• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamda deli sorular bakın bi lütfen 🙏

kubraaa92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
127
48
98
Hanımlar merhaba şimdi benim bi sorum olucak kafam çok karştı benim aralık ayında iki kez regl oldm biri 6 sı diğeri 24 ü normalda düzensizliğim yoktur ilk defa oldu böyle bi durum ve sonrasında doktor kontrolunede gittim ultrason da baktı kist vs birşey yok yumurtalıklarında çok iyi dedi şimdi benim 3,5 yaşında bir kızım var ona kardeş istiyoruz sadece folik asit kullanıyorum bende 24 ünde olan ikinci reglmden bir hafta sonra ovulasyon takibi yaptım ama aralardada ilişkiler oldu benim nprmalde ocağın21 inde regl olmam gerekirken yumurtlama 2 gün sonra çatlama gördüm yinede değerlendirdim ama benim adet şuanda 3 gün geçikmiş durumda nasıl yumurtlama gördüm ve hadi gördüm adet ne zaman olucam gebelik var diemi adet geçikti kafamda deli sorular var sürekli düşğndürüyor beni 🤷‍♀️🤷‍♀️🤣🥰yani bilemedim ben ne yapayım gebelik testi yapayım diyorum yumurtlama yaptım olmaz diyorum ne yapsam bi yorumlayın rica etsem biraz uzun oldu ama kusura bakmayın 🥰🥰

Ovulasyon koyu çıktıysa gebelik olabilir canım benimde iki üç gün kala ovulasyon testim pozitifti ama hamileyim :) lh gebelikte pozitif gösteriyor

Back