Kendi kendilerine bunun iyi bir fikir olmadığını anlasalar güzel olur ama sanmıyorum. O kadar ince düşünceli insanlara benzemiyorlar. Eşiniz açıkça konuşamıyorsa ve ilişkiniz restleşmeyi kaldıran bir ilişkiyse "biz oğlumla gelmiyoruz, sen git annenle babanla" deyin. Ama restleşemeyecekseniz hiç girmeyin bu topa.
İkinci bir ihtimal eşinizle de konuşup arabayla gitmekten vazgeçmiş gibi yapın. Çocuk 2 gün yolda perişan olacak, biz de uçakla gitmeye karar verdik deyin. Yola çıkmadan 1 veya 2 gün önce biletlerinizi iptal edip arabayla gitmeye karar verdiğinizi söyleyin.
Yorumunuz icin cok tsk ederim :)Bilet ücretini düşününce haklısınız gereksiz bir durum oluyor. Kırmadan çocukla rahat olmayacağını anlatmanız gerek o halde.
Ben siz çocukla uzun yolda boşuna yorulmuş olmazsınız diye düşünmüştüm bilet fiyati aklıma gelmedi hiç.
Aslinda düsündümde esim babasina bunu diyemeyecek kadar cesaretsizse, bende ucakla gitmeyle kendisini tehdit ederim bakalim bosuna cepten para cikmasina hala konusamayacakmi. En güzel ceza bu olur esime. Aslinda kv ve kp icin bunlari yapmakta hic icimden gelmiyorya neyse napalim mücadele etmem gerek..