişi alırken hesap vermek zorunda kalıyoruzKendiniz karsılayacak kapasiteye gelmeden evlılık dusunmeseydınız keske. Parayı odedıklerı ıcın Karısmayı kendilerinde hak goruyorlar.
DUrduramıyor. vvallahi çirkeflik yapıyo gözümle görmesem nişanlıma cok kızarımda biliyorum yani huylarını
Aynen öyleSorunun cevabını vermişsiniz aslında "Benim param istediğim şekilde karışırım" şekilde görüyor olayı. Önünü kesmeniz de imkansız çünkü onlar ödüyor.
İnsallah evlenince boyle olmaz. Evlenince de herseye boyle maydanoz olursalar ısın zor.Evet ikimizde çalışıyoruz da işte elimizde ev düzecek kadar birikmişimiz yoktu böyle bişi alırken hesap vermek zorunda kalıyoruz
Aynen o tavır var işteİşte o resti çekmesi için paraya muhtaç olmaması gerekiyor
Onlar da bizim paramız gerektiği kadarını harcarız diyor
Valla derlerBu ortamda tabii karışırlar
Sen ben istemiyorum demezsen böyle olur
Çekersin resti camlara yapıştırırsın gazeteyi ertesi gün susarlar ya da bu gelin deli der nişanı artırırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?