- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
- Konu Sahibi acembuselik
ben kan vermekten çok korkuyorum. daha doğrusu kana karşı fobim var küçüklüğümde yaşadığım bi olaydan dolayı böyle sanırım. nikah işlemleri sırasında yarım saat sakinleştirmek için uğraştılar istemsiz geriliyorum tepinmek bağırmak istiyorum. zar zor verdm. tahlil sonuçlarım düşük çıktı. hemşire akdeniz anemisi değil de değerlerin düşüklüğünden dolayı şüphe ve ya demir eksikliği şüphesi dedi. bir hastanede ayrıntılı kan tahlili yaptırırsan çok iyi olur dedi. anneme söyledim annem demir eksikliği genetik sanırım anneannende de bende de aynı sonuçlar çıkmıştı dedi. hemşire de bana bu yanlış beslenmekten dolayı da olabilir dedi. doğru düzgün beslendiğim söylenemez günde tek öğün bazen iki öğün yiyorum. ve sürekli kilo alıp veriyorum şu an 1.63 boy 47 kilo.. ama iki üç haftada kilom 50 47 45 arası değişiyor sürekli.
şimdi bu sonuç konusunda hemşire bana bıraktı çok önemli değil ama yaptırabilirsen yaptır dedi. ama ben gene korkuyorum lanet kanı vermekten (( kaç aydır bunu düşünüyorum. sizce napmalıyım?
bir de aramızda diyetisyen hekim varsa bu kilo durumum normal mi demir eksikliği buna mı bağlıdır. bu hafta diyetisyene gitmek istiyorum ama bilmiyorum gitsem ne dicem. çok zayıfsın yüzün çökmüş evlenince herkes kilo alır sen iyice kilo vermişsin diyolar. bu yüzden gitmek istiyorum
şimdi bu sonuç konusunda hemşire bana bıraktı çok önemli değil ama yaptırabilirsen yaptır dedi. ama ben gene korkuyorum lanet kanı vermekten (( kaç aydır bunu düşünüyorum. sizce napmalıyım?
bir de aramızda diyetisyen hekim varsa bu kilo durumum normal mi demir eksikliği buna mı bağlıdır. bu hafta diyetisyene gitmek istiyorum ama bilmiyorum gitsem ne dicem. çok zayıfsın yüzün çökmüş evlenince herkes kilo alır sen iyice kilo vermişsin diyolar. bu yüzden gitmek istiyorum