A gerçekten çok zor bir sınav B daha basit normal memur gibi atanıyosun mesela benim arkadaşım atandı bu son atamada gümrük memuru olarak p3 82 puanla
biri üniversiteye atandı memur olarak 78 puanla...
A grubunda kaymakamlık,müfettişlik gibi şeyler var ve dersleri çok agır göze alıyosa çalışırım diyosan dene şansını ama b gurubunda sadece genel kültür genel yetenek var sadece bunlara yogunlaşıp greresen atanman daha kolay ama gözüm yükseklerde diyosan A gurubu :)
bende işletme mezunuyum dersaneye yazıldım ama ben kendime A gurubunda hiç güvenmiyorum B ye girecegim....
çok sağoool canım ben A ya girersem genel kültüre ve genel yeteğe de girdiğim içinotomatik olarak B den de tercik yaparım puanım hesaplanır sanoyodum netten de fazla bilgi bulamıyorum malesef kusuruma bakmayın yaaa.....
arkadaşlar memurlar nette bir duyuru war en üst kademe mezuniyeti geçerlidir dioyorlar yani lisans mezunu oluptaönlisantan giripte atanan birinn ataması iptal ouyırmuşlmaz: aslında ben de seninle aynı durumdayım önlisans mezuniyetim war hemde bu sene 4.sınıftayım işletme hangine giricem karar weremedim.Bgrubuna girsem diorum eyülde o da ben o zmna kadr mezun olcam lisantan o zmnda geçersiz sayılır die korkuyorum :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?