bak cnm bende 2,5yıldır evlıyım hıcbır sorun yok ne bende ne esımde ama olmuyor sebepsız..doktor tedavılerı,ılaclar,ıgneler neler neler ..napıyım ben sımdı bende senın gıbıyım ama eskısı gıbı degılım artık takmıyorum kafama..bu arada hıc asılama yaptınmı,denemeyı dusunmuyormusunuz 4yıl olmus..ımkanınız varsa tabı...bızde o haddeye geldık artık ama bak ne dıcem romanyada bı ılac varmıs burda bebek bekleyen topıklerdekı kızlar bılır surup cok ıyıymıs hamıle kalan cokmus onunla,bende alıcam ark babası romanyada soylıyeyım de ısallah gonderır... Topıgıde var BASIT BIR SEBEPLE INFERTILIYI YENDIM dıye...bı bak cnmslm canımm takmayaa çalışıyoo insan ama eldee değil...benn eğer yarınkii testt sonucuma göree bendee aşılamaa yaptırmayı düşünüyorum..imkanımız varr Allaha şükürr .rabbim eşimin işinii gücünüü rast götürsünn..benim eşim bu konudaa bitkisel olan ilaçlarıın taraftarı değil herdaimm doktor ve sağlık kuruluşu taraftarıı..o dediğin yzıyıı okudum benn bana biraz satışş olayıı gibii geldii..bizzler durumlarımızdan dolayıı duygusalıız butarzz şeylere prim vermemek gerek fikrimm buu evett faydaa gören olmuşturr saygı duyarımm..tavsiyen için teşekkürler canım benimm..