Kafamda deli sorular..

banebade

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2020
264
199
18
Herkese merhaba

Direk konuya girmek ve sizlerden akıl istiyorum.
Nişanlıyım ekim ayında düğünüm olacak. Ivır zıvır alınacak şeyler kaldı kv ve görümce her yere bizle gelmek istiyor. Büyük eşyalarda ayıp olmasın diye hadi tamam dedik ama konu şuanda aksesura kadar kaldı ona bile dahil olmak istiyorlar nişanlım kaç yüz sefer söyledi bu seferde sorun yaratmaya baslıyo. Biz borçsuz evlenen şanslı şanssızlardanız böyle oluncada işte herşeye dahil olmak istiyorlar. Bİşi alıcaz mesela halı perde vs olsun bu bende var kullanmadım vereyim diyor ne alaka ya?
Aile durumları cok cok iyi
Ama örneğin ben x ürünü istiyorum (piyasada olan bi ürün ve ekstra bi pahalılığı yok gayet sıradan) gidiyo o ürünün ucuzlarını buluyo bunlar bunlar varmış bak diyo. İyide ben sana bunların ikamelerini göster diye söylemiyorumki sen niye bana habire alternatif sunuyosun?
Her işlerini son dakikaya bırakıyolar biz şimdi alalım çıksın aradan istiyoruz ailesi uyuzluğuna erteliyo ya arkadaş bunlar yapılacak zaten paranızda var neyi zorluyosun zorlaştırıyosun
Artık gerçekten son noktamdayım kayınbabam çok iyi ama kv ve görümce benim sınavım heralde
Bide tutturmus bende sizde kalıcam artık hafta sonları bilmem ne . Emri vakilerden zaten oldum olası nefret etmişimdir nişanlımda allahtan bana hak veriyo bazen onunda cok arada kaldığını düşünüyorum ama ne yapayım kızlar akıl verin

Ailesi cimri işte şimdiden paranın önünü kesmeye çalışıyorlar. Sizde kalıcam ne demek? Siz de iğneli iğneli cevap verin gösterin dişinizi biraz.

Ailesi cimri işte şimdiden paranın önünü kesmeye çalışıyorlar. Sizde kalıcam ne demek? Siz de iğneli iğneli cevap verin gösterin dişinizi biraz.
Cİmrinin ötesi bi boyut . 1 liranın hesabını yapıyo bazen şok oluyorum ama kendisne kızına öyle değil görseniz hergün cilt bakımı vs asla eksik olmaz ama bana karşı böyleler anlamadım

EMin olun bende öyle olmasını o kadar çok isterdimki
Ama resmen bazen neden nişanlandım diyorum
Bazende inanılmaz anlayışlı inanılmaz bonkör oluyorlar kendime kızıyorum

EMin olun bende öyle olmasını o kadar çok isterdimki
Ama resmen bazen neden nişanlandım diyorum
Bazende inanılmaz anlayışlı inanılmaz bonkör oluyorlar kendime kızıyorum

Ama işte nişanlın alacak parayı gelecek

Annem ödeyecek yanımızda gelecek diyorsa da almayacaksın o perdeyi

Hem seni haklı buluyorum deyip hem de onları durdurmuyor

Ama işte nişanlın alacak parayı gelecek

Annem ödeyecek yanımızda gelecek diyorsa da almayacaksın o perdeyi

Hem seni haklı buluyorum deyip hem de onları durdurmuyor
DUrduramıyor. vvallahi çirkeflik yapıyo gözümle görmesem nişanlıma cok kızarımda biliyorum yani huylarını

YA yapıyo ama öyle bi aile yapısı varki bişi istiyoruz ya heyete sunuluyo onay verilirse işleme alıyoruz (bu söylediğim şey şaka veya abartı değil bu arada)

Bu ortamda tabii karışırlar

Sen ben istemiyorum demezsen böyle olur

Çekersin resti camlara yapıştırırsın gazeteyi ertesi gün susarlar ya da bu gelin deli der nişanı artırırlar

İşte o resti çekmesi için paraya muhtaç olmaması gerekiyor

Onlar da bizim paramız gerektiği kadarını harcarız diyor
Aynen o tavır var işte
Bi yere gittik diyelim ben x kumaşını seçtim mesela illaki ona bir bahane bulup farklı bi seçenek sunacak sanane diyemiyorumda o an he he diyip yine kendi bildiğimi yapıyorum o ayrı

Bu ortamda tabii karışırlar

Sen ben istemiyorum demezsen böyle olur

Çekersin resti camlara yapıştırırsın gazeteyi ertesi gün susarlar ya da bu gelin deli der nişanı artırırlar
Valla derler
AMA kendileride çok akıllı sayılmazlar delirttiler beni gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…