How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

kafam karıştı-hamile miyim?

Ne bıleyım cnm fakırın ekmegı umut mısalı,neyı gorursem umutlanıyorum bende,ama denıcem bu ay,normal kontrollerımede gıdıcem ısallah olur uzme kendını bak bebıslerımız oldumu resımlerını paylasırız burdaa tamammı ,uzmeyelım kendımızı artık...benımde bat 11ocak ama gram belırtı ve umut yok..oyuzden sıkıldım artık..2013 e anne olarak gırmek ıstıyoruum..

Canım inşallah Allahım gönlüne göre versin 2013 e anne olarak girersin, güzel haberlerinizi buradan bir an evvel alırız inşallah. Sağlıkla sıhhatle bebeklerinize kavuşursunuz inşallah :nazar:

Canım inşallah Allahım gönlüne göre versin 2013 e anne olarak girersin, güzel haberlerinizi buradan bir an evvel alırız inşallah. Sağlıkla sıhhatle bebeklerinize kavuşursunuz inşallah :nazar:

cook saol cnm hakkımızda hayırlısı,yazgımızda ne varsa o ..allahta senın bebısıne saglık,sıhhat,mutluluk versın ısallah..

slm arkadaşlar dün hastaneye gittim testimm yapıldıı neğatif (_) ti ama hala adet görmeedim doktorum songünlerde oluşmuş olan bir gebelikk olabilirr dedii ultrosonla iyicee baktıı hem karından hem vajinadan 1 hafta daha beklememii vee tekrar gelmemii söyledii beklemedeyim anlayacagınız..

slm arkadaşlar dün hastaneye gittim testimm yapıldıı neğatif (_) ti ama hala adet görmeedim doktorum songünlerde oluşmuş olan bir gebelikk olabilirr dedii ultrosonla iyicee baktıı hem karından hem vajinadan 1 hafta daha beklememii vee tekrar gelmemii söyledii beklemedeyim anlayacagınız..

evet bekleyiş bitti dün itibariyle kanamam başladı ve 31 günün sonundaa böyle olmazdıı haftaiçi hormonlarıma baktıracam daha önce hiç böyle olmamıştıı..hormonlarım düzenlidir her daim kontrol altındaa amm yinedee umut fakirin ekmeğii...öpüyorum hepinizii teşekkürler

evet bekleyiş bitti dün itibariyle kanamam başladı ve 31 günün sonundaa böyle olmazdıı haftaiçi hormonlarıma baktıracam daha önce hiç böyle olmamıştıı..hormonlarım düzenlidir her daim kontrol altındaa amm yinedee umut fakirin ekmeğii...öpüyorum hepinizii teşekkürler

hayırlısı olsn sakın stress yapma.. nasıl olsa bebiş sürpriz yapıp gelecek.. sen huzuruna konsantre ol. benmki o kadar bekledim gelmedi ama hiç beklemediğim bir anda gelmişti, çok şaşırtmıştı beni. stressle çok alakalı bi durum.
umut yapma, stress yapma, akışına bırak..
sevgiler,

Back