• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafama takıldı??

gulizdilam

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
17
2
6
34
Konya
iyi akşamlar arkadaşlar aklıma bişey takıldı tecrübeli hanımlardan bilgi edinmek istiyorum evlenir evlenmez ve beklemediğim anda hamile kaldım:17: ben şimdi sonrasını düşünüyorum en etkili korunma şekli nedir?? doğum kontrol hapı emzirmede kullanılmıyormuş peki ben doğumdan hemen spiral taktırabilir miyim ve spiral adet düzensizliği yapar mı???? yorumlarınız için şimdide teşekkrler ��:16:

Son düzenleme:
Canım allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :16:
Ben 3 sene doğum kontrol hapı kullandım, yazz 24+4 unutmadığın aksatmadığın sürece süper bir koruyucu, tavsiye ederim, adetlerim günü gününe saati saatine geliyordu hap kullanırken :) bıraktıktan sora prezervatifle korunmaya başladık, onunla da bir kaza olmadı şükür :) Spiral kullanmadım ama kullananlar genelde hoşnut değil, adet sancısı ve kanamada artış oluyormuş öyle diyorlar.. Kullanan arkadaşlar o konuda daha doğru aydınlatacaktır seni..

Canım allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :16:
Ben 3 sene doğum kontrol hapı kullandım, yazz 24+4 unutmadığın aksatmadığın sürece süper bir koruyucu, tavsiye ederim, adetlerim günü gününe saati saatine geliyordu hap kullanırken :) bıraktıktan sora prezervatifle korunmaya başladık, onunla da bir kaza olmadı şükür :) Spiral kullanmadım ama kullananlar genelde hoşnut değil, adet sancısı ve kanamada artış oluyormuş öyle diyorlar.. Kullanan arkadaşlar o konuda daha doğru aydınlatacaktır seni..

amin canımm Allah herkese aratmadan versin :emir_bebek: cok saol canım teşşekr ederim :34:

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar ben 7 aylık hamileyim ve aklıma bişey takıldı tecrübeli hanımlardan bilgi edinmek istiyorum evlenir evlenmez hamile kaldım yani cok tecrübesiz ve bilgisizdim nasıl korunacagım konusunda ve beklemediğim anda hamile kaldım:17: ben şimdi sonrasını düşünüyorum en etkili korunma şekli nedir?? doğum kontrol hapı emzirmede kullanılmıyormuş peki ben doğumdan hemen spiral taktırabilir miyim ve spiral adet düzensizliği yapar mı???? yorumlarınız için şimdide teşekkrler 😊:16:

Canım doğum yaptıktan sonra adet olmayı bekle. İlk adetini olduktan sonra taktırabilirsin. Öyle yapılıyor. Hayırlı doğumlar.

Back