kafam karisik (ogretmenlik)

philosophy

biraz aklın varsa delir
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
1.983
1.553
Merhaba arkadaşlar.az önce kadrolar açıklandı bizim bölümden 1320 kişi alınacak ben 1150. Kişiyim.muhtemelen doğuya gideceğim oralar karışık olduğu için tedirginim,yoksa merak ettiğim,görmek istediğim biryer aslında.evliyim cocugumla gidicem,asıl problem bu. Şubatta atama olması kesin değil,41(açık olan herhangibir yere gidebilirim) isaretlemesemmi? Bu yıl hem çalıştım hem hazırladım,kızımla hiç ilgilenemedim tekrar göze alamıyorum.açıkçası kafam karışık yorum istiyorum.

Doğuya gideceğinizi en başından beri bilmiyor muydunuz?
Tekrar göze alamıyorsanız hazırlanmayı mecburen gideceksiniz o kadar emek vermişsiniz.

Atama varken git , sınava hazırlanmak zor . Bir daha belki aynı puanı alamayabilirsin , herşey olabilir . Şubatta alım olmazsa ne yapacaksın. Ki şubatta da her zaman iyi yerler açmıyorlar . O zaman da iyi bir yere atanma ihtimalin düşük olabilir .

Merhaba arkadaşlar.az önce kadrolar açıklandı bizim bölümden 1320 kişi alınacak ben 1150. Kişiyim.muhtemelen doğuya gideceğim oralar karışık olduğu için tedirginim,yoksa merak ettiğim,görmek istediğim biryer aslında.evliyim cocugumla gidicem,asıl problem bu. Şubatta atama olması kesin değil,41(açık olan herhangibir yere gidebilirim) isaretlemesemmi? Bu yıl hem çalıştım hem hazırladım,kızımla hiç ilgilenemedim tekrar göze alamıyorum.açıkçası kafam karışık yorum istiyorum.

bence gitmelisiniz... tekrar hazırlanıp uğraşmak daha yorucu geliyor bana nedense.

Doğuya gideceğinizi en başından beri bilmiyor muydunuz?
Tekrar göze alamıyorsanız hazırlanmayı mecburen gideceksiniz o kadar emek vermişsiniz.
Açıkçası bu yıl puanlar yükseldi.puanim 84 gecen yila göre 600 civarı olmalıydı siralamam.bir de şubata bırakıp bırakmama konusunda tereddütlerim var.

Canım doğuya git.hicbir şekilde kafan karışmasın..çocuğun la büyuksehir de çalışmak çok daha yorucu olur emin ol.en kısa zamanda es durumundan dönersin.riske girme Allah sana nasip etmis fırsatı kaçırma. Ben doğuda senelerce çalıştım. Korkma

Gitmelisiniz bence. sonuçta daha yüksek ihtimal doğuya gidiceğinizi biliyordunuz. eş durumundan dönme gibi bir şansınız yok mu? bir sene kalır dönersiniz. ara tatilde ve yaz tatilinde zaten eşinizin yanında olursunuz.

bence gidin. seneye de hazırlansanız yine hep doğu açılacak

branş nedir tercih yaptın mı?

Bence git ne olacağı belli değil bir daha kazanamayabilirsin atama da olmayabilir
Fırsatı kaçırma derim ben

Düşünmeden gidin derim bir arkadaşım Van'da 4 yıl görev yaptı cok da mutluydu insan alısıyor mecburen.
bende öyle düşündüm.bu sinava hazırlanan bilir stresini,bidaha yaşamak istemiyorum.ve gelecek yılların garantisi yok evet.hakkımızda hayırlısı.

Üniversite yi kazandığımda bizim bölüm için KPSS ye girmeniz yeter diyorlardı fakat mezun olana kadar baraj 75 e çıktı
Ben atandığımda Türkçe öğretmenliği için 80 puan mesela gayet iyi bir puanda hemen atanmıştım
Ama her şey öyle hızlı değişiyor ki birkaç sene sonra arkadaşlarım atanma güçlüğü yaşamaya başladı
Atanmadan binlerce ÖĞRETMEN var Doğu un merkezi yerlerini yaz ve git bence adaylığın kalkınca gelirsin

X