Kafamda Deli Sorular

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhabalar,

Biten bir ilişkim var(en azından benim için) ve muhtemelen de aldatıldım. Çok fazla üzülmesem de yine de bu ilişkiyle ve onunla ilgili detayları mümkün olduğunca kafamdan, kalbimden, ruhumdan silmek istiyorum.

21 günde insan bir şeylere alışıyormuş diyorlar. Yarından itibaren 21 gün boyunca onunla ilgili hiç bir şeye bakmayacağım, konuşmayacağım. Kısacası benim için ölü sayacağım. Ama öncesinde kafamda bazı sorular var. Cevap bulamazsam içim rahat etmeyecek. Bana cevapları verip, destek olursanız minnettar olurum.

Onun, muhtemelen, beni aldatmasının sorumlusu ben değilim sanırım? Yani sevgimden ve ilgimden dolayı olduğunu düşünüyorum. Acaba daha zor bir insan olsaydım beni aldatmaz mıydı diyorum ama bir şey değişmezdi muhtemelen, şimdi değilse 6 ay sonra aldatırdı yine. Bu onun karakteriyle ilgili bir şey değil mi?

Hiç kimseye rahatça ilgimi, sevgimi gösteremeyecek miyim? Neden insanlar bu mükemmel duyguların kıymetini bilmek varken, şımarıp başka arayışlara giriyorlar? Şahsen biri benim değerimi bildiğinde egomun tavan yapmasından ziyade karşımdakine karşı hislerim daha da yoğunlaşıyor.

Ve son olarak bütün konuşmaları ve mesajları silmeli miyim? Dinlediğim bir psikolog, ani bir kararla silmenin insanı boşluğa itebileceğini söylemişti. Bunun yerine arşivleyin falan diyordu. Ama telefonumda hala muhafaza etmek de kendimi, hafiften güçsüz hissetmeme yol açıyor.

Kusura bakmayın, kafam o kadar dolu ki hislerimi doğru düzgün ifade edip, aktaramadım gibi geliyor. Umarım rahatlıkla anlarsınız, teşekkür ederim şimdiden.

Bana ilgini sevgini gösterebilirsin canımm

En iyisi hiç olmamış gibi devam etmen,içinde varsa yapar yoksa yapmaz zaten dediğin gibi.

Bana ilgini sevgini gösterebilirsin canımm

En iyisi hiç olmamış gibi devam etmen,içinde varsa yapar yoksa yapmaz zaten dediğin gibi.
Seviyorum hala onu.
Sanırım daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım. Yani bu durumda ondan nefret ediyor falan olmam lazım.

Her insanın sevgisini gösteris şekli farklı, senin sevgi gösterin sıkıcı gelmiş olabilir zaten bu nedenle evet ilerde sorun yaşardınız.

Kesinlikle mesajlari sil, odak noktanı degistir zamanla cidden odagindan çıkacak.

İlişkiyi kim bitirdi? Aldattığını bilmiyorsunuz. Sadece şüphe. Kesin aldattıysa elbette siz suçlu değilsiniz. Ne münasebet. Asla geri dönme, beraberlik gibi bir durum söz konusu değilse herşeyi silerdim sizin yerinizde olsam. Şahsen beni o arşiv bile rahatsız ederdi.

Aslında sıkmaktan ziyade boş bıraktığımı düşünmüş olabilir.

Bu sıralar psikolojik olarak iyi değilim gibimsi şeyler dedi. Sonrası derin bir sessizlik.

Önce çok kızgın hissedersin ama sevdiğini de düşünürsün. Bi zaman sonra sevgin nefrete dönüşür daha sonra da hiçbirşey hissetmemeye başlarsın. Mesajları silmen bu süreyi kısaltır. Bakıp bakıp ağlamazsın en azından. Tek Önemli olan şey geri dönme hatasına düşmemek. Bol şans

Dört dörtlük biri olsanız bile karşınızdaki kişi sadakat yoksunu biriyse aldatır, sizin iyi ya da kötü olmanızla hiç alakası yok bunu aklınızdan çıkarmayın öncelikle. Hâlâ seviyorum falan da demeyin, tamam sevgi bir anda bitmez ama kendinizi hala seviyorum diye bilinçaltınıza zorla sevdiğinizi itelemeyin. Son olarakta asıl kaderinizdeki insanla tanıştığınızda, bu geçmişte üzüldüğünüz kişiler sadece anı olarak kalacak gülüp geçeceksiniz :)

Kızgınlık yok, nefret yok. Hiç bir negatif duygu yok. Beni şaşırtan da bu. Önceden de başkası tarafından aldatılmıştım ve ortalık karışmıştı. Bu sefer neden farklı oldu?

Aslında sıkmaktan ziyade boş bıraktığımı düşünmüş olabilir.
Sıksanız da boş bıraksanız da ihanet etmesini gerektirmez.
Bu karakter meselesidir.
Sevmiyor ve ilgi duymuyorsa dürüstçe söyler çıkar,gider hayatınızdan.
Sonra kiminle olmak istiyorsa onunla olur.
Diğer türlüsü karaktersizliktir.
Karaktersiz bir insandan kurtulmuşsunuz olaya bu tarafından bakın lütfen.
Yetersiz kaldığınızı düşünüp özgüveninizi yok etmeyin hele ki böyle adamlar için..
Burda ilgisiz bırakılan,tabir-i caizse başı boş kalan erkek aldatabilir diyip bunu savunmasın kimse.
Kalbini çok kötü kırarım!!

Kızgınlık yok, nefret yok. Hiç bir negatif duygu yok. Beni şaşırtan da bu. Önceden de başkası tarafından aldatılmıştım ve ortalık karışmıştı. Bu sefer neden farklı oldu?
İnsan vücudunun mükemmel savunma sistemi. Kendini korumaya almış durumda. Zamanla duygularınızı hissetmeye başlarsınız. Ama mutlaka başlayın gerekirse yardım alın. İçinize atarsanız ve duygularınızı olduğu gibi yaşayamazsanız ilerde sorun çıkartabilir. Bu da daha fazla terapi seansı demek

Geçen hafta sarılarak uyuduğum adam, kafam bozuk deyip gitti. Ve numaramı silmiş biraz önce fark ettim.
Yahu bir açıklama yapmak bu kadar mı zor? Şu an gerçekten moralim bozuldu. Ağlamamak için zor tutuyorum.

Ahh yavrum. Asık olmussun sen cok kisa zamanda cok fazla sey vermissin üstelik. Bu sadece senin üzerine yapışan cinsellik degil. Daha ötesi. Karsiliginda kazik yemek de tabi ki insani sarsar. Üzülmen nomal. Ama geçecek merak etme

biz kadınlar erkekler ilgi gösterdikçe daha çok bağlanıyoruz. Ama erkekler kaçıyor benimde acı tecrubem oldu aldatıldım zamanında o sebebten ötürü artık sevgimi göstermıyorum. Sadece arada sırada çıkarıyorum sevgimi ortaya. Çünkü insan bir müddet sonra yorulduğunu anlıyor. Geçer merak etme zaman herşeyin ılacı kuzum

sizin, hissettikleriniz sevgi değil aşk hiç mi hiç değil..
yozlaşmış birlikteliklerle, çürümüş düşüncelerle anca ve anca geçici hevesler tatmin edilir yada edilebilir..
umut edilen mutluluk bulanamadığında insan hayal kırıklığıyla baş başa kalıyor..
sonrasında,
çare aranıyor....!....neden ?....diye...

Erkeklere kötü davranın bunu heryerde deli gibi yazıyorum bırak o kendini sevdirmeye çalışsın evde kahvemi bile yapıp getiriyor benim ki oh keyfime bakıyorum iyi oldukda ne oldu pehhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…