Kendi aranızda yapın ailece.Mrb arkadaşlar 14 Ağustos oğlumun doğum günü 1 yaşına girecek nasip olursa. Yanlız iki gün önce eşim kayivalidemle şakalaşırken kayivalidem alınmış gidip kayıbabama söylemiş gece on ikide kayinbabam arayıp ağzına geleni saydı ve işin kötüsü benden biliyorlar sanki ben söyletmişim gibi eşim zaten tlfda konuşurken ben yanındaydım kayinbabamin sesi geliyordu. Git hanımın akrabalarına yap bu şakayı vs.zaten ne olsa benden biliyorlar. Şimdi bana söyleyin oğluma doğum gününü yapayım mi hazırlık yaptım zaten hediyelik er vs.ama yaparsam onlarıda çağırmak zorundayım ne yapmam lazım. Hiç içimden de gelmiyor siz olsaydınız ne yapardınız. Uzun oldu biraz kusura bakmayın lütfen.
Eşin ne demek istemiş anlamadım, şuraya kadar normal anne oğul şakalaşması gibi görünüyor.Ya kayivalidemlere gitmiştik kapıya kadar yolcu etti bizi eşimle annesi arkada yürüyorlar gülüşüyorlar işte kv diyette zayıflamış eşimde dediki anne boyunda uzatsana basket oyna fln dedi yeter bu boyum bana oğlum fln dedi eşimde bir miktarda yerin altında var dedi
genelde boyu kısa olanlar fena olurmuş.Eşin ne demek istemiş anlamadım, şuraya kadar normal anne oğul şakalaşması gibi görünüyor.
Neden bu kadar kayınpederin karışacak kadar büyümüş.
Boyum yeter oğlum deyince eşimde bir miktarda yerin altında var dedi gulerekEşin ne demek istemiş anlamadım, şuraya kadar normal anne oğul şakalaşması gibi görünüyor.
Neden bu kadar kayınpederin karışacak kadar büyümüş.
Aaa ilk kez duydum. O yüzden anlamamışım demek ki.genelde boyu kısa olanlar fena olurmuş.
o yüzden böyle kısa boylu olduklarına bakmayın bir bu kadar boy da yerin altında vardır onların diye bir tabir var.