Kafam karıştı

Ask933

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
1.333
1.044
Arkadaslar zayiflamak icin bigaza dur demeliyiz okey. Saglikli beslenerek uzun surede geri almamak uzere zayiflamaliyiz.

Peki bu surecte spor yapmali miyiz. Yoksa istenilen kiloya ulasilio zayifladiktan sonra ni spir yapmaliyiz kafam karisti.
Ablam zayiflamak icin 2 sene plates yapti ama kilosu ayni dururken doktor dedi ki acayip kas yapmışsın zayiflamak istiyorsan kastan vermelisin fazla yagin yok vs dedi

Kas yapmak istemiyorum
Yag yakmak istiyorum

Once zayiflayip sonra mi spora baslanmali

Eğer kilonuz fazlaysa spor yapmadan kilo verirseniz sarkma yaşarsınız
Sporla birlikte kilo vermeniz gerek ama ağırlık çalışmıcaksınız ağırlık çalışırsanız kas yaparsınız
Ağırlık çalışmadığınız her türlü spor hem sarkmayı önler hem kilo vermenize yardımcı olur.
Kilo verdikten sonra ağırlıklık çalışır kas yaparsınız

Arkadaslar zayiflamak icin bogaza dur demeliyiz okey. Saglikli beslenerek uzun surede geri almamak uzere zayiflamaliyiz.

Peki bu surecte spor yapmali miyiz. Yoksa istenilen kiloya ulasilip zayifladiktan sonra mi spor yapmaliyiz kafam karisti.
Ablam zayiflamak icin 2 sene plates yapti ama kilosu ayni dururken doktor dedi ki acayip kas yapmışsın zayiflamak istiyorsan kastan vermelisin fazla yagin yok vs dedi

Kas yapmak istemiyorum
Yag yakmak istiyorum

Once zayiflayip sonra mi spora baslanmali
Pilates ve yoga vücudu daralan sikilastiran kas yapan sporlardir . Sizin daha çok kardiyo yapmanız lazım daha hareketli daha aktif sporlar yapın her gün koşun vs başta zorlanırsiniz ama sonra yavaş yavaş süreyi arttırın spordan sonra acikacaksinız o zaman protein içeren besinler yiyin o kas yapar ama digerleri kilo yapar.

Ablan nasıl bir plates yaptı da öyle kas oldu. Ben onu merak ettim. Kaç saat yapıyordu her gün mu yaptı. Video ile filan mi yapıyordu.
Maşallah süper taş gibi olmuştur.

Ablan nasıl bir plates yaptı da öyle kas oldu. Ben onu merak ettim. Kaç saat yapıyordu her gün mu yaptı. Video ile filan mi yapıyordu.
Maşallah süper taş gibi olmuştur.
Sorma ya tas gbi vucudu. Mesela ben ablamla ayni kilodayim ikimiz de 76 ama benim etim yumusaktir ablaminkisi sert tas gbi kalcasi falan.
Sabah kahvaltidan sonra 2 sene ebru şallı plates programi vardi tv de onu yapti
Ama uzgun kendisi kas yapmak degil zayiflamak istiyordu
Malesef taş oldu :)

Eğer kilonuz fazlaysa spor yapmadan kilo verirseniz sarkma yaşarsınız
Sporla birlikte kilo vermeniz gerek ama ağırlık çalışmıcaksınız ağırlık çalışırsanız kas yaparsınız
Ağırlık çalışmadığınız her türlü spor hem sarkmayı önler hem kilo vermenize yardımcı olur.
Kilo verdikten sonra ağırlıklık çalışır kas yaparsınız
Eliptik yapicam bu aralar eliptik almayi planlıyorum
Ama evde kendim spor yapiyorum
Telefona 30 gun fit program indirdim ordan yapıyorum
Yaparken titretiyor falan beni kas yapmaz insallah
76 kiloyum 60 olmayi istiyorum. 16 kilo fazlam var

Pilates ve yoga vücudu daralan sikilastiran kas yapan sporlardir . Sizin daha çok kardiyo yapmanız lazım daha hareketli daha aktif sporlar yapın her gün koşun vs başta zorlanırsiniz ama sonra yavaş yavaş süreyi arttırın spordan sonra acikacaksinız o zaman protein içeren besinler yiyin o kas yapar ama digerleri kilo yapar.
Eliptik yapicam .
Yuruyuse cikamiyorum cocuklardan oturu
Ama eliptik kas yapmaz diye düşünüyorum dogrumu
Zayiflatir değil mi diyetle birlikte

Eliptik yapicam .
Yuruyuse cikamiyorum cocuklardan oturu
Ama eliptik kas yapmaz diye düşünüyorum dogrumu
Zayiflatir değil mi diyetle birlikte
Tüm sporlar kas yapar hele ki tek hareket yaparsanız sadece belli kaslar çalışır ve o kaslar gelişir yani sadece ekliptik yaparsanız özellikle üst bacak kası gelişir evde TV izlerken vs yapılabilecek hareketler yapın .
Diyet diye de düşünmeyin sağlıklı beslenirseniz zaten hastalığınız yoksa çok rahat normal kiloya inersiniz

İkiside olur.
Ben sporsuz kilo vermeyi tavsiye etmiyorum. Vücut bingil bingil oluyor ve hic sağlıklı ve sexy görünmüyor.
Kilo vermek icin - kalori gerek. Bunu zaten biliyorsundur. Evde zumba yapabilirsin. Çocuklarda katilir...dans eder kalori yakarsin.
Bence sporsuz kilo verme. İlk 5-10 kiloyu sporsuz versende geriye kalan kilolari mutlaka spor yaparak ver

kas istemiyorsan sporu yapmalı ama sınırlı tutmalısın bence, ama sağlıklı lilo vermek için spor bence sart

Sporla yag yakimi ancak kardio ile olur. Onunda en etkilisi kosmaktir. Kisa araliklarla kosu ve yuruyusu birlestirirsen yavas yavas daha uzun kosmaya baslarsin. Mesela 5dk kosup 5dk yuru vs. Ama yag yakimi 30. Dakikadan sonra baslar o yuzden kardio 60dk yapilmali. Ve kesinlikle ac karna yapmalisin ardindanda yediklerine dikkat etmelisin 3 haslanmis yumurta aki ve bir avuc ceviz ile kahvalti aclik krizini bastirir

X