Mrb hangi modeli aldınız acaba? Ben liteway plus.ı istiyorum ama onda geçerli değilmiş.Biz hafta sonu chicco mağazında kampanya vardı. Bebek arabası, portbebe, ana kucağı ve çantasını 1200 TL' e aldık 600 TL de hediye çeki verdiler. yağmurluk, ayak örtüsü gibi özellikleri var. Sadece tek yönlü.
Chicco' nun mağazalarına bakabilirsiniz.
Mrb hangi modeli aldınız acaba? Ben liteway plus.ı istiyorum ama onda geçerli değilmiş.
ben gecen hafta bu markayı aldım 900 tl ıdı ama haftasonu ındırıme gırmız travel sıstem 700 e aldımMrb hangi modeli aldınız acaba? Ben liteway plus.ı istiyorum ama onda geçerli değilmiş.
Hayırlı olsun biz de aldık jokerden. İndirimi buldum sonunda. 900dü 300 hediye ceki aldık. Sıra yavruları gezdirmede :) hayırlı doğumlar.ben gecen hafta bu markayı aldım 900 tl ıdı ama haftasonu ındırıme gırmız travel sıstem 700 e aldım
canım bizde chicco urban aldık.ve cok araştırdık.kullanan tanıdklarımda var.cok menun oldugunu soylediler.Chicco urban kullanan veya bilgisi olan varmı arkadaşlar?
merhaba acaba arabanızdan memnun kaldınız mı bende cok kararsızım araba konusunda artı ve eksilerini yazar mısınız?Bende dun baby2 go jupiter travel sistem aldim buyuk ihtimal bgun elime gecer 600 tl indirimli fiyatiydi biraz fazla gibi geldi sonradan insallah deger o paraya
Canım bende çok araştırdım. Kraft twist air yada rlx almaya die gittik bugün. Ama kısmet ya renk bulamayınca birebir aynı özelliklerde baby2go volo lx aldık. 1350 tl vermek yerine 900 tl ye bunu aldık. Çift tarafa çıkarmadan döndürebiliyorsun. Tenteside çok güzel kapanıyor. Biz begendik aldık sende bakmak istersenn:)
valla daha kullanmak nasip olmadi canim guzele benziyo ama hantal simdiden nasil tasirim merak ediyorummerhaba acaba arabanızdan memnun kaldınız mı bende cok kararsızım araba konusunda artı ve eksilerini yazar mısınız?
travel dedinmi hep hantan zaten Allah kullandırmayı nasip etsin iyi günler teşekkürler :)valla daha kullanmak nasip olmadi canim guzele benziyo ama hantal simdiden nasil tasirim merak ediyorum
canım bizde chicco urban aldık.ve cok araştırdık.kullanan tanıdklarımda var.cok menun oldugunu soylediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?