- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Seviyorum hala onu.Bana ilgini sevgini gösterebilirsin canımm
En iyisi hiç olmamış gibi devam etmen,içinde varsa yapar yoksa yapmaz zaten dediğin gibi.
Aslında sıkmaktan ziyade boş bıraktığımı düşünmüş olabilir.Her insanın sevgisini gösteris şekli farklı, senin sevgi gösterin sıkıcı gelmiş olabilir zaten bu nedenle evet ilerde sorun yaşardınız.
Kesinlikle mesajlari sil, odak noktanı degistir zamanla cidden odagindan çıkacak.
Bu sıralar psikolojik olarak iyi değilim gibimsi şeyler dedi. Sonrası derin bir sessizlik.İlişkiyi kim bitirdi? Aldattığını bilmiyorsunuz. Sadece şüphe. Kesin aldattıysa elbette siz suçlu değilsiniz. Ne münasebet. Asla geri dönme, beraberlik gibi bir durum söz konusu değilse herşeyi silerdim sizin yerinizde olsam. Şahsen beni o arşiv bile rahatsız ederdi.
Önce çok kızgın hissedersin ama sevdiğini de düşünürsün. Bi zaman sonra sevgin nefrete dönüşür daha sonra da hiçbirşey hissetmemeye başlarsın. Mesajları silmen bu süreyi kısaltır. Bakıp bakıp ağlamazsın en azından. Tek Önemli olan şey geri dönme hatasına düşmemek. Bol şansMerhabalar,
Biten bir ilişkim var(en azından benim için) ve muhtemelen de aldatıldım. Çok fazla üzülmesem de yine de bu ilişkiyle ve onunla ilgili detayları mümkün olduğunca kafamdan, kalbimden, ruhumdan silmek istiyorum.
21 günde insan bir şeylere alışıyormuş diyorlar. Yarından itibaren 21 gün boyunca onunla ilgili hiç bir şeye bakmayacağım, konuşmayacağım. Kısacası benim için ölü sayacağım. Ama öncesinde kafamda bazı sorular var. Cevap bulamazsam içim rahat etmeyecek. Bana cevapları verip, destek olursanız minnettar olurum.
Onun, muhtemelen, beni aldatmasının sorumlusu ben değilim sanırım? Yani sevgimden ve ilgimden dolayı olduğunu düşünüyorum. Acaba daha zor bir insan olsaydım beni aldatmaz mıydı diyorum ama bir şey değişmezdi muhtemelen, şimdi değilse 6 ay sonra aldatırdı yine. Bu onun karakteriyle ilgili bir şey değil mi?
Hiç kimseye rahatça ilgimi, sevgimi gösteremeyecek miyim? Neden insanlar bu mükemmel duyguların kıymetini bilmek varken, şımarıp başka arayışlara giriyorlar? Şahsen biri benim değerimi bildiğinde egomun tavan yapmasından ziyade karşımdakine karşı hislerim daha da yoğunlaşıyor.
Ve son olarak bütün konuşmaları ve mesajları silmeli miyim? Dinlediğim bir psikolog, ani bir kararla silmenin insanı boşluğa itebileceğini söylemişti. Bunun yerine arşivleyin falan diyordu. Ama telefonumda hala muhafaza etmek de kendimi, hafiften güçsüz hissetmeme yol açıyor.
Kusura bakmayın, kafam o kadar dolu ki hislerimi doğru düzgün ifade edip, aktaramadım gibi geliyor. Umarım rahatlıkla anlarsınız, teşekkür ederim şimdiden.
Kızgınlık yok, nefret yok. Hiç bir negatif duygu yok. Beni şaşırtan da bu. Önceden de başkası tarafından aldatılmıştım ve ortalık karışmıştı. Bu sefer neden farklı oldu?Önce çok kızgın hissedersin ama sevdiğini de düşünürsün. Bi zaman sonra sevgin nefrete dönüşür daha sonra da hiçbirşey hissetmemeye başlarsın. Mesajları silmen bu süreyi kısaltır. Bakıp bakıp ağlamazsın en azından. Tek Önemli olan şey geri dönme hatasına düşmemek. Bol şans
Sıksanız da boş bıraksanız da ihanet etmesini gerektirmez.Aslında sıkmaktan ziyade boş bıraktığımı düşünmüş olabilir.
İnsan vücudunun mükemmel savunma sistemi. Kendini korumaya almış durumda. Zamanla duygularınızı hissetmeye başlarsınız. Ama mutlaka başlayın gerekirse yardım alın. İçinize atarsanız ve duygularınızı olduğu gibi yaşayamazsanız ilerde sorun çıkartabilir. Bu da daha fazla terapi seansı demekKızgınlık yok, nefret yok. Hiç bir negatif duygu yok. Beni şaşırtan da bu. Önceden de başkası tarafından aldatılmıştım ve ortalık karışmıştı. Bu sefer neden farklı oldu?
Geçen hafta sarılarak uyuduğum adam, kafam bozuk deyip gitti. Ve numaramı silmiş biraz önce fark ettim.İnsan vücudunun mükemmel savunma sistemi. Kendini korumaya almış durumda. Zamanla duygularınızı hissetmeye başlarsınız. Ama mutlaka başlayın gerekirse yardım alın. İçinize atarsanız ve duygularınızı olduğu gibi yaşayamazsanız ilerde sorun çıkartabilir. Bu da daha fazla terapi seansı demek
Bu sıralar psikolojik olarak iyi değilim gibimsi şeyler dedi. Sonrası derin bir sessizlik.
Erkeklere kötü davranın bunu heryerde deli gibi yazıyorum bırak o kendini sevdirmeye çalışsın evde kahvemi bile yapıp getiriyor benim ki oh keyfime bakıyorum iyi oldukda ne oldu pehhhMerhabalar,
Biten bir ilişkim var(en azından benim için) ve muhtemelen de aldatıldım. Çok fazla üzülmesem de yine de bu ilişkiyle ve onunla ilgili detayları mümkün olduğunca kafamdan, kalbimden, ruhumdan silmek istiyorum.
21 günde insan bir şeylere alışıyormuş diyorlar. Yarından itibaren 21 gün boyunca onunla ilgili hiç bir şeye bakmayacağım, konuşmayacağım. Kısacası benim için ölü sayacağım. Ama öncesinde kafamda bazı sorular var. Cevap bulamazsam içim rahat etmeyecek. Bana cevapları verip, destek olursanız minnettar olurum.
Onun, muhtemelen, beni aldatmasının sorumlusu ben değilim sanırım? Yani sevgimden ve ilgimden dolayı olduğunu düşünüyorum. Acaba daha zor bir insan olsaydım beni aldatmaz mıydı diyorum ama bir şey değişmezdi muhtemelen, şimdi değilse 6 ay sonra aldatırdı yine. Bu onun karakteriyle ilgili bir şey değil mi?
Hiç kimseye rahatça ilgimi, sevgimi gösteremeyecek miyim? Neden insanlar bu mükemmel duyguların kıymetini bilmek varken, şımarıp başka arayışlara giriyorlar? Şahsen biri benim değerimi bildiğinde egomun tavan yapmasından ziyade karşımdakine karşı hislerim daha da yoğunlaşıyor.
Ve son olarak bütün konuşmaları ve mesajları silmeli miyim? Dinlediğim bir psikolog, ani bir kararla silmenin insanı boşluğa itebileceğini söylemişti. Bunun yerine arşivleyin falan diyordu. Ama telefonumda hala muhafaza etmek de kendimi, hafiften güçsüz hissetmeme yol açıyor.
Kusura bakmayın, kafam o kadar dolu ki hislerimi doğru düzgün ifade edip, aktaramadım gibi geliyor. Umarım rahatlıkla anlarsınız, teşekkür ederim şimdiden.