• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık kafam karışık bebek arabası??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım ben urbanı joker mağzasında sordum parçaları ayrı satılıyor dedi sadece arabasına 949 dedi siz demi ayrı aldınız fiyat nekadar ben pusetinide istiyorum port bebe olması süper bi avantaj
canım bız e bebekten aldık herseyıyle bırlıkte 1200 tlye.indiri vardı oyle denk geldi.takip et acele etme....

Ben kanz panzer travel sistem almayı düşünüyorum denedim kullanışlı ve hafif görünüyor kullanan var mı acaba

Bende bugün quinny moodd setine karar veridm canım pembesi cok tatlıydı ama bej daha avantajlı olcaktı fıyatı boraz abartı ama bu içimze sndi

bnde bunu aldım hem travel sistem olması hemde baston puset olması ağırlıgı sadece 6 kg ...travel sistem alanlar hep satıp baston puset e geçiyorlar 6 ay sonra faln ...ben daha kullanmadım ama evde bi kaç kere sürüş yaptım kullanışlı geldi...600 tl ye almıştım

Son düzenleyen: Moderatör:
bizim için erken ama en kullanışlı hangisi fiyatlar nasıl diye araştırmaya başladım ama fiyatlar bayağı yüksek geldi :(

kesinlikle britax.ben çok memnunum aşırı rahat tek kötü yanı tek taraflı olması.1000 liraya almıstım kampanyaya cok sık gıren bı urun

Eklentiler

• b-agile-4-travel-sistem-2-z.jpg
    b-agile-4-travel-sistem-2-z.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 87
Back
X