Kafam karışık yardım ?

tepki verdim tabiki dün yüz yüze geldik gene konuştum bir daha olmayacak dedi özür diledi
ben kapatmadım aslında kapatıyorum dedim ama bir daha olmaz dedi olursa bu sefer tolere etmem dedim

evet yok bunda çok kontrol altında tutabileceğimi sanmıyorum o yüzden biraz saldım

Benim esim de ilk tanistigimizda her aksam 30 dk lik yolu beni 10 dk görmek için gelirdi.ben gece vardiyasindan sabah 6 da ciktigimda onu kapida bulurdum.gun boyu surekli arar msj atardı.o yuzden ban tuhaf gelmiyor adamin yaptıkları.ama esim beni tavlamak icinde yapmış olabilir çünkü benim ona duygum yoktu o zamanlar

ya öyle mi dersiniz nereden anladınız narsist olduğunu ? nasıl davranmam gerek
Narsistler birini kendine bağlayana kadar abartılı anormal jestler, sürprizler, iyilikler yapar. Öyle ki daha iyisi olamaz dedirtir ve sizi hayran bıraktirir. Siz de bu çekim alanına girdiğinizde şimdiden size uymayan davranislarini onu kaybetmemek adına görmezden gelmeye baslayacaksiniz ama sonrasında zaten uyusmadiginiz için sorunlar başlayacak ve bunları da cozemeyeceksiniz şimdiden tavrını belli etmiş evet haklısın hataliyim hiçbir zaman demeyecektir. Bile bile lades. Siz bilirsiniz yine de. Benden uyarması.

hm anladım tamam bundan sonra daha sakin ilerleyeceğim konuyu açtığımdan beri pek umursamıyorum o arıyor soruyor şimdi bi hatası da yok silip atmakta istemiyorum güzel enerji yakaladık zamana bırakayım

Ne güzelmiş bu çocuk yaptığı şeyler de çok güzel ve hoş denemekten zarar gelmez ki oturup eski nışanlının yasını tutma bile yeni aşklar yenilikleri keşfet benden söylemesi

Bitir demiyor kimse sanırım, herkesin kastettiği dikkatli kontrollü ilerlemek, ipleri elden bırakmamak. Bu arada narsist diyen arkadaşa kesinlikle katılıyorum. Gerçekten bir narsist örneği, abartılı jestler hareketler. Gerçek yüzü siz kendinizi kaptırdığınızda çıkacak. Başlarda kapımda yatan adamı 6 ay sonra tanıyamamıştım.

Aradigim yorum

Cok abarti degil seven insan yaparda.. cok erken bu kadar sahiplenilmek icin..buarada 3 ayda unuttuysan digerini tebrik ederim..

ben gaza gelip dün konuşmayı kestim galiba ama şuan pişmanım da sen kafanı dinle ne yapmak istersen onu yapalım dedi aklım onda aramadı bugün beni hiç

Cok abarti degil seven insan yaparda.. cok erken bu kadar sahiplenilmek icin..buarada 3 ayda unuttuysan digerini tebrik ederim..
unuttum çünkü bana ilişkimizin son 6 ayı yaşatmadığı şey kalmamıştı
aileme hakaret, yalanlar, küfür hatta şiddete eğilim vardı
o yüzden unutmam kolay oldu
bi sevindim ayrıldığımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…