- 29 Ağustos 2018
- 4.202
- 4.191
- 133
İkizler burcu diyorlar ama bunun etkisi olduğunu düşünmüyorum ne kadar uykusuzluk dan ölsem de yarını bugünü sürekli kafamın içinde değerlendiriyorum aksi gibi hep gece oluyor sessizlikte, hayır gündüzde yanlızım geceyle de alakası yok.
bu yüzden gece uyuyamıyorum hayal kuruyorum bir gün çocuğum olursa odası böle olur yok şöyle yaparım gibi uykuya dalmak da çok zorluk çekiyorum ilaç da etki etmiyor denedim uyutmuyor uyuyunca da uyanamıyorum sersem oluyorum sayı saymayı da denedim yok Kelime haznemi tuketemiyorum diye mi oluyor bu durum acaba napsam ki doktora da gittim daha önce baştan savma ilaç verip yolluyor en hızlı nasıl uykuya dalınır ?
Düzenli uyku istiyorum kendimi yorsam da fiziksel olarak gece yine gec uyuyorum
Sabah erken kalksam da napcam mutlaka yaşayan vardır?
bu yüzden gece uyuyamıyorum hayal kuruyorum bir gün çocuğum olursa odası böle olur yok şöyle yaparım gibi uykuya dalmak da çok zorluk çekiyorum ilaç da etki etmiyor denedim uyutmuyor uyuyunca da uyanamıyorum sersem oluyorum sayı saymayı da denedim yok Kelime haznemi tuketemiyorum diye mi oluyor bu durum acaba napsam ki doktora da gittim daha önce baştan savma ilaç verip yolluyor en hızlı nasıl uykuya dalınır ?
Düzenli uyku istiyorum kendimi yorsam da fiziksel olarak gece yine gec uyuyorum
Sabah erken kalksam da napcam mutlaka yaşayan vardır?