kafama takıldı

merguana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
4.648
11
158
33
Eskişehir
kızlar ya çok merak ediyorum.yemek takımı alıyoruz ya.evlenince bıçakları falan kullanıyomusunuz.ben şahsen kullanmam onları sevmediğim için.

tam olarak neyi dediğini anlamadım canım ben?

bıçakları niye kullanmayalım ki:uhm:

yemeğe göre değişir canım balık ve et yemeklerinde masaya koyarım bıçak ama
birde özel günlerde ramazanda yada arkadaşlarımızı yemeğe davet ettiğimde mutlaka çıkarırım
zaten takımın içinde var niye saklıyayımki onları:1:

şunları diyorum cnm

Eklentiler

• $dinner-knife.webp
    $dinner-knife.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 91
yemeğe göre değişir canım balık ve et yemeklerinde masaya koyarım bıçak ama
birde özel günlerde ramazanda yada arkadaşlarımızı yemeğe davet ettiğimde mutlaka çıkarırım
zaten takımın içinde var niye saklıyayımki onları:1:

saklamakla alakası yok cnm sevmiyorum o bıçakları ok.

bende sevmiyorum çünkü güzelce kesmiyorlar.

ama akşam yemeklerinde ve kahvaltılarda yine de masaya koyarım...

bayılırım bıçakla yemek yemeyecokacimcoook..eşim kullanmazdı ama artık oda seviyor.. iidir ya bıçak severiz biz ailecek

şunları diyorum cnm

kaydirigubbakcemile3 resim koymuş..hayatım bıçağın ne olduğunu biliyorum sadece sorduğun şey anlamsız geldi...yani yemekte et varsa bıçak kullanılır mesela...sevmiyorum demek ya da kullanıyor musunuz diye sormak garibime gitti...benim fikrim tabi...

yaşın kaç:S
tavuk var neyle yicen mesela
yada bonfile tarzı bi et
normal sebze bıçağını daha mı çok beğeniosun acaba?
okadar antipatik cevaplar vermişsinki
normal cevap veresim gelmedi

bir 5 çayı oluyr börek vs olur kesmek icin bıçak kulanılır.. meyve bıcaklarını getiremeyiz misafir önüne..
ceyizdeki hiçbişey boşa degil,kullanıcagımız zaman illaki gelcek

bıçağınnı tam göremedim ama o bıçak kahvaltı için.yemek için değil.kesmemeside normal.yemeğe misafirin varsa sen sevsende sevmesende bu çatal ve bıçakları kullanman gerekir.bu bir adaptır.

madem kullanmayacağım neden alayım
o kadar para veriyoruz sonuçta

her an kullanılmaz belki ama
lazım oldugundada kullanmıcaksam neden aldım ben
aldıgını kullan tabi nereye götüreceksin...

bi konu açtık bi dövmediğiniz kalmış.sormamışsınızda neden sevmiyosun diye.bi yemek sırasında bıçaklama oldu.psikolojim bozuldu.ondan sevmiyorum.ilgililerin konuyu silmelerini istiyorum.

Son düzenleme:
bi konu açtık bi dövmediğiniz kalmış.sormamışsınızda neden sevmiyosun diye.bi yemek sırasında bıçaklama oldu.ondan sevmiyorum.

hatta seni bıçağın nerelerde kullanacağın şeklinde uyarılarda da bulunmuşlar...

sevmiyorsan kullanma.bende aldım kullanmıyorum.

bizde öyle bi kültür yok.bıçak ne kahvaltıda ne de akşam yemeğimizde sofraya gelir...

bunu yapmıyoruz diye kültürsüz de değilim.

hatta seni bıçağın nerelerde kullanacağın şeklinde uyarılarda da bulunmuşlar...

sevmiyorsan kullanma.bende aldım kullanmıyorum.

bizde öyle bi kültür yok.bıçak ne kahvaltıda ne de akşam yemeğimizde sofraya gelir...

bunu yapmıyoruz diye kültürsüz de değilim.

bende biliyorum bıçak kullanmayı.ama onlar dalga geçmiş biraz.hem sevmiyorum.hemde işte o bıçaklama olayından dolayı.sağol cevabın için.en iyi cevap buydu.a.s.

Back
X