Sıkmadan özet olarak yazmaya çalışıyorm konunun sıcaklığıyla biraz paniklemiş durumdayım
Şöyleki ben 34 yaşında iki çocuklu bir anneyim eşimin işi sebebiyle 11 yıldır memleketimizden başka bir şehirde yaşıyoruz ve düzenimiz kurulu oğlum okuluna gidiyor kızımda eylülde anaokuluna başlayacak.
Geçen sene üniversiteyi kazandım bulunduğum şehirde fakat daha başlamadan dondurdum okulu çünkü kızım küçüktü bakacak kimsede olmadığı için 1 yıl ertelemek zorunda kaldım.
Ve eylülde kızımıda okula verip bende okula başlayacaktım ama şimdi önüme bir engel çıktı ve nasıl aşabilirim bunu düşünüyorum
Sorun şu ki eşimin işyeri küçülmeye gidiyor ve işten çıkışını vereceklermiş,kurumsal bir telekominikasyon şirketinde yönetici olarak çalışıyor yıllardır eşim ve bulunduğumuz şehirde devam etmeyiz hayatımıza memleketimize dönüp düzenimizi kurarız burası böyle ama ben okulumu ne yapıcam onun için çok üzgünüm şu an inanılmaz derecede sabırla bütün yıl okulumun başlamasını bekledim ve kazandığım bölüme aşığım diyebilirim yıllardır hayal ettigim ve hiç beklemedigim bi anda elde ettigim bi imkan benim için asla vazgeçmek istemiyorum.şimdi bu konuda neler yapabilirm bana yol gösterirseniz çok sevinirim memleketimizdede aynı bölüm var ama geçiş yapabiliyormuyum okula daha hiç başlamadan ne yapabilirm bilginiz varsa paylaşın benimle lütfen