Sağol canım cevabın için, yarın tekrar vereceğim kan bakalım ne olacakCanim selam
Bilemedim durumunu acikcasi bi karisik cidden. Ama sana soyle bir ornek verebilirim. Ocak ayinda esimle cesitli sebeplerden sadece bir defa birlikte olabildik. 22 ocakti. Ve ben 5 subatta 164 kan degeriyle hamile oldugumu ogrendim, 7 subatta 468 di deger...
İstersen sen bu testi bi tekrarla
Testlern hepsini aynı yerde mi yaptırıyorsun? İnslh bir sıkıntı olmaz canm sağlıklı bir gebelik olur . Agrin sizin varmı peki?sevgili arkadaşlarım,
Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay da hamile kaldığımı öğrendim fakat durum biraz karışık.
En son 15 ocakta adet gördüm ve döngüm 30 gün. Normalde yumurtlamam 1 şubatta olacaktı, ama 6 gün sonra 6 şubatta evde 1 tanr yumurtlama testi buldum mundar olmasın diye yapayım bi dedim pozitifti. 7 şubatta da eşimle malum mevzu gerçekleşti. 17 şubatta idrar testinde çift çizgiyi görünce kan verdim. Bhcg değerlerim:
17 şubat 20
20 şubat 42
21 şubat 91 ( ki bu bence hatalı istatistiğe uymuyor)
23 şubat 111
25 şubat 211
Artış hızı %60, %80, %98 şeklinde gerçekleşmiş.
Sizce bu geç döllenmeyi hesaba katarsak katlamaya daha yeni başlaması normal mi?
Yoksa yine kimyasala giden bir gidişhat mı söz konusu?
Döllenmenin üzerinden bugün 19 gün geçmiş oluyor.
Bu arada perşembeden beri az az akıntı gibi kahve rengi pıhtı gibi bir şeyler geliyor. Gerçi bugün kayboldu. Fikri olan var mı?
Paylas bizimle de. Ama simdiden karartma icini kotu dusunme sakin. Cok umutlanma da, rahat takil biraz. Ben hamile oldugumu ogrendim idrar testinde sonra kan testi yaptirdim sonra keseyi gorene kadar kendime bile hamileyim demedim hamile olabilirim dikkat edeyim dedim hep... cok ta sey etmemek lazimSağol canım cevabın için, yarın tekrar vereceğim kan bakalım ne olacak
kimyasal yeni gecirmissin ya belki vucut toparlayamiyo kendini bence normal gibi gozukuyo yukselme yarin kan verirsen netlesir.insallah saglikli bi sekilde alirsn kucağınaSağol canım cevabın için, yarın tekrar vereceğim kan bakalım ne olacak
Canm inslh sağlıklı bir gebelik tır eğer değilse korun bence 2 3 ya herşey üst üste gelmiş Allah yardımcın olsun. Umarm dış gebelk falan olmaz .Doktorum takip edeceğiz değerleri diyor. İşin kötü tarafı tüp ve perde ameliyatının hemen üstüne gerçekleşti bu iki olay. Korun da demediler denemeye devam edin dediler. Bu konuda da doktorlar 2 ye bölünmüş durumda, kimi ameliyattan sonra korunulmalı diyor. Tüpler ellendiği için dış gebelik riski de yüksekmiş. Belki de ameliyattan sonra rahim tıparlanamadan 2 ay üst üste rahimi tekrar yormuş olabilirim. O yüzden çok kızgınım çok üzgünüm.
Bakalım yükseliş devam edecek mi bu hafta belli olacak.
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arakadaşlarım. Gelişmeleri yazarım buraya. Herkese de bilgi olur...
Kızlar dün gece acildeydim ağrım çok arttı. İçimden resmen çamur akıyor şu an. Beta hcg 162 ye düşmüş. Kimyasala çevirmiş gibi görünüyor. Doktor 48 saatte bir takip edilmeli düşmeye devam ederse kendi düşer ama bir yükselip bir düşerse dış gebelik ihtimali kuvvetlenir dedi. Rahim kalınlığı 15 mm ye çıkmış, nasıl sökülecek bilmiyorumİkidir testlerde çift çizgiyi görüp hamileyim tribine giriyorum. Bir dahakine kalp atışı duymadan hatta 6 aylık olmadan hamileyim demeyeceğim, yıldımmm yeminlen yıldım...
İnşallah canım ben de öyle düşünüyorum artık, dış gebelik şu an felaketim olur... umarım vücut atar bir an önceGeçmiş olsun canm suan kötünun iyisiini düşünmek daha iyi umarm kimyasaldır dış gebelk olmasında . Allahım yardımcın olsun bir dahaki ne sağlıklı gebelik nasip etsn.
Umarm canm . Kendine dikkat et dinlen bol bol sancin yoksa dış gebelik değildir herlde ya iyiyi düşünmek gerk.İnşallah canım ben de öyle düşünüyorum artık, dış gebelik şu an felaketim olur... umarım vücut atar bir an önce
gecmis olsun canim.o agri insani mafediyo ben halilari yoldum parca dusene kadr.ayalarini sicak suya koyablrsn o cok iyi geliyo ve sökülmeye de yardimci oluyo.agri kesici kullanma.turk kahvesi agrilara iyi geliyo.bol bol dinlet yat allah bi daha yasatmasin.bende senin gibiym dogurana kadr hamile oldugma kimse inandirmaz ve kismeye ben hamileym diyemem herhaldeİnşallah canım ben de öyle düşünüyorum artık, dış gebelik şu an felaketim olur... umarım vücut atar bir an önce
Çok sağol canım benim çok zor yaa çok... ağrım çok okuldan da izin alamadım, oturduğum yerden ders anlatmaya çalışıyorum meslek hayatımda ilk defa. Hayat kalitem düştü yemin ederim. Atlatacağız... güzel günler göreceğiz burada hep birlikte inşallahgecmis olsun canim.o agri insani mafediyo ben halilari yoldum parca dusene kadr.ayalarini sicak suya koyablrsn o cok iyi geliyo ve sökülmeye de yardimci oluyo.agri kesici kullanma.turk kahvesi agrilara iyi geliyo.bol bol dinlet yat allah bi daha yasatmasin.bende senin gibiym dogurana kadr hamile oldugma kimse inandirmaz ve kismeye ben hamileym diyemem herhalde
insallah canim ya calisiyosn bide allah yardmcn olsunÇok sağol canım benim çok zor yaa çok... ağrım çok okuldan da izin alamadım, oturduğum yerden ders anlatmaya çalışıyorum meslek hayatımda ilk defa. Hayat kalitem düştü yemin ederim. Atlatacağız... güzel günler göreceğiz burada hep birlikte inşallah
Çok üzüldüm arkadasım sana .. Rabbim boyle sıkıntı veriyorsa sabrın için ve mükafatını da en guzel şekilde gönlüne göre verecektir Allahım şifa versin sana ve en hayırlı zamanda evladını göndersin sana .. ben boyle şeyler yaşamadım Allahım en sevdiklerimizle sınamasın bizleriÇok sağol canım benim çok zor yaa çok... ağrım çok okuldan da izin alamadım, oturduğum yerden ders anlatmaya çalışıyorum meslek hayatımda ilk defa. Hayat kalitem düştü yemin ederim. Atlatacağız... güzel günler göreceğiz burada hep birlikte inşallah
Amin canım hepimizi korusun.Çok üzüldüm arkadasım sana .. Rabbim boyle sıkıntı veriyorsa sabrın için ve mükafatını da en guzel şekilde gönlüne göre verecektir Allahım şifa versin sana ve en hayırlı zamanda evladını göndersin sana .. ben boyle şeyler yaşamadım Allahım en sevdiklerimizle sınamasın bizleri
geçmiş olsun. zor olacak böyle.Çok sağol canım benim çok zor yaa çok... ağrım çok okuldan da izin alamadım, oturduğum yerden ders anlatmaya çalışıyorum meslek hayatımda ilk defa. Hayat kalitem düştü yemin ederim. Atlatacağız... güzel günler göreceğiz burada hep birlikte inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?