How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

kafam karıştı-hamile miyim?

asiadana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
92
27
88
slm arkadaşlar benim en son adetim aralık 7 ve benim adetlerim saat gibidir 28 bir mutlaka olur şaşmaz..4 yıllık evliyim 2 ay önce rahim filmi çekildim ve sonuççlarım temiz çıktı..benm dün adet olmam gerkliydi olmadım ve test yaptım dün akşam tek çizgiydi ve bu sabah baktım çizgiler birbirinee karışmış şaşırdım eşimi aradıım odasakin ol doktorunuu arayalımm dedii ama ne bilim yaa hastadaa olmadım gögüs uçlarım sızlıyoo...kalkıp doktoraaa gitsemmii diyorumm sonuç negatif ourr diyede ayaklarım geri basıyoo..acaba testin anltmaya çalıştığıı nee..

merhaba asiadana, rahim filmi çektirdikten sonra gebe kalma oranı biraz daha yükseliyor diyo doktorlar ilaç kanalları iyice temizlediği için.. idrar testindede çoğu zaman prospektüsünde yazan bi ibare vardır ilk 10.dk gibi sonrası yanıltabilir hesabı.. git bence bi kan testi yaptır rahatla seni çok iyi anlıyorum benim9 gün gecikti idrarda hep negatif çıktı bugün sonunda doktora gittim kan tahlilimi verdim yarım saate sonucu alıcam bendede pek ümit yok ya hadi neyse :) ama inşallah sende vardır. yaptırırsan tahlili sonucu yaz buraya olur mu :)

merhaba asiadana, rahim filmi çektirdikten sonra gebe kalma oranı biraz daha yükseliyor diyo doktorlar ilaç kanalları iyice temizlediği için.. idrar testindede çoğu zaman prospektüsünde yazan bi ibare vardır ilk 10.dk gibi sonrası yanıltabilir hesabı.. git bence bi kan testi yaptır rahatla seni çok iyi anlıyorum benim9 gün gecikti idrarda hep negatif çıktı bugün sonunda doktora gittim kan tahlilimi verdim yarım saate sonucu alıcam bendede pek ümit yok ya hadi neyse :) ama inşallah sende vardır. yaptırırsan tahlili sonucu yaz buraya olur mu :)

canım inşallah sonuçun pozitiftir rabbim isteyene dileyene versin kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim..bana gelince doktorumuu aradımm yarınn sabah bendee gidecem kan da hcg baktırcam bana hastanee uzak birazz sendee sonuçunuu yazz sen kaç senelik evlisin..

aminnnn inşallah isteyen herkesin allahm gönlüne göre versin.. bi 10dakkaya yazarım.. bende 2.yılı doldurdum

aminnnn inşallah isteyen herkesin allahm gönlüne göre versin.. bi 10dakkaya yazarım.. bende 2.yılı doldurdum[/Qniye umutsuzluğa düştün benim 4 senem ve ben hep olacak diyorumm eşimin ve benim sonuçlarım normal..ümidimizi hiç kaybetmeyelim canım..doktorun ultrasondaa bakmadımıı buğünn...

niye umutsuzluğa düştün benim 4 senem ve ben hep olacak diyorumm eşimin ve benim sonuçlarım normal..ümidimizi hiç kaybetmeyelim canım..doktorun ultrasondaa bakmadımıı buğünn...

yo umutsuzluk değilde olmadığını tahmin ediyorum benimde seninki gibi sebepsiz infertilite sebep yok bebekte yok durumu... ultrasonda baktı sağ yumurtalık bu ay sağolsun çatlayıp patlamamış polikistik görünümdeydi ama rahim duvarı epey kalındı ya bebek olacak yada adet ama kan sonucumu bekliyorum şuan

tatlım inşallah hamilesindir. güzel allahım isteyen herkese versin. ama biraz daha beklesen daha iyi olur. hayal kırıklığı zor atlatılıyor. gerçi ben gün sabredebilmiştim:1:

testi akşam yapmasaydın da bu sabah yapsaydın emin olurdun.. ben adetten bir kaç gün öncesinde öğrenmiştim bu şekilde. fazla bekleyen testlerden umutlanmamak gerek. bu zaten kullanım metodunda da yazar.. Allah gönlüne göre versin.

tatlım inşallah hamilesindir. güzel allahım isteyen herkese versin. ama biraz daha beklesen daha iyi olur. hayal kırıklığı zor atlatılıyor. gerçi ben gün sabredebilmiştim:1:

beklesen derken bir kaç gün anlamındaydı bu arada klayede sorun var bazen rakamları yazmıyor 2 gün demiştim yazmamış farketmemişim bende

testi akşam yapmasaydın da bu sabah yapsaydın emin olurdun.. ben adetten bir kaç gün öncesinde öğrenmiştim bu şekilde. fazla bekleyen testlerden umutlanmamak gerek. bu zaten kullanım metodunda da yazar.. Allah gönlüne göre versin.
amin canımevet umutlanmamk gerekk bakalım yarın kesin sonuç alırımm..teşekkürler

beklesen derken bir kaç gün anlamındaydı bu arada klayede sorun var bazen rakamları yazmıyor 2 gün demiştim yazmamış farketmemişim bende

inanın sabretmesi zor vee uzun süedir beklediğin gecen gündüzün herşeyinn heranınn kafandaa ..ben fazla bekleme taraftarıı değilimm artıkk dördüncüü yılımm yumurta takiplerideeee yapıldıı çatlama iğneleridee oldumm rahim filmidee çekildimm yumurtlamamdaa normall yumoşlardaa iyii ama bir yerdee tıkanıyoruzz doktorumdaa anlamışş değill..bakacam eğerr buu aydaa bebeğim benimle değilsee aşılama yaptırmayıı düşünüyorumm piskolojim bozuluyor..yeter bu gidişhatt çokk üzülüyorum her adetimdee yıkılıyorumm ağlama krizleriii anlıcanızz buraya birsürüü şey yazılırdıı boşverin rabbim herkesee gönlüne göree versin kimsenin kucanıı boş bırakmasınn

canım yazdım sandım benimkisi negatif beklediğim bi sonuçtu ama içimde minicik bi soru işareti vardı belki diye ... ama belkisi felan yokmuş can sağlığı.. ya bi ara ben çok kafama takmıştım simdilerde daha sakinim sende rahat bırak kendini düşün ama tüm zihnini yorma bu fikirle.. ben bugünden itibaren kafamdan silip atamasamda önceliği başka şeylere vermeye karar verdim ne bilim bu ay regl başladığında yeniden klomen kullanacağım.. insan karşıdan biri söyleyince uyuz oluyo gelde sen sabret diye ama öyle valla kafanı azıcık rahatlat gel diğer topiclerde geyik yapalım hatta geyiğin dibine vuralım.. arada ğlar arada güleriz oh misss:54:

asiadana seninle aynıyız benimde sat 6 aralıktı ama 28 günde bir olduğum için ayın 2 sinde olmam gerekiyordu olmadım test yaptım sonuç negatifti şimdi ayın 6 sını bekliyorum yine olmazsam artık kan testi yaptırıcam :(

inş. hamileyizdir demekten başka bir şey gelmiyor elimizden ne yazıkki

inanın sabretmesi zor vee uzun süedir beklediğin gecen gündüzün herşeyinn heranınn kafandaa ..ben fazla bekleme taraftarıı değilimm artıkk dördüncüü yılımm yumurta takiplerideeee yapıldıı çatlama iğneleridee oldumm rahim filmidee çekildimm yumurtlamamdaa normall yumoşlardaa iyii ama bir yerdee tıkanıyoruzz doktorumdaa anlamışş değill..bakacam eğerr buu aydaa bebeğim benimle değilsee aşılama yaptırmayıı düşünüyorumm piskolojim bozuluyor..yeter bu gidişhatt çokk üzülüyorum her adetimdee yıkılıyorumm ağlama krizleriii anlıcanızz buraya birsürüü şey yazılırdıı boşverin rabbim herkesee gönlüne göree versin kimsenin kucanıı boş bırakmasınn

bak cnm bende 2,5yıldır evlıyım hıcbır sorun yok ne bende ne esımde ama olmuyor sebepsız..doktor tedavılerı,ılaclar,ıgneler neler neler ..napıyım ben sımdı bende senın gıbıyım ama eskısı gıbı degılım artık takmıyorum kafama..bu arada hıc asılama yaptınmı,denemeyı dusunmuyormusunuz 4yıl olmus..ımkanınız varsa tabı...bızde o haddeye geldık artık ama bak ne dıcem romanyada bı ılac varmıs burda bebek bekleyen topıklerdekı kızlar bılır surup cok ıyıymıs hamıle kalan cokmus onunla,bende alıcam ark babası romanyada soylıyeyım de ısallah gonderır... Topıgıde var BASIT BIR SEBEPLE INFERTILIYI YENDIM dıye...bı bak cnm

canım yazdım sandım benimkisi negatif beklediğim bi sonuçtu ama içimde minicik bi soru işareti vardı belki diye ... ama belkisi felan yokmuş can sağlığı.. ya bi ara ben çok kafama takmıştım simdilerde daha sakinim sende rahat bırak kendini düşün ama tüm zihnini yorma bu fikirle.. ben bugünden itibaren kafamdan silip atamasamda önceliği başka şeylere vermeye karar verdim ne bilim bu ay regl başladığında yeniden klomen kullanacağım.. insan karşıdan biri söyleyince uyuz oluyo gelde sen sabret diye ama öyle valla kafanı azıcık rahatlat gel diğer topiclerde geyik yapalım hatta geyiğin dibine vuralım.. arada ğlar arada güleriz oh misss:54:

canımm üzülmeyelim üzme kendinii...benn kafamdan çıkarmak için çok şey yaptımm ...eskisi kadardaa olmazsadaa üzülmemeye çalışıyorum..rahat olmaya çalışcamm.eşimm tek destegim bana sen lazımsınn diyoo ..lafltada kalmıyoo bunuu bana hissetiriyor sağolsun

bak cnm bende 2,5yıldır evlıyım hıcbır sorun yok ne bende ne esımde ama olmuyor sebepsız..doktor tedavılerı,ılaclar,ıgneler neler neler ..napıyım ben sımdı bende senın gıbıyım ama eskısı gıbı degılım artık takmıyorum kafama..bu arada hıc asılama yaptınmı,denemeyı dusunmuyormusunuz 4yıl olmus..ımkanınız varsa tabı...bızde o haddeye geldık artık ama bak ne dıcem romanyada bı ılac varmıs burda bebek bekleyen topıklerdekı kızlar bılır surup cok ıyıymıs hamıle kalan cokmus onunla,bende alıcam ark babası romanyada soylıyeyım de ısallah gonderır... Topıgıde var BASIT BIR SEBEPLE INFERTILIYI YENDIM dıye...bı bak cnmslm canımm takmayaa çalışıyoo insan ama eldee değil...benn eğer yarınkii testt sonucuma göree bendee aşılamaa yaptırmayı düşünüyorum..imkanımız varr Allaha şükürr .rabbim eşimin işinii gücünüü rast götürsünn..benim eşim bu konudaa bitkisel olan ilaçlarıın taraftarı değil herdaimm doktor ve sağlık kuruluşu taraftarıı..o dediğin yzıyıı okudum benn bana biraz satışş olayıı gibii geldii..bizzler durumlarımızdan dolayıı duygusalıız butarzz şeylere prim vermemek gerek fikrimm buu evett faydaa gören olmuşturr saygı duyarımm..tavsiyen için teşekkürler canım benimm..

Ne bıleyım cnm fakırın ekmegı umut mısalı,neyı gorursem umutlanıyorum bende,ama denıcem bu ay,normal kontrollerımede gıdıcem ısallah olur uzme kendını bak bebıslerımız oldumu resımlerını paylasırız burdaa tamammı ,uzmeyelım kendımızı artık...benımde bat 11ocak ama gram belırtı ve umut yok..oyuzden sıkıldım artık..2013 e anne olarak gırmek ıstıyoruum..

Canım Allahım gönlüne göre verir inşallah bir an evvel sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşursun. Allahım hiç kimseyi evlat hasretiyle denemesin. :nazar:

Back