Pilates ve yoga vücudu daralan sikilastiran kas yapan sporlardir . Sizin daha çok kardiyo yapmanız lazım daha hareketli daha aktif sporlar yapın her gün koşun vs başta zorlanırsiniz ama sonra yavaş yavaş süreyi arttırın spordan sonra acikacaksinız o zaman protein içeren besinler yiyin o kas yapar ama digerleri kilo yapar.Arkadaslar zayiflamak icin bogaza dur demeliyiz okey. Saglikli beslenerek uzun surede geri almamak uzere zayiflamaliyiz.
Peki bu surecte spor yapmali miyiz. Yoksa istenilen kiloya ulasilip zayifladiktan sonra mi spor yapmaliyiz kafam karisti.
Ablam zayiflamak icin 2 sene plates yapti ama kilosu ayni dururken doktor dedi ki acayip kas yapmışsın zayiflamak istiyorsan kastan vermelisin fazla yagin yok vs dedi
Kas yapmak istemiyorum
Yag yakmak istiyorum
Once zayiflayip sonra mi spora baslanmali
Sorma ya tas gbi vucudu. Mesela ben ablamla ayni kilodayim ikimiz de 76 ama benim etim yumusaktir ablaminkisi sert tas gbi kalcasi falan.Ablan nasıl bir plates yaptı da öyle kas oldu. Ben onu merak ettim. Kaç saat yapıyordu her gün mu yaptı. Video ile filan mi yapıyordu.
Maşallah süper taş gibi olmuştur.
Eliptik yapicam bu aralar eliptik almayi planlıyorumEğer kilonuz fazlaysa spor yapmadan kilo verirseniz sarkma yaşarsınız
Sporla birlikte kilo vermeniz gerek ama ağırlık çalışmıcaksınız ağırlık çalışırsanız kas yaparsınız
Ağırlık çalışmadığınız her türlü spor hem sarkmayı önler hem kilo vermenize yardımcı olur.
Kilo verdikten sonra ağırlıklık çalışır kas yaparsınız
Eliptik yapicam .Pilates ve yoga vücudu daralan sikilastiran kas yapan sporlardir . Sizin daha çok kardiyo yapmanız lazım daha hareketli daha aktif sporlar yapın her gün koşun vs başta zorlanırsiniz ama sonra yavaş yavaş süreyi arttırın spordan sonra acikacaksinız o zaman protein içeren besinler yiyin o kas yapar ama digerleri kilo yapar.
Tüm sporlar kas yapar hele ki tek hareket yaparsanız sadece belli kaslar çalışır ve o kaslar gelişir yani sadece ekliptik yaparsanız özellikle üst bacak kası gelişir evde TV izlerken vs yapılabilecek hareketler yapın .Eliptik yapicam .
Yuruyuse cikamiyorum cocuklardan oturu
Ama eliptik kas yapmaz diye düşünüyorum dogrumu
Zayiflatir değil mi diyetle birlikte