kafam iyice karıştı bebegim kızmı ?erkekmi? yardım kızlar:......

okyanusesintisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
143
6
116
Balıkesir
kızlar şuanda 6ay 1 haftalık hamileyim 25. haftamdayım yani.önce bi doktora görünüyordum 3 buçuk aylıkken erkek gibi gördüm ama yanılabilirim dedi geçiştirdi.sonra 5 aylıkken gittik yine aynı doktora bebek secdede şeklinde duruyo göremiyorum dedi ugraştı baya ogün kız gibi ama kesin olmadan söylemiyim dedi.bende doktorumu değiştirdim.kendi muayenesi olan bir soktora gittim önceki özel hastane doktoruydu.neyse bu doktorda özel muaynesi olan doktor kızınız olucak dedi.eşim kesin mi bu sonuç dedi doktor %100 kesin dedi.ama benim ilk hamilelliğim ve daha hamile değilken hani değişimler olurya insanda ben ayrı bir güzellşmiştim herkes hamilemisin diye sordu tabi ben bilmediğim için bişey söylemiyordum ama bebek istiyorduk hamileysen erkek dogurucaksın diyorlardı.sonra kalçamdan basemlerimden hiç kilo almadım.karnım sivri.herkes görünce erkek diyo.sag tarafıma daha çok yatıyorum.yani anlamadım herkes şok oldu bugün aradıgım kız olucak deyince.tabi herşeyi ALLAH daha iyi bilir ama şimdi alışveriş bebek şekerleri yapılacak benim içim huzursuz kız bebek istemediğimden değil ama bu kadar erkek belirtisinden sonra kız olurmu bu doktor en son gittiğim kesin dedi ama bacak arasını gördümü yoksa kemik yapısından vs şeylerden ötürümü kız dedi.başka bir doktora daha mı gitsem akıl verin lütfen böyle bişey başına gelen varmı?????????

canim 25. haftandasin doktorum yüzdeyüz kiz dediyse dogrudur..zaten kizda yanilma payi cok düsük..benim 18. haftamda doktor yüzde yüz kiz dedi...
erkek bebekte yaniliyorlar genelde.. ama 25. hafta baya olmus zaten..yanilmiyordur kesindir o..

Eltimin başınada geldi böyle bir cinsiyet karmaşası.12.haftada erkek dedi doktoru 13.hafta yine erkek dedi.16.haftada kız dedi o da inanmadı başka bir doktora gitti 100%100 kız dedi o doktorda.Sonuç kesin ve kesin kız.25.haftada doktorun kesin kız dediyse bacak arasını görmüştür,öyle kemik yapısıyla falan değildir.Yani doktorun kesin diyorsa kesindir.Bu arada ayrıntılı usgye girmedin mi?

slm.. bende dün öğrendim bebeğimin cinsiyetini fakat kendi doktorumda değil.. acil sızlama şikayetiyle bana yakın d.hastanesine gttm. ordaki doktor kız dedi..
bende senin gibi inanıp inanamama durumu oldu çünkü etrafımdaki herkes istisnasız erkek diyorlardı ki göbek sivri kalçalar hiç büyümedi.. güzellştm şişmedim vs
bir yerde şartlıyorlar insanı aslında.
bikaç gün sonra rand. var kendi doktorumda kız der gibi geliyor çünkü16.haftamdayım yanılma payı az. ki senin 25. haftada kesin görülmüştür kızdır bebişin
Allaha şükürler olsun.. sağlıklı olsun yavrularımız

Son düzenleme:
Haftanız cinsiyet için gayet uygun, doktorunuz yanılmıyordur, ama hazırlık yapacaksınız sonuçta,
aklınıza takılıyorsa 1 seferliğine başka bir doktora daha görünebilirsiniz bence, ona da sormuş olursunuz.

anladığım kadarıyla siz erkek bebek istiyormuşsunuz sanki hayal kırıklığı yaşamışsınız ama 25.haftada çıkan usgdeki sonuç mu doğru etraftaki yok sivri göbek yok güzelleştin gibi hurafeler mi? tabiki doktorunuzun söylediği.

canım sen böyle şeylere takılma yok güzelleştin kalça büyümedi de falan filan ben bir oğlan annesi olarak söylim bana da herkes kız demişti çirkinleşmişsin de basenlerin genişlemiş te neyse sonuç ortada ha bide bunlar kendi aralarında da tutarsız biri yuvarlak ise karnın erkek diyodu diğeri ise sivri ise yani anlican böyle şeylere inanma..drun kesin dediyse öyledir..benim 16 haftamda kesin erkek dendi ki erkekte yanılma payı kıza nazaran daha yüksek..Rabbim hayırlı evlat etsin önemli olan o sağlıkla sağlıcakla alırsın kucağına inşallah..

çok sagolun kızlar aksi bişey söyleyen olmamış bende kendimi alıştırdım bugün artık zaten arar renkler almayı düşünüyordum giysileri ama baya daha ilk başta millet erkek erkek diyince kendimi buna alıştırmışım tabi.eşim kız istiyordu ben erkek:)ikiside evlat sonuçta insanlar çok etkiliyo dışarıdan anneyi belkide bu yüzden kafam karıştı.şuan çok mutluyum kızımı çok seviyorum zaten öle takıntım yoktu şu olsun bu olsun diye ilk kez anne olucam sonuçta kızım da yok oglumda.beni çok rahtlattınız:)hepimizin bebeklerini ALLAH bagışlasın saglıklı hayırlı evlat olsunlar.iyi ki varsınız:))))

bana da herkes oğlun olacak dedi doğuma 10 gün kaldı hala da diyorlar ama kızım oluyor allahın izniyle. arkadaşlar 7-8 haftalıkken ilk usg fotosonda kese sağdaysa kız soldaysa oğlan aklınızda bulunsun :))

18. haftada kendi doktorumda kontrolüm vardı ve o da kız dedi.. sanırım bir kere kız diyince yanılma payı pek olmuyor:)
sağlıklı büyütmeyi nasip etsin Rabbim..

Ben 15.haftamda doktora gittim cinsiyetini sorduğumda bilemiyorum dedi iyice baktı kiz olabilir ama kesin birşey söyleyemem belli degil dedi kalçam ve bademlerinden hiç kilo almadım tatlı cok yiyorum iki Kizim var bunun oğlan olmasını cok istiyorum ama öncelikle sağlıklı olsun diğer kızlarımda doktorum direk 100/100. Kiz demişti sizce ne olabilir

Rabbim inşallah gönlünuze göre verir hayırlısıyla size ve isteyen herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…