Saç Kesim Şekilleri Kafam kaşınıyor :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Pamko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
1.258
11
66
İzmir
arkadaşlar bir haftadır saç diplerimde sivilceler çıktı..bitlensem neyse:)hiç birşey yok..ama neden bu sivilceler oluştu anlamadım..kaşınırken kanadı biri ordan farkettim..özellikle enseye doğru olan yer..

varmı böyle sorunu olan??geçsin yaa(
((bu arada umarım doğru yere açmışımdır başlığımı..saçla ilgili diye burayı tercih ettimde..))

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım "sağlıklı saç ve saç derisi" konusuna açsaydın daha net bilgi alabilirdin bence..
saçına bakım yapıyor musun? ya da saçına daha önce kullanmadığın bir ürün (yani değişik şampuan krem sprey köpük vs.) kullandın mı? allerjik bi durum olabilir.. stresli bir dönem geçiriyorsan ondan olabilir.. rahatsız edici boyuttaysa bi dr. gitmende fayda var. bi de yolup kanatma oynama bence. yaraya dönüşürse daha sıkıntılı olur senin için..

stressden üzüntüden olabılır canım yada yediğin şeylerden brı alerjı yapmıştır doktora görunmende fayda var

ya şampuan değişikliği yaptım ondanmı kaynaklandı acaba..çok döndüm yani şampuan beğeneyim diye..birde sınavlara hazırlanmak sıktı..dediğiniz gibi inşallah bunlardandır sorun olmasında..birde saçlarıma çok değer veririm yani korkuda var..azıcık boyu kısalsın içim gider..çocukluğumdan beri yani seviyorum saçlarımı ama işte kaşınmasam birde..

stressden üzüntüden olabılır canım yada yediğin şeylerden brı alerjı yapmıştır doktora görunmende fayda var

teminde dedimde ders çalışmak gerdi açıkcası beni..yani finallere hazırlanıyorum ve yüksek almam gerek bu yüzden sıkılıyorum..umarım tek sorun bundandır..valla ben sıkılınca boğazıma pek düşkün oluyorum yani yediklerim evet olabilir..bu yüzden sayılanlar yaptığım şeyler azaltayım bari..valla bitli gibi oluyorum ara ara kaşınmaktan:))

bu arada fikirler için çok teşekkür ederim arkadaşlar..o kadar yazdım bir teşekkür etmedim yani..sağolun..

sorun çıkacağını sanmıyorum ama sen yine de bi doktora görün. fazla da stres yapma :)

rabbım tez şifa versın

bende de olmuştu canım annem strestendir ya da sıcaktandır demişti ama bence sen gene de doktora git ...

bende de olmuştu canım annem strestendir ya da sıcaktandır demişti ama bence sen gene de doktora git ...

sağol..ya bazen hafifliyor geçti diyırum seviniyorum bazen öyle kaşınıyorki..saçlarım uzun belki sıcaktanır dediğin gibi olsun ya:)doktordan korkuyorum ben:))

sağol..ya bazen hafifliyor geçti diyırum seviniyorum bazen öyle kaşınıyorki..saçlarım uzun belki sıcaktanır dediğin gibi olsun ya:)doktordan korkuyorum ben:))

madem korkuyon hiç gitme o zaman çünkü bende gitmiştim ve sür diye verdiği losyon hiç işe yaramamıştı kendi kendine geçmişti en son sana git dedim çünkü belki o losyon sende işe yarardı ama madem yusuf yusuf hiç gerek yok

hahaa çok komik olmuş yorum:)))valla yusuf yusuf oluyorum yani

bu arada geçiyor şükür inşallah tamamen geçerde kaşıntım biter..yara olacak yoksa iice..doktor neden olarak ne demişti sana??

hahaa çok komik olmuş yorum:)))valla yusuf yusuf oluyorum yani

bu arada geçiyor şükür inşallah tamamen geçerde kaşıntım biter..yara olacak yoksa iice..doktor neden olarak ne demişti sana??

doktor sıcaktan isilik dökmüşsün demişti inş canım seninde en kısa zamanda hiç bir şeyin kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…